tiistai 4. huhtikuuta 2017

Kevään ostoslista
farkkutakki *Vero Moda - kello *Cluse - sandaalit &Other Stories 
laukku Balenciaga - pallopaita Marimekko - tennarit *Superga

Tykkään tehdä erilaisia listoja. En koskaan esimerkiksi lähde suin päin kaupoilla vain teen "ostoslistan" valmiiksi, eikä siitä poiketa. Näin välttyy heräteostoksiltakin, kun pitäytyy päättäväisenä listallaan. Tallennan myös puhelimeeni usein kuvia tuotteista, jotka ovat listalla, tai jos törmään johonkin ihanaan juttuun kaupoilla pyöriessä, nappaan siitäkin kuvan ja pohdin ostopäätöstä rauhassa kotona. Tällaiselta näyttää listani tällä hetkellä;

Vaatteita minulta löytyy jo hyvin, mutta kovasti himoitsen päivitettyä farkkutakkia klassikkotakin rinnalle, nyt kiikarissa on tasavärinen takki röyhelöin, kuten tuo Vero Modan versio. Vastaavia takkeja olen monesti kaupoissa katsellut ja nyt alan olla vakuuttunut, että takille tulisi käyttöä. Marimekon Pallopaita on myös alkanut näyttää silmääni jotenkin erityisen hauskalta, enkä moista ole koskaan omistanutkaan, joten ehkä olisi jo aika. Varsinkin kun klassikko paidasta on tullut uusi päivitetty malli, joka toimisi erityisen hyvin nahkatakin ja revittyjen farkkujen kanssa.

Balenciagan Papier -laukkua olen katsellut vuosia, mutta viimeistään kun pääsin sovittelemaan sitä Saksassa, olin varma, että se tulee olemaan seuraava laukkuni. Olin kuitenkin päättänyt, etten hanki enää yhtään uutta laukkua, koska niille varattu tila kaapeissa oli jo täynnä, eikä oikeaa tarvettakaan ole. Paitsi jos joku isompi laukku lähtee uuteen kotiin. Myinkin juuri mustan Mulberryn Bayswaterin, mistä en kyllä koskaan ajatellut luopuvani, mutta se vain odotteli kaapissa käyttöön pääsyä, joten haikein mielin se lähti uudelle omistajalleen. Eli nyt on tilaa yhdelle mustalle rennolle laukulle. Papierista valitsen B4-koon, joka on melko iso ja siitä löytyy näppärästi myös pidempi hihna. Laukun myötä olen myös hiljattain alkanut lämmetä hopealle värille pitkän kultaisen kauden jälkeen, joten uusi kello ja muitakin koruja, kuten korvakorut tässä metallissa olisivat tervetulleita.

&Other Storiesin nahkaiset tolppakorkosandaalit jätin viime kerralla liikkeeseen, mutta aion ehdottomasti hakea ne vielä mukaani. Niin ihanat kesäksi ja hyvä pari myös Balenciagalle. Samoin kuin Supergan freesit valkoiset paksupohjaiset tennarit. Valkoisia tennareita kuin ei muka koskaan ole tarpeeksi.

*mainoslinkki

3 kommenttia:

 1. Minulla on nuo Supergan tennarit valkoisena ja tummansinisena; ostin Floridasta outletista ja taisivat maksaa 50 dollaria yhteensä. Odotan niin että,pääsen niitä pitääkään.
  Tuo farkkutakki on söpö ,mutta mietin että jääkö röyhelöt yhden kesän hitiksi?
  Mutta kivoja juttuja olet taas löytänyt.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei onko tennarit hyvät jalassa ja kestäneet hyvin käyttöä? :) Mulla kun ei ole merkistä mitään tietoa! Ihan hurjan hyvällä hinnalla sai omasi, huh huh! :) Törmäsin täällä pienessä kivijalkaliikkeessä nyt noihin ja pari kertaa olen käynyt niitä huokailemassa... viime kesältä kyllä löytyy ne Vagabondin paksupohjat, joten järki sanoo ei :D
   No totta, että röyhelöt voi olla vuoden päästä menneen talven lumia, mutta haittaako se toisaalta, jos itse tykkää :) AJattelin ainakin mennä ensi viikolla sovittamaan röyhelötakkeja, saa sitten nähdä..

   Poista
  2. Tennarit ovat hyvät jalassa ja jotenkin hyvin jämäkkää kangasta,joten uskon niiden kestävän hyvin.
   Nuohan on aivan samanmoiset kuin ne Vagabondit,huomaisin kun ystävälläni on sellaiset niin eipä niitä juuri toisistaan erottanut.
   -kirsi-

   Poista