keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Grey dress & Bomber jacket









bombertakki - Pull&Bear
mekko - Stradivarius
lenkkarit - Nike
laukku - Céline
aurinkolasit - Ray-Ban

Vuosi sitten ostin Pariisista tämän vihreän bombertakin. Sitä ensi kertaa liikkeessä sovittaessa minulla sattui olemaan päällä tämä sama harmaa puuvillamekkko, ja ajattelin jo silloin että tässäpä hyvä combo. No nyt sitten vuoden päästä se pääsi vihdoin käyttöön sellaisenaan ja vielä lenkkarit jalkaan. En jotenkin tykkää yhdistää mustia sukkahousuja ja valkoisia kenkiä, vaikka valkoiset tennarit olisivat tuoneet asuun kivaa raikkautta. Bomberin sen sijaan näitte jo vuosi sitten täällä ja täällä. Mekkokin on täällä joskus vilkkunut tai harmaita mekkoja ylipäätään käytän hurjan paljon. Minusta vähän sporttinen takki toimii parhaiten rentojen revittyjen farkkujen kanssa, mutta ajattelin yhdistää sen tänä keväänä myös esimerkiksi kukkamekkoon ja yrittää muutenkin keksiä enemmän erilaisia asuyhdistelmiä vaatekaapeistani löytyvien elementtejen ympärille. 

Vaikka rakastan shoppailua ja jonkun verran uutta ostan, tosin vähemmän kuin minkä kuvan blogin kautta varmasti saa, niin käytän paljon samoja vaatteita ja asusteita, joista osa on jo tosi vanhoja. Nuo samat Aviatoritkin ovat olleet minulla lähes koko blogihistoriani ajan ja näkyneet täällä kyllästymiseen asti. Onko teistä tylsää nähdä aina samoja, vanhoja vaatteita ja asusteita kuvissa? Entäs näin arkisia asuja ilman korkokenkiä ja mallimaisia poseerauksia? Omat asuni kun ovat aina ihan perus arkivaatteita. Tämäkin asu on viime sununtailta, kun halusin jotain supermukavaa päälle. Kuvatkin nappasimme matkalla kahvilaan taustaa sen suuremmin miettimättä. Koska blogi on vain harrastukseni, ei minulla ole mahdollisuutta saati budjettia ostaa joka viikko uutta,  ja usein pohdin menevätkö nämä asut tosi tylsiksi. Kaikki vaatteet myös ostan ihan omasta pussista, en valitettavasti saa vaatteita lahjaksi blogin kautta, niin kuin ammattibloggaajat, joilla on tottakai muutenkin paremmat edellytykset bloggaamiseen kuin harrastelijalla, jonka päivätyö on täysin muualla. Olen kyllä iloinen, että blogini on vain harrastus ja saan postailla ihan milloin ja mitä haluan. Tai jos en halua, en postaa ollenkaan. Viime aikoina olen muutenkin hurjasti miettinyt omaa bloggaamistani tai miksi ylipäätään bloggaan, ehkä palaan aiheeseen vielä joskus. Nyt toivottelen mukavaa keväistä keskiviikkoa! 

26 kommenttia:

  1. Minusta on ihanaa, että bloggaat! Luen paljon ns. ammattiblogeja, mutta silti palaan aina tänne sinun blogiisi uudestaan ja uudestaan. Täältä saa juuri siihen arkiseen pukeutumiseen inspistä, kun taas muissa blogeissa mennään omaan makuun vähän liian sky high ;) On kiva, että joku muukin joutuu ostamaan vaattensa itse, eikä saa joka viikko kasaa vaatteita ilmaiseksi ja sitten ei edes käytä niistä puoliakaan.
    Mä tykkään blogistasi juuri tälläisenä, kun se on! :)
    JohannaN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensinnäkin ihanaa, että kommentoit! :) Mahtavaa kuulla, että myös tällaisista amatööriblogeista tykätään ja että palaat tänne, suuri kiitos ! <3
      En myöskään lähde juurikaan mukaan mihinkään yhteistöihin, vaikka tarjouksia tulee myös näin pieniin blogeihin. Jos en haluaisia ostaa tuotetta itse, en myöskään halua mitään "ilmaiseksi", muutenkin kaapit jo pursuaa :D

      Mitä ihaninta viikonloppua! :)

      Poista
  2. Minusta sinun blogi on juuri paras, kun tuotteet ei ole saatu ilmaiseksi.
    En nykyään jaksa juurikaan lukea blogeja joissa suurin osa on saatu lahjoituksena.
    Arkikuvat ja ilman mallimaisia asentoja. Ihan parasta 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! :) Mulla on periaate etten halua mitään mitä en itse ostaisi, enkä lähde mainostamaan jokaista kasvonaamiota tai ruokakauppaa, jossa en edes käy.
      Mutta poseerauksiin ja vähän vaihtelevimpiin kuviin voisin panostaa ;)

      Kiitos kun kommentoit ja hauskaa viikonloppua! :)

      Poista
  3. En itse lue ammattibloggajien blogeja enää lainkaan,sillä en saa niistä mitään irti.
    Olen aina rakastanut muotia;jo pikkutyttönä minulla oli tapana asetella vaatteet seuraavaa koulupäivää varten ja katsoa ,että värit mätsäsivät yhteen. Koskaan ei ole ollut isoa budjettia,vaan aika on joutunut käyttämään enemmän mielikuvitusta ja alelaarien antia kuin rahaa. Jokunen vuosi sitten asuin ulkomailla perheeni kanssa ja silloin oli enemmän rahaa myös käytössä,mutta en kuitenkaan osannut aivan hillittömästi shoppailla vaan aika järkimeiningillä.
    Kolmen lapsen äitinä en myöskään voi kaikkia mielitekojani toteuttaa,mutta jaksan silti innostua muodista ja tyylistä aina uudelleen. Monet minun ikäiset ovat kovia sisustamaan,mutta minulta on aina puuttunut se sistusgeeni,joten mielummin luen blogeja,joissa on tyylistä ja muodista.
    Tykkää ns tavisblogeista,joissa näkyy nimenomaan niitä samoja asusteita ja vaatteita yhdisteltynä johonkin uuteen. Enkä varmaan ole ainoa,joka on sitä mieltä ei että ei todellakaan haittaa,vaan päinvastoin jos kuvissa pompahtaa niitä vanhempia asusteita ja vaatteita.
    Harrastelijablogit ovat minulle arjen hengähdyspaikkoja;tuovat paljon iloa ja olen sinunkin blogistasi saanut paljon inspiraatiota pukeutumiseen.Kiitos siitä.
    Toivon,että jatkat pitkään tällä uralla,mutta tottakai ymmärrän,että välillä voi kyllästyttää todella paljon ja kyseeenalaistaa omaa työtään ja harrastustaan.
    Olen niin kiitollinen sinulle ja muutamalle muulle ihanalle harrastelijabloggaajalle,että jaksatte jakaa muille omia vinkkejä ja ideoita ja vähän samalla avata omaa elämää,vaikkei tietenkään mitään henk.koht. paljastuksia teekään,niin silti tuleehan siinä avattua aina jotain itsestään.
    Kiitos ja kumarrus vielä kerran.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Kirsi, et tiedäkään miten kommettisi ovat piristäneet päivääni! :) Joskus olen ihan tosissaan kyllästynyt tähän harrastukseen ja päättänyt lyödä koko blogin kiinni, kunnes sinä olet jättänyt kommentin ja olen saanut taas uutta virtaa tätä harrastusta kohtaan :) Kommentit on niin tärkeitä tässä yksinäisessä harrastuksessa, ettette ehkä uskokaan!

      Olen itsekin vähentänyt blogejen lukemista hurjasti kun ne ovat menneet niin "kaupallinen kampanja" sen ja sen kanssa, blaah. Tosin ymmärrän sen kyllä, kun blogi on monelle työ ja se menee kyllä päivätyöstä siinä missä muutkin, on varmasti vielä paljon aikaa vievempää ja pyörii varmasti takaraivossa jatkuvasti. Juuri ystäväni kanssa puhuimme yksi päivä, että on niin ihanaa kun selkeä työaika on merkattu kalenteriin, eikä työpäivän jälkeen tarvitse työasioita pohtia :) Harrastuksena blogi on kiva, mutten ikinä voisi kuvitellakaan tätä työksi. Teen kyllä itsekin kollaaseja, joihin linkitän tuotteita sekä välillä pienimuotoisia yhteistöitä (vain sellaisten brändien kanssa, jonka takana voin seistä 100%), mutta niistä kun ei suoraisesti palkkaa saa, eikä blogilla tienaaminen ole kyllä ole ikinä ollut tarkoituskaan. Tarkkaan valitsen kyllä yhteistyöt, vaikka tarjouksia tulee myös näin pieniin blogeihin, useimmiten siis kieltäydyn.

      Minäkin olen ollut myös kiinnostunut vaatteista aina, joten tämän blogi on niin hyvä paikka purkaa ne asiat mielestään, ei tarvitse kavereita rasittaa laukkuhaaveilla :D Juuri siksi tämän blogin aikoinaan aloitinkin! :) Rahalla ei tyylitajua saa (kun näin Paris Hiltonin livenä se varsmistui viimeistään, hah), ei kivoihin asuihin tarvitse paksua lompakko, se on ihan totta. Vaikka rakastan laadukkaita laukkuja kuitenkin ;) Mutta kalliimpiin juttuihin säästän pitkään.

      Ihan mahtavaa kuulla, että olet saanut täältä inspiraatiota ja palaat tänne aina vain. Suuri KIITOS! <3

      Mukavaa viikonloppu! :)

      Poista
  4. Itse en jaksa lukea ainuttakaan "ammatti"blogia. Tylsää, jos asut on puettu kuvausta varten, eivätkä ole oikeasti käytössä. Just sun blogin aidosta meiningistä tykkään. Eihän kenelläkään tavallisella pulliaisella ole varaa ostella jatkuvasti mitään uutta, siksi onkin ihanaa, että myös bloggari yhdistelee samoja vaatteita vähän eri komboissa. niistä saa itsekin ideoita pukeutumiseen. Älä vaan missään nimessä muuta blogia "ammattimaisempaan" suuntaan!!!!
    -Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan samoilla linjoilla kyllä minäkin. Vaikka ymmärrän kyllä, että kun blogi on työ, on pakko kuvata monta asua kerralla. Mutta ne avokkaat kylminä päivinä kuvia varten on aina yhtä typerä näky, anteeksi vaan :D Minulla ei olisi kyllä aikaa kuvata asuja putkeen, ne kuvataan mitkä on sillä hetkellä päällä :D Joten jatkan samalla amatöörilinjalla, ihana kuulla että jaksatte lukea vielä tällaisia arkisiakin blogeja! :) Ja en varmasti edes osaisi tehdä tästä blogista ammattimaista vaikka yrittäisin :D

      Tosi kiva että kommentoit, arvostan sitä todella! Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
  5. Komppaan ylle kommentoineita, ettei todellakaan ole tylsää nähdä samoja vaatekappaleita uudestaan. Mulle ainakin se on just inspiroivaa, että miten samaa vaatetta voi yhdisellä eri tavoin tai miten se muuttaa muotoaan vaikka asusteita vaihtamalla :) Koska eipä sitä lukijoillakaan varmaan ole varaa tai halua ostella koko ajan uutta. Itse ainakin löydän kyllä verkkokauppoja selailemalla, että mitä uutta kaupoissa on. Paljon kiinnostavampaa on nähdä, mitä niistä jo olemassaolevista saa yhdisteltyä. Mulle ainakin tulee inspiraatiota vaikka värien yhdistelmistä ja malleista vaikkei tismalleen samaa vaatetta mulla olisikaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Kirsi ja ihan mahtava kuulla, että sinäkin olet sitä mieltä, että näitä samoja vaatteita jaksaa täällä katsella :) Uutta kyllä ostan, mutten niin paljon todellakaan että saisi aina vaitelua näihin asukuviin. Niin kiva kuulla että erilaiset yhdistelmät samojen vaatteiden ympärillä kiinnostaa :) Olen kyllä saanut ihan töissäkin kiitosta hyvästä mielikuvituksesta vaatteiden yhdistelyyn, vaikka usein itsestäni tuntuu ettei minulla ole mitään ideoita :D

      KIITOS! <3 Hyvää viikonloppua! :)

      Poista
  6. Hei Anne ja kiitos ihanasta blogista! Minusta samojen vaatteiden ja asusteiden näkyminen blogissa useampaan otteeseen ei haittaa ollenkaan, päinvastoin. Minusta on mielenkiintoista nähdä miten monenlaisiin eri yhdistelmiin samat vaatekappaleet taipuvat ja saada samalla inspiraatiota ja ajatuksia oman vaatevarastonsa parempaan hyödyntämiseen. Joten suuri kiitos tästä :)

    Nykyään seuraamieni ammattibloggaajien blogeista on hyvin hankala löytää tällaisen "tavallisen ihmisen" inspritaatiota esim. pukeutumiseen liittyen, kun tuntuu ettei heillä samaa vaatekappaletta juuri esiinny kuvissa yhtä kertaa enempää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitos itsellesi kun luet ja jätit vielä kommentin! :) Nyt sain kyllä niin paljon virtaa näistä kommenteista, että varmasti kuvailen jatkossa samoja vaatteita tänne :) Tosin itsekin olin ihan kypsä jo harmaaseen villakangastakkiin.. :D Tähän yritän itsekin vielä enemmän pyrkiä, vähentää uuden ostamista ja tutkia vielä entistä tarkemmin omia vaatekaappeja :) Olen ihan samaa mieltä, että jos vaatteet on saatu/lainttu vain kuvia varten, on niistä vaikeaa saada inspiraatiota perus arkipukeutumiseen :/

      Aurinkoista viikonloppua! :)

      Poista
  7. Jatka kuule samaan malliin vaan! Nämä rennot ja arkiset asut ovat juurikin niitä mistä sitä inspiraatiota eniten saa. Ja parasta on myös se, jos samoja vaatteita ja asusteita näkyy usein, niin näkee kuinka moneen eri asuun ne muuntautuu ja sopii. Ja itse en kyllä useinkaan kiinnitä juurikaan huomiota asukuvien taustaan, joten kuvatkin saa mielestäni napsia rennosti vaan siellä missä sattuu silloin olemaan :D Ja se rentous on kyllä avain kaikkeen, nimittäin niihin poseerauksiin myös. En pidä sellaisista blogeista, joissa yritetään vääntää itseään kummallisiin asentoihin siinä kovin hyvin onnistumatta. Paras kun on vaan rennosti oma itsensä ja on itselle luonnollisessa "poseerauksessa". Silloin se asukin näyttäytyy sellaisena kun se normaalistikin ihmisen päällä näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla!! :) Jatkan siis ehdottomasti näiden arkisten asujen kuvaamista ja näistä ihanista kommenteista sainkin ihan superisti uutta virtaa blogiin :)
      Itse olen ihan hurjan tarkka kuvien taustoita, välillä on vaan pakko antaa periksi ja ottaa taustaksi jotain vain :/ Varsinkin kun täällä asuinkaupungissa ei ole niin hirveästi valinnanvaraa missä kuvataan.

      Kiitos kun käytit aikaasi kommentin jättämiseen ja luet blogiani! <3

      Hauskaa viikonloppua! :)

      Poista
  8. Olen samaa mieltä kuin muutkin kommentoijat! Minusta on ihanaa kun blogissasi on arkivaatteita ja sellaisia asuja joita oikeasti käytät, niistä saa eniten inspiraatiota omaankin pukeutumiseen. Harva tavallinen tallaaja ostaa jatkuvasti uutta, ja siksi onkin kiva nähdä uusia yhdistelmiä vanhojen vaatteiden ja asusteiden ympärillä. Itse ainakin pyrin esim. materiaalivalintojen puolesta panostamaan laatuun ja pitkään käyttöikään, erityisesti juuri neuleiden ja laukkujen osalta. Blogisi on ihana ja aito, eli jatka samaan malliin vaan! :)
    -Heta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kiva kuulla! :) Mä kun en koskaan pukeudu blogia varten, vaan juurikin kuvataan asuja jotka on muutenkin päällä. Ja kun en juhlataminissa pahemmin kulje, niin tosi arkisia vaatteita täällä sitten näkyy vain. Mahtava kuulla että jaksatte katsella samoja vaatteita! Minäkin panostan eniten laukkuihin, mutta sen olen päättänyt etten villakangastakeissa enää aio säästää!
      Mä en kyllä edes pystyisi esittämään täällä mitään muuta kuin ole, joten ihanaa että vielä löytyy lukijoita myös tallaisella tavalliselle tallaajalle :D

      Ihanaa viikonloppua! :)

      Poista
  9. Samaa mieltä minäkin! Tää on heittämällä mun lempiblogi juuri sen takia, että asut tuo oikeasti inspiraatiota omaan pukeutumiseen :) on myös kiva, kun itse olen aika lyhyt ja sinun päälläsi näkee asuja, jotka voivat jo sellaisenaan toimia minunkin päälläni. Kiitos kivasta blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh, huh että lempiblogi??? :O Apua, KIITOS! <3
      Joo se onkin minusta enemmän vanhvuus kuin heikkous, lyhyt pituus, koska varmasti löytyy muitakin tämän pituisia ruudun toiselta puolen :)

      Ihan mahtavaa, että kommentoit ja hyvää viikonloppua! :)

      Poista
  10. Siis musta tää sun blogi on ihana (ja mun lemppari) just siks kun tää on aito. Mieluummin katon näitä arkivaatteita joita voi oikeasti käyttää ja kuvitella itse käyttävänsä. Jatka vaan samaan malliin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos tuhannesti! <3 Nyt kyllä sain superisti inspiraatiota tämän blogin päivittämiseen näistä ihanista kommenteista :)

      Aurinkoista viikonloppua! :)

      Poista
  11. Ihan samaa mieltä kuin aiemmakin kommentoijat! On kiva lukea blogia, jossa nähtyjä asuja bloggaaja oikeasti käyttää ja joita itsekin vois käyttää. Kyllä niistä tehty "yhteistyössä yrityksen x kanssa" -postauksia tulvivista blogeista on menny maku. Kuten säkin kirjoitit, ymmärrän että joku ansaitsee sillä elantonsa mutta silti... kyllä ne tuntuu karkaavan liian kauas tällasen tavallisen ihmisen elämästä. Just tällaset blogit kuten tää sun blogi on mun suosikkeja - aitoja ja ihanan tavallisia! Kivaa kevättä ja jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Olen ihan samoilla linjoilla, että ymmärrän kyllä että blogi on jonkun työ ja siitä on saatava palkkaa. Kyllä mullakin menee tähän hommaan ihan kiitettävästi aikaa, vaikken edes päivittäin postaa. Esim. yhtä asupostausta varten otetaan n. 100 kuvaa, joista blogiin päätyy ehkä kymmenen :D Eli blogi työnä on työ missä muutkin työt, sitä en missään nimessä kiellä :) Ja markkinointi on ok tiettyyn pisteeseen asti. Mutta se on minusta nykyään mennyt täysin yli. Mulla on mennyt totaalisesti maku esim. pariin kotimaiseen brändiin ja yhteen kellomerkkiin liiallisen markkinoinnin takia. Itse teen kollaaseja Zalandolle ja Booztille, koska tilaan niistä itsekin, eikä tosiaan postauksista kukaan minulle mitään maksa. Enkä ikinä voisi kirjoittaa blogia rahankiilto silmissä :D En kuitenkaan lähde oikeastaan mihinkään yhteistöihin mukaan loppupeleissä. Ja tottakai blogggaajat aina vetoavat siihen että postaavat vain mistä oikeasti tykkäävät (niin kuin minäkin juuri, haha) mutta kyllä se vain paistaa läpi että raha puhuu, kun jokainen ruokaohjekin on yhtä kaupallista kampanjaa..huoh. Ja vaatteet lainataan kuvia varten. Mutta kaikille on paikkansa, ammattilaiset ovat ammattilaiset, ja onneksi saa itse päättä mitä lukee ja mitä ei :) Ihan sairaan ihania kommentteja teiltä on tullut <3 Niin mahtavaa, että vielä löytyy lukijoita myös tällaisille taviksille :) Jatkan siis ehdottomasti samalla linjalla ja kuvaan näitä arkiasuja tänne aina kun ehdin :)

      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
  12. Pitkään oon seurannut sun blogia,mutta liian harvoin tulee kommentoitua. Sulla on nimenomaan mieletön taito yhdistellä samaa vaatekappaletta monen eri asun kanssa! Sellasesta ainakin itse saan inspiraatiota :)
    Ja samoilla linjoilla oon muidenkin kanssa,nämä "amatööri"blogit on just niitä parhaita,joten jatka samaan malliin :)
    -Sini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sini ja ihana kun kommentoit nyt! :) Kiitos tosi paljon. Niin mahtavaa kuulla, että joku voi saada täältä inspiraatiota! Harmi vaan blogit ovat menneet ihan hurjan kaupalliseksi ja tuntuu ettei muutenkaan mikään enää riitä - kuvien pitää olla aina vain parempia, muokatuimpia ja ammattikuvaajan kanssa otettuja. Itse en edes ole siirtynyt raakakuviin :D Kiitos palautteesta ja jatkaan siis tällä samalla linjalla :)

      Mukavaa alkanutta viikkoa!:)

      Poista
  13. Aiemmin luin paljon blogeja mutta ne ammattiblogit lähinnä ärsyttää, kun tuntuu että ovat vaan yhdenlaisia mainoksia. Eikä muutenkaan kiinnosta lukea sellaista, mikä ei vastaa normaalia elämää. Niinpä sinun blogisi on ainoa mitä säännöllisesti luen. Sinulla on kivoja asuja, kollaaseja jne ja niihin pystyy paremmin samaistumaan ja saamaan inspiraatiota. Jatka vaan samaan malliin ja täällä seurataan mielellään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! :) Kiitos tosi paljon kommentista! Ihan mahtavaa kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa ja voit saada täältä inspiraatiota.
      Mukavaa päivää! <3

      Poista