tiistai 11. huhtikuuta 2017

Uusi kello kevääksi
Muistatteko postaukseni viime kesältä CLUSE:n kellosta? Sen jälkeen olemme olleet erottomattomat, enkä muita kelloja ole enää käyttänyt ollenkaan. Kello on niin uskomattoman kevyt kädessä, simppeli malli sopii kaikkiin asuihin ja helposti vaihdettavalla hihnalla saa nopeasti uutta ilmettä. Kellossa ei näy minkäänlaisia käytön merkkejä kovasta käytöstä huolimatta. Se on kerännyt hurjasti kehuja esimerkiksi työpaikoillani. Olen ollut niin tyytyväinen siihen! Varmasti siis sanomattakin selvää, että jatkossa hankin kelloni tältä brändiltä.

Olen oikeastaan siitä asti haaveillut samasta La Bohème -mallista mustalla kellotaululla. Vaikka merkiltä löytyy monia kauniita malleja, olen itse vain niin ihastunut tähän yksinkertaisen tyylikkääseen versioon. Nyt lähes vuoden jälkeen ajattelin, että on aika uudelle kellolle näin keväällä, kun se alkaa taas enemmän takkien alta näkymään. Kuten jo aiemmin mainitsin, olen alkanut vuosien tauon jälkeen innostua myös hopeasta väristä pitkän kultakauden jälkeen. Oli siis täysin selvä peli, että päädyin tähän mustaan kelloon hopein yksityiskohdin, johon valitsin vielä hopean mesh vaihtorannekkeen. Niin kellomalleja kuin rannekkeita on hurjan paljon erilaisia, löydätte kaikki mallit CLUSEN omilta nettisivuilta

CLUSE:n kellojen vahvuus jo mainitsemieni lisäksi, on ehdottomasti todella kilpailukykyiset hinnat sekä laaja valikoima vaihtohihnoja, perus värejen lisäksi löytyy esimerkiksi hempeää vaaleanpunaista. Hihnan vaihto on tosiaan älyttömän helppoa, eikä siihen tarvitse mitään erillistä työkalua, joten hihnaa tulee oikeasti myös vaihdettua. Lisäksi toimitus heillä on todella nopeaa ja paketti tulee ilman postikuluja suoraan kotiin. Kun tilaatte uutiskirjeen nettisivuilta saatte vielä 5 euroa ostosrahaa.

Kello & vaihtohihna saatu blogin kautta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti