perjantai 21. huhtikuuta 2017

Mainonnan uhri ja muita tunnustuksia


Bongasin kuvissa näkyvän puseron Hennesin kuvastosta ja ihastuin ensisilmäyksellä, sen verran onnistuneet mainoskuvat siitä oli otettu. Löysin saman myös täältä liikkeestä ja kuten kuvissa näkyy, ostin itsellenikin. Voi hemmetti, kun se näytti hyvältä kuvissa, muttei minun päällä? Harvemmin olen näin paha mainoksen uhri, sillä paidan olisi ehkä voinut jättää ostamatta, mutta edullinen hinta oli liian kova houkutin.


Skam on minusta täysin liikaa puhuttu sarja, johon tuntuu törmäävän ihan jatkuvasti vaikkapa Insta-storiesien puolella. Katsoin yhden jakson, tai siis yritin katsoa, enkä vain tajunnut sarjan kovaa hehkutusta. Sen sijaan Au pairit Kanadassa katsoin lähes putkeen läpi. Enkä malttaisi millään odottaa, että Maajussille morsian taas alkaa.


Olen käyttänyt niin kauan kuin oikeasti edes muistan samoja meikkituotteita. Ainoastaan huulimeikkejä vaihtelen ja tykkään kokeilla uutta. Punia pyöriikin useampi laukun pohjalla, takin taskussa ja ihan joka paikassa. Vaihtelu oikeasti muissakin meikeissä voisi virkistää, mutten uskalla ostaa vaikka uutta ripsaria, jos se onkin ihan surkea ja rahat menevät hukkaan. Ärsyttää myös ihan suunnattomasti, jos kynsilakka näyttää purkissa hyvältä, mutta kynsissä sävy on jotain ihan muuta.


Me Naiset on paras aikakausilehti jonka tiedän, ja samalla ainoa, jonka usein ostan ja jota säännöllisesti luen. Olen lukenut sitä varmasti ainakin kymmenen vuotta. Sieltä löytyy minusta hömpän lisäksi myös oikeaa asiaa ja ruokaohjeita, jotka ovat toimivia arjessa. Olen muuten ollut puhelinmyyjä hetken aikaa vuosia sitten opiskelujen ohella, myynyt nimenomaan lehtiä - never again!


Täytän kesäkuussa 30-vuotta! Siis huh, en voi tätä itsekään tajuta, että jo niin paljon?! Onneksi ikääni enemmänkin ihmetellään, enkä kyllä omasta mielestänikään näytä ikäiseltäni, luojan kiitos! 21- vuotiaan työkaverini suusta; "olet niin nuorekas" :D En kyllä itsekään tunne oloani niin "vanhaksi". Hihkun myös aina ilosta, kun minulta kysytään paperit - ja tätä tapahtuu edelleen usein. Muutama vuosi sitten myös ajattelin, että 3-kymppisenä olen liian vanha pitämään blogia, mutta höpsistä! 


Herään aamulla aikaisin, että saan juoda tunnin aamukahvia rauhassa yksinäni. Herään myös aikaisin, vaikka olisi vapaapäivä. Työpäiväni eivät ala ennen kymmentä, mikä on ihan mahtava työaika mielestäni. Sillä se joka väittää, että 8-16 työrytmiin tottuu, valehtelee. En ainakaan minä tottunut, vaikka toimistohommia useamman vuoden tein.


Olen todella epäileväinen ruokapakettejen suhteen, jos paketti ei miellytä silmääni, se jää kauppaan. En myöskään syö koskaan valmisruokia (paitsi pakastepizzaa, ne on oikeasti hyviä). Inhoa e-koodeja ja joskus on vain jätettävä tuoteselosteet lukematta läpi, poissa silmistä poissa mielestä. Vältän e-koodeja ruuissa parhaani mukaan, mutta silti syön karkkia ja jäätelöä vähän turhankin usein, tasapaino katsokaas :D En myöskään käy Lidlissä, koska koko kauppa pakkauksia myöten epäilyttää, enkä pidä tuotteiden esillepanosta (kyllä, olen kuin siitä tv-mainoksesta).


takki - Zara
pusero & hame - H&M
laukku - Balenciaga
aurinkolasit - Ray-Ban

15 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Ja laukku on vaan niin upea sulla! Oon myös yrittänyt pärjätä pelkällä nahkatakilla mutta vielä tuntuu vähän liian kevyeltä jos ulkona viettää yhtään pidemmän aikaa.

    Ja hahaa, pakko tarttua 😄 Lidlissä vähän niin kuin on ideana se, että tuotteet puretaan hyllyihin mahdollisimman vähällä vaivalla - se mahdollistaa tehokkaamman tekemisen ja sitä kautta halvemmat hinnat. Kaunista se ei välttämättä ole mutta erittäin kustannustehokasta. Pitää kyllä myös ihmetellä miten e-koodit ja Lidl liittyvät toisiinsa yhtään sen enempää kuin mikään mukaan ruokakauppa? :D Suosittelen lämpimästi tsekkaamaan Lidlin hevin, monet lihat ja juustot ja perus kuivatarvikkeet, kuten kaurahiutaleet! Jaksan itse puhua tämän ketjun puolesta, sillä meillä muutaman vuoden kauppalaskut excelöitynä näyttävät melkein 200e säästön ruokakuluissa per kuukausi kun Lidlistä ostaa kaiken minkä sieltä saa, Prismasta sitten erikoisemmat ruoka-aineet. Ja meidän taloudessa nimenomaan satsataan laadukkaaseen ruokaan ja nautitaan sen tekemisestä :) Tolla kuukausittain säästetyllä summalla käydään hyvin ulkona syömässä ja säästetään matkoihin ja sisustukseen, ja se on tuntunut ihan luksukselta! Voi ei, tää meni kamalaksi intoiluksi nyt, mutta kun aihe on lähellä sydäntä 😂 Muissa asioissa en jaksa kauheasti säästää mut ruokaan menee niin iso osa budjetista kuukaudessa et pakko vähän kiinnostaa 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtia jos tykkäsit tästä! 😊 Ja kiitos, laukku on ollut suprhyvä. Ihan sama juttu, jos olen paljon ulkona en näin vielä pukeude (kuvien ottohetkellä oli villahuivi laukussa) mutta olen jo käyttänyt nahkatakkia, silläkin uhalla että kylmä tulee..

      Hups, tuo teksti oli multa tosi sekavasti kirjoitettu, muokkasin sitä vähän järkevämpään muotoon vielä 😀 Tuo on tosi laksipiippuinen juttu tuo säästäminen. Kahden ihmisen taloudessa tulee kalliimmaksi käynnistää auto ja ajaa ruokakauppaan, kuin käydä lähikaupassa, jossa taas mun mielestä on parhaat vihannekset 😊 Me kun asustellaan keskustassa ja Lidliin on sellainen 10 km matka. Sieltä en ikinä löytäisi kaikkea tarvitsemaani, joten jokatapauksessa täytyisi mennä toiseen kauppaan. Punaista lihaa en syö ollenkaan, enkä juustoakaan juuri koskaan, joten niissä en säästöä saisi. Läydän kaiken omasta lähi k-kaupasta, jossa on myös miellyttävä asioida. Mutta uskon, että isommissa talouksissa säästöä voi saada paljonkin 😉 Ei sen puoleen, olen tarkka ruokuen hinnoissa ja vertailen paljon, mutta Lidliin minua ei kyllä saa 😬 Tosi kiva että aihe aiheutti keskustelua 😊

      Mukavaa viikonloppua! 😊

      Poista
    2. Ps. Anteeksi kaameat kirjoitusvirheet, näpytin padilla 😀

      Poista
  2. Höpöhöpö, tuo pusero näyttää todella hyvältä sulla! Sait ainakin mun kiinnostuksen heräämään ja pakko käydä kurkkaamassa tuota myymälästä :D

    -Mikaela
    www.inhimillinenturhamaisuus.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no kiitos 😀 Halpa hinta ehkä vähän sokaisi nyt (14,95) mutta ehkä tuolle tulee kesällä käyttöä... sopisi niin hyvin tummaan tukkaan tuo 😉

      Aurinkoista viikonloppua! 😊

      Poista
  3. Tää oli tosi kiva postaus :) ja toi paita näyttää hyvältä hei! Yllättävän paljon löysin yhtäläisyyksiä omaan ajatusmaailmaan.. Skamia en ajatellut edes yrittää katsoa kun en voi uskoa, että minua näin kolmekymppisenä voisi kiinnostaa seurata teinien arjesta kertovaa sarjaa..Oli sitten kuinka hehkutettu tahansa! Ne ajat on menneitä ja hyvä niin :D Itsekin saan usein kummasteluja iästäni ja se ei haittaa minua ollenkaan, kiva näyttää nuoremmalta vielä tässäkin iässä :) Lidlissä en myöskään käy oikeastaan koskaan, en voi sietää sitä epäjärjestystä ja nuhjuista miljöötä, mieluiten ostan ruokani Prismasta tai Cittarista, missä saatan kuluttaa paljonkin aikaa kierrellen ja eri tuotteita vertaillen :) Meikkienkin suhteen olen samanlainen, vuodesta toiseen mennään samoilla tuotteilla, paitsi juurikin huulimeikin suhteen kokeilen välillä uutuuksia.. mutta miksi sitä hyvää vaihtamaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäsit! :) Paita on kyllä malliltaan kiva, mutta väri on vähän pliisu minulle :/ Yleensä, jos yhtään epäröin, en osta, mutta nyt kävi näin :D

      Haha, ihan totta! Ehkä tässä on yksinkertaisesti vain liian vanha Skamiin :D
      Minustakin on niiin kivaa näyttää nuorelta, ei kyllä haittaa yhtään, että ollaan onnellisia vaan ;) Ja olen niin samaa mieltä Lidlistä, nuhjuista niin ei kyllä tee mieli ruoaa sieltä ostaa. Ja hyvä etten ole ainut kaavoihin kangistunut mitä meikkeihin tulee. Se on myös aivan kauheaa, jos joku oma lemppari lopetetaan!!

      Mukavaa sunnuntaita! :)

      Poista
  4. Tuo puserohan on aivan ihana sinun ylläsi.

    Lidliä minä kyllä hehkutan;ostan sieltä kaikki vihannekset ja voi miten ihania pakastepizzoja sieltä saa.Ja sieltä saa paria niin ihanaa mehua ( karpalo ja multivita)että olen valmis vaikka ryömimään sinne.

    Koska olen itse teinien äiti,niin saattaisi olla hyväkin katsoa Skamia,mutta en jaksa,kun elämä on muutenkin aika täyttä noiden ihanien teinimosntreiden kanssa.

    Meikkien suhteen olen samoila linjoilla;olen käyttänyt samaa Lancomen ripsaria kohta 20 vuotta eikä minua saa kukaan vaihtamaan Lumeneen tai mihinkään muuhunkaan.Huulipunan sävyjä on pakko välillä vaihtaa,sillä niissä vaihtuvuus on niin suurta sesonkien mukaan. Mutta merkit pysyvät samoina.Tyttäreni sanoikin,että saan 50-vuotislahjaksi ( siihen ei enää ole kauan) lahjakortin johon meikkaajalle,joka opettaa minulle uuden tyylin. Että sitä ootellessa.

    Ja hei,30 vee on vielä ihan raakile,nuori tytön höppänä. Ja voin kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa,että vanhenemista ei tarvitse pelätä.Se on on ihanaa. Tottakai kroppa muuttuu ja painovoima vaikuttaa niin kaikki paikat alkaa roikkumaan,mutta siitä ei enää jaksa välittää ,vaan on iloinen,että on terve ( tämä ei tarkoita täysin 100% terveyttä eikä varsinkaan minkään sairauden puuttumista,vaan hyvää oloa ja tasapainoa itsensä ja maailman välillä) ja osaa nauttia joka hetkestä ja kaikesta ihanasta,mitä elämässä on. Naisen elämä muuttuu paremmaksi mitä vanehmmaksi tulee,sillä alamme vaatia itseltämme vähemmän ja tiedämme ,mitä tahdomme. Nuorempana on hyvin herkkä muiden tarpeille. Lisäksi olen huomannut ,että te 30-vuotiaat naiset vaaditte itseltänne aivan armottomasti;pitää syödä täydellisesti,pukeutua täydellisesti,olla täydellinen parisuhde etc. listaa voisi pitkälle. Vanhempana oppii hellittämään ja ymmärtää,että täydellisyyttä ei ole ja vähempi riittää.
    Huh,nyt mä lopetan ja siirryn viikonloppumoodiin.
    Kiva ja ajatuksia herättävä kirjoitus. Ihanaa viikonloppua.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti! :)

      Poista
    2. Ihana kommentti minunkin mielestäni! Jotenkin niin kannustava ja armollinen, kiitos :)

      T. Juuri 30 v täyttänyt naisenalku

      Poista
    3. Kirsi: Kiitos :) Paita on kyllä malliltaan kiva, mutta väri vähän turhan pliisu värjäämättömään tukkaani..

      Lidlistä tuntuu moni tykkäävän ja hyvä niin, työllistäähän se paljon porukaa :) Minun ei siellä silti onneksi tarvitse käydä :D

      Hehe, teillä on varmasti joo ihan tarpeeksi Skamia omasta takaa ;)

      Ja tiedätkös, olen itse sanonut monesti ääneen, että minun pitäisi päästä jonkun ammattilaisen meikkioppiin, että hyvä lahja!! :)

      MInusta välillä 30 tuntuu ihan hurjan paljolle, mutta varmasti kymmenen vuoden päästä ajattelen ettei se ollut vielä ikä eikä mikään. Ehkä pohdin ikää saavutusten kautta... En kyllä täysin tunnista itseäni täydellisyyden tavoittelusta, sillä en todellakaan syö täydellisesti saati pukeudu täydellisesti, mutta ymmärrän pointtisi :)

      Kiitos, kiitos taas aivan älyttömästi ihanasta kommentistasi! <3 Mukavaa sunnnuntaita! :)

      Anonyymit: No ihan totta! :)

      Poista
  5. Voi kun pääsisi täällä pohjoisessakin käyttämään jo nahkatakkia, mutta taitaa mennä melko pitkällekin toukokuuta ennenkuin se on mahdollista... nimimerkillä satoi taas tänään räntää! :D Olet muuten saanut mut himoitsemaan farkkuhametta näin reilun kymmenen vuoden tauon jälkeen, tuo päällä olevasi on super kivan näköinen. Itselläkin meikkituotteet pysyvät hyvinkin pitkälti samoina vuodesta toiseen, vaikka välillä kokeiluja muille merkeille teenkin. Ja kylläpä ne vika-ostokset aina harmittaa kun menee rahaa hukkaan eikä tiedä onko tuote oikeasti itselle sopiva ennenkuin on kokeillut omalle iholle. :P

    -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan pian pääsee! :) Ja kyllä täälläkin on melko vilu vielä nahkatakissa kulkea, mutta kuljen silti :D Eilen kun olin Helsingissä satoi isoja rakeita, että mikä ihmeen kevät :D
      Ihan totta? :) Minä kyllä olen nyt tykännyt hurjasti farkkuhameesta, vaikka aluksi epäilin. Se on tosi helppo yhdistääkin, suosittelen ;)
      Kiva etten ole ainut kaavoihin kangistunut mitä meikkeihin tulee. Joskus olen kokeillut jotain muuta, pettynyt pahasti ja palannut tuttuun ja turvalliseen. Siksi en esim. lue blogeista meikkiarvosteluja, kun se on juuri niin arpapeliä toimiiko tuote itsellään vaikka jollain muulla toimisi..

      Mukavaa sunnuntaita! :)

      Poista
  6. Tosi hauska ja erilainen postaus sulta. Lisää näitä!

    VastaaPoista