maanantai 20. maaliskuuta 2017

Päivitetty trenssi
takki - Zara
neule - Uniqlo
laukku - Céline
nilkkurit - Zara
aurinkolasit - Ray-Ban

Olin etsinyt vaaleanpunaista takkia melko pitkään, tutkinut ihan kaikki mahdolliset liikkeet läpi niin netistä kuin paikan päältä. Pari eri takkia kotona pohdinnassa olivatkin, mutta päätyivät palautukseen, kunnes löysin tämän Zaran rennon trenssin. Vaikka alunperin suunnitteilla oli hankkia ohut villakankainen versio, vaihtui se matkan varrella kuitenkin tähän kevättakkiin. En ole trenssien ystävä nykyisin, vaikka vielä muutama vuosi sitten tuo jokanaisen vaatekaapista pakollisesti löytyvä takki oli ihan lempparini (ja kyllä sitä etsittiinkin vuosia sitten pitkin Geneveä). Makuni voi muuttua hyvinkin pian, mutta tällä hetkellä en näkisi entistä suosikkiani, klassista, istuvaa beigeä trenssiä enää päälläni. Se menee oikeastaan samaan sarjaan kuin bleiserit ja kauluspaidat - liian jäykkiä rentoon tyyliini. Epäröin ensin tämän takin kanssa ja pyörin melko pitkään se päällä sovituskopissa, onhan se trenssi ja olin jo päättänyt etten pidä trensseistä. Tänä keväänä trenssit ovat oversizeja, isohihaisia ja muitakin kuin beigejä. Rento malli laskettuine hihoineen kuitenkin vakuutti, niin ja tietysti vaaleanpunainen väri. Käytin takkia jo villapaidan ja nilkkureiden kanssa, mutta ihan pian se pääsee käyttöön revittyjen farkkujen ja tennareiden kera.

Tuntuu että näissä nykyajan vaatteissa on ihan hurjasti vaikutteita 90-luvulta. Tästäkin takista tuli ihan äiti mieleen, jotenkin muistelisin nähneeni identtisen takin beigenä roikkumassa joskus eteisessä lapsuudessani. Sitten se bomber-takki, joka muutti kaappiini vuosi sitten. Niin ysäri kun ihan kaikilla oli sellainen ala-asteella. No maiharit myös tottakai, niissä kuljen taas innoissani, niin kuin jo silloin lapsuudessani kera sen bomberin. Ja siniset tasaisen väriset puuvillafarkut (muistan aina kun äiti neuvoi niiden sopivan ihan kaikkeen). Ja nuo näissäkin kuvissa jalassani olevat lempparinilkkurit. Ja tietysti tuo polkkatukka ja keskijakaus tukee asiaa, ihan kuin minulla olisi ollut lapsuudessani silloin 90-luvulla ihan samanlainen kampaus..? Ehkä jotain kertoo myös se, että innoissani seurasin Gladiaattorit-sarjan uusintoja lähinnä nuoren juontaja naisen takia, jonka asuvalinnat olivat minusta täysin ajankohtaisia tähän päiväänkin. 

4 kommenttia:

 1. Minulla on yhä beige trenssi ja tummansininen,jotka ovat olleet ahkerassa käytössä.Mutta teksi mieli myös ostaa joku pastellisävyssä.Tuo sinun vaalenapunainen on kertakaikiaan herkullinen.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, trenssi on kyllä klassikko, joka toimii aina! 👍 Itse olen vain nykyisin enemmän nahkatakkityyppiä 😊 tämä ei ole niin "trenssi" vaan superrento, pitkä ja liehuva, niin meni läpi 😄 myös keltainen takki on minusta ihana keväällä 😍 Omani on vain niin huonokuntoinen, etten tiedä voiko sitä enää käyttää 😒

   Poista
 2. Ihana väri! Tulee ihan kevättunnelmat. Kivasti sopii harmaan ja mustan kanssa yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on vielä parempi livenä 🐷 jep, täällä on ainakin jo ihan kevät! ☀️ Niin kivaa kun voi pukeutua kevyemmin 😊

   Poista