keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

All the classics

 


nahkatakki - Zara
raitapaita - Marimekko
farkut - Zara
tennarit - Converse
laukku - Céline

Raitapaita, farkut, nahkatakki, tennarit ja Luggage-laukku  - kaikki klassikot samassa asussa. Tämä on helppo setti, jos ei keksi mitään päälle puettavaa. Raitapaita ja farkut kun toimivat aina. Ennen olin enemmän raikkaan sinivalkoraidan ystävä ja tykkään yhdistelmästä kyllä edelleen, mutta Marimekon mustassa tasaraidassa on jotenkin enemmän asennetta. Mikä parasta kenkiä ja takkia vaihtamalla saa tästä asusta täysin erinäköisen, kokeile vaikka bomber-takin ja valkoisten tennareiden kanssa, tai heitä päälle värikäs takki ja ballerinat. Kun oli puhetta taannoin näistä perusasuista, niin sain teiltä monta kommenttia että juuri näistä saatte eniten inspiraatiota, mikä oli kyllä mahtava kuulla! 

Hiukseni ovat muuten kasvaneet taas ihan hurjasti ainakin omaan silmääni. Pohdinkin, että leikkauttaisiko taas kunnon lyhyen polkan vai antaisiko kasvaa vähän lisää kesäksi? Toisaalta olisi ihanaa vaihtelun vuoksi välillä kihartaa hiukset tai saada ne kunnolla kiinni. Mutta toisaalta lyhyt polkka on maailman helpoin malli ja minusta myös hurjan freesin näköinen. Oman värin kasvatus on sujunut ihme kyllä todella helposti, enkä montaa kertaa ole tässä reilun vuoden aikana värjäämistä miettinyt.

6 kommenttia:

 1. Juuri tällaisia asuja on mukava nähdä 😊 Marimekon raitapaita taipuu kyllä moneen. Oma tämän hetken suosikki on yhdistää se mustaan vekkihameeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja anteeksi että vastaamisessa kesti näin kauan! Vau, musta hame ja tasaraita toimii, täytyy itsekin laittaa joku päivä, kiitos vinkistä :)

   Poista
 2. Ihana asu, aika klassikko todellakin! Marimekon raita kyllä toimii aina, mutta mun silmään iski eniten noi farkut! Ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Marimekko ei mene koskaan muodista. Nyt himoitsen hurjasti Pallopaitaa tai mekkoa :D

   Poista
 3. Asukokonaisuus toimii tosi hyvin! Mulla on lyhythihainen musta-valko tasaraita ja se on kyllä kiva ja toimii monen kanssa! :) niin ja minäkin todellakin tykkään näistä tavallisista arkiasuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Lyhythiha olisi kanssa kiva kesäksi ;)

   Ja hei, jos olet tulossa tännepäin taas kesällä niin ota minuun ihmeessä yhteyttä! :)

   Poista