maanantai 17. huhtikuuta 2017

Baby pink & Balenciaga










takki - Zara
pusero - Zara
farkut - Zara
aurinkolasit - Ray-Ban (*nämä -15% koodilla HOP15)
laukku - Balenciaga
nilkkurit - Zara
kello - CLUSE (tämä, saatu)

Hellou! Miten teillä on pääsiäinen sujunut? Meillä meni suunnitelmat ihan uusiksi tuon superkylmän ja vaihtelevan - lumisateesta auringonpaisteeseen ja toisinpäin, sään takia. Joten pääsiäinen tuli lähinnä vietettyä kotona, vähän töissä, ulkoillen, paljon syöden, varsinkin Kinderiä, joita löytyi joka koossa ja leffoja katsellen. Usein pääsiäinen on ollut se kevään aloitus, silloin käydään jäätelökioskilla ja ulkona on jo tosi keväistä. Toisaalta eihän sitä tiedä, jos vielä tänään piipahtaisin jätskillä, säästä viis! En ihan hirveästi välitä näistä pyhistä, ihanaa palata huomenna arkeen. Suuntaankin pitkästä aikaa heti aamusta toiseen kaupunkiin töihin, kivaa vaihtelua.

Vaaleanpunainen takki sentään piristää tämän ankean sään keskellä. Olen käyttänyt sitä ihan hurjan paljon. Värikäs takki on yllättävän helppo ja monipuolinen vaatekappale. Ensinnäkin sillä saa uutta potkua yksinkertaisiin neule & mustat housut asuihin, lisäksi toimii niin sinisten farkkujen kuin mekkojen kanssa. Heitän tämän lähes aina päälle töihin lähtiessä, varsinkin kun on ollut loistava myös viileämmillä säillä paksun neuleen kanssa. En olisi ostohetkellä ehkä uskonutkaan, miten paljon takista tulen lopulta tykkäämään. Lähinnä ajattelin tämän sellaiseksi, mitä tulee ehkä kerran viikossa käytettyä, kuinka väärässä olinkaan. Vaaleanpunainen on uusi harmaa! Takin olettekin nähneet jo täällä ja täällä. Tällä kertaa se sai kaverikseen siniset farkut ja valkoisen puseron. Tosin tajusin heti kotoa lähtiessä, että tiukat farkut olivat väärä valinta, kiinalaiseen ravintolaan kun olimme tässä menossa. Raskaat nikkurit olisin ollut kyllä valmis jo vaihtamaan vaikka loafereihin tai ballerinoihin pienellä korolla. 

Mukana myös uusi Balenciagan laukku, joka toimii hyvin hempeän takin kanssa, laukku kun on sopivan ronski. Juuri tällaista rennompaa laukkua olen kaivannut. Tämä Papier on kyllä täydellinen itselleni - sopivan kokoinen, että mukaan mahtuu esimerkiksi paksu villahuivi tai kesällä takki, muttei liian iso kuitenkaan. Lisäksi laukkua pystyy tosiaan käyttämään monella tapaa. Mitäs pidätte Papierista nyt kun näette sen in action? 

4 kommenttia:

  1. Moikka!
    Näin sun insta storyssä jokin aika sitten ihanan Marimekon unikko-kukkaron, milloinhan olet den hankkinut ja mistä? Olisipa vielä jossain saatavilla, aivan täydellinen väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!

      Se on hei ihan uusi, ostin lauantaina Marimekolta, eli löytyy nyt liikkeistä ;) ihastuin kanssa heti siihen väriyhdistelmään, vaikken mikään Unikko fani todellakaan ole :D Ei ollut kuin siinä "silmälasi kukkaro" koossa ainakaan vielä siinä kuosissa. Mä pidän tuolla huulimeikkejä ja muuta irtosälää.

      Että kipin kapin Marimekkoon ;)

      Poista
  2. Ihana keväinen yhdistelmä! Tuo hattarainen vaaleanpunainen takki sopii todella kivasti sinisten farkkujen kanssa. ♥ Kiva nähdä tulevaisuudessa myös lisää asuja uuden laukkusi kanssa, sillä se on todella upea!

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne! :)

      Takki menee kyllä yllättävän moneen. Olen niin huono käyttämään farkkuja, mutta välillä sentään. Laukku on kyllä minustakin ihana ❤️

      Mukavaa viikkoa! 😊

      Poista