maanantai 24. huhtikuuta 2017

My friends outfit

nahkatakki - Zara
housut - Vila
raitapaita - Armour Lux
tennarit - Puma
laukku - Saint Laurent 

Moikka ja mukavaa maanantaita! Tällä kertaa ajattelin aloitella viikon täällä blogin puolella muilla kuin omilla asuillani, nimittäin pitkästä aikaa näette Annan täällä, kun sain hänet suostuteltua kuviin pari viikkoa sitten. Piristävää nähdä täällä välillä muutakin, kuin niitä omia kuvia ja vaatteita. Annan tyyli on enemmän mustanpuhuva kuin omani. Hän on nimittäin niitä ihmisiä, jotka saavat kokomustankin näyttämään hyvältä, siinä en itse koskaan onnistu. Tällä kertaa Anna oli valinnut päälleen rennot mustat housut, klassisen raitapaidan, nahkatakin sekä settiä piristämään pinkit tennarit. Nahkatakki sopii kuin nakutettu hänelle, mutta voitteko uskoa, että se on melko tuore hankinta vasta, eikä Annalla bikeriä ole aiemmin ollutkaan? Tässä myös loistava vinkki, miten vaaleanpunaista saa näppärästi asuun kenkien muodossa, näyttää nimittäin ihan sairaan hyvältä nuo tennarit yksinkertaisessa asussa.

Itse kun en juuri ihmisiä kuvaa, niin se tuntuu aina yhtä hankalalta. Olen myös supertarkka siitä ettei kuvissani näy autoja, muita ihmisiä tai muuta "ylimääräistä" taustalla, mikä vaikeuttaa hommaa entisestään. Täällä asuinkaupungissa on myös hyvät kuvauspaikat melko harvassa, mikä usein ärsyttää ja vaikeuttaa bloggaamista todella, mutta yritän jatkuvasti bongailla uusia kuvauslokaatioita. En ole myöskään vieläkään siirtynyt raakakuviin, saati muutenkaan pahemmin muokkaa kuvia, valotuksia vain välillä. Tämän hetken trendihän blogeissa on hurjasti editoidut kuvat, mutta tarvitseeko kaikkien tehdä samalla lailla tai kaikkien blogien näyttää samalta? Vaikka blogini laahaisi kuinka jäljessä muista, olen päättänyt vain pysyä omassa tyylissäni. Ajattelen myös aina niin, että harrastelijana voin ottaa vähän rennommin koko blogin suhteen. Jos totta puhutaan taidot eivät vain yksinkertaisesti riitä parempaan, eli näillä mennään.

4 kommenttia:

 1. Sinun kuvat ovat aina hyviä,minä en edes huomaa eroja. Ja hyvä ihme,mikä on raakakuva? Ei hajuakaan.
  Toki ymmärrän,jos joku tykkää viilta kuvia paremmiksi ja saa jotain kiksejä,mutta katsojana tämmöinen amatööri viittaakintaalla moiselle hifistelylle.
  Ihana simppeli tyyli ystävälläsi.Tulee mieleen ranskalainen eleettömyys ja eleganssi.Tykkään kovasti.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos :) Sillä kuvien takana on paljon isompi homma, kuin lukija ehkä ajatteleekaan ja jo kuvauspaikan löytäminen on usein ison työn takana. Tähän päälle jos kuvat otettaisiin vielä raakoina, en muuta enää ehtisi tehdäkään :D Vaikka haluaisin vielä niin paljon parempaa, on pakko vaan mennä näillä.

   No ihan totta, ranskalaisuus tulee kyllä mieleen :)

   Poista
 2. Nämä ystäväsi asut ovat aina niin piristäviä kun hänelläkin (sinun lisäksesi) on niin pettämätön tyylitaju ja tämäkin asu on aivan täydellinen, aina pirtsakkaa huulipunaa ja hiustyyliä myöden!! Itseltäni löytyykin sattumoisin tuota asua vastaavat vaatekappaleet omasta kaapista, joten taitaa mennä asu heti säiden salliessa kokeiluun :)

  Ja mielipiteeni blogin kuvista olen jo tainnutkin aiemmin kertoa; itse en niihin taustoihin tai volotuksiin sun muihin kiinnitä juuri huomiota, vaan tsiigailen yleensä vain asun ja kuvassa olevan ihmisen:) Nämä ns. "taviskuvat" ovat siis enemmän kuin mieleeni enkä jaksa seurailla blogeja, jotka ovat kehittyneet siihen suuntaan, että kuvat ovat liian teennäisiä ja asut väsätty vain kuvia varten. Jatka siis ehdottomasti tällä samalla linjalla kuin tähänkin asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, minustakin on kiva postailla välillä muuta kuin omia asujani :) Minäkin ihastuin tuohon Annan huulipunaan heti! Mahtvaa, että sait tästä inspistä. eikun sama setti päälle siis vaan ;) Mä olen kyllä jo pitkään käyttänyt näin "vähiä" vaatteita :D

   Muistankin kommenttisi hyvin :) Siihen en kyllä ikinä lähde, että pukeutuisin vain kuvia varten, mutta taustojen suhteen olen tosiaan ihan hurjan tarkka :D

   Mukavaa loppuviikkoa! :)

   Poista