lauantai 25. maaliskuuta 2017

Denim skirt









pusero & nahkatakki - Zara
farkkuhame - H&M
laukku - Chloé
aurinkolasit - Ray-Ban

Jipii nahkatakkikelit ovat vihdoin täällä! Enkä aio enää palata niihin harmaisiin villakangastakkeihin, vaikka mikä takatalvi nyt tulisi, hah (ja nyt kun katsoin juuri ikkunasta, sataa räntää, kiva). Olen useasti maininnut biker-nahkatakin olevan ehdoton lempivaatteeni, siihen en kyllästy. Vihdoinkin pitkän talven jälkeen on pukeutumisinspiraatio löytynyt uudelleen, enkä taida olla ainut? Muutenkin tuntuu, että olen herännyt talviunesta ja ihan täynnä virtaa, kun aurinko paistaa. Ihanaa käydä lenkilläkin, kun ei tarvitse pelätä milloin lentää jäässä pyllylleen (taisin kaatua vain kerran tänä talvena ;). Eilen myös huomasin, että meri on jo auki! Pian aloitan myös pyöräilykauden, se kun on hyvää ja ilmaista liikuntaa. Jos tässä on vielä pieni mahdollisuus päästä kesäkuntoon, tai ainakin seuraavaksi kesäksi? ;) Olen ottanut ilon irti ja kävellyt töihinkin pidempää reittiä viime aikoina. Seuraavaksi alan odottaa jäätelökioskien aukeamista. Tietääkö kukaan muuten milloin Helsingin Jäätelötehtaan kiskat aukeavat? Haaveilen jo, että parin viikon päästä pääsisi sinne. Kevät on aina kyllä yhtä ihana, ja säästä saa tällä hetkellä lukea joka blogista, lupaan etten enää tartu aiheeseen tämän jälkeen. Kevään tulon huomaa muuten myös kynsilakansävyn muuttumisesta, kun se nähty harmaa tai tummanpunainen vaihtuvat pastelleihin, nyt menossa mintunvihreä ja muutkin pastellisävyt houkuttavat.

Hameet ja mekot saa pitkästä aikaa oikein kunnolla käyttöön, tästä olen erityisen innoissani. Tuntuu etten haluaisi enää nähdäkään mustia tiukkoja housuja, ihan pian laitankin ne kokonaan kaapin ylimmälle hyllylle odottamaan ensi syksyä. Kesällä käytän 95% ajasta hameita ja mekkoja. Farkkuhame täysipuuvillaisena oli yksi ehdoton must-hankinta kevääksi. Omani löysinkin alerekistä tällä viikolla, kun menin ihan hametta varta vasten etsimään. Tosin hame löytyi kaksi numeroa normikokoani isompana, minkä takia meinasin jättää ostamatta. Sovitin tätä hametta jo syksyllä, mutta jätin kuitenkin silloin likkeeseen, koska talvi teki tuloaan ja malli oli niin tiukka, enkä edes tajunnut sovittaa isompaa. Olen aina ollut sitä mieltä, ettei kokolappuja pidä tuijottaa, mieluummin liian iso kuin pieni, mutta silti kirpaisi ostaa hame niin suuressa koossa, apua.

Farkkuhame on kivaa vaihtelua taas, ja niitä näkyykin nyt ihan jokaisen ketjuliikkeen valikoimissa. Voi olla että hankin lisäksi vielä hameen vaaleammassa pesussakin myöhemmin, jos oikein innostun. Siitä muuten tietää, että ikää on tullut, kun hameissa pitää olla enemmän pituutta. Ei tulisi mieleenkään enää kulkea julkisesti niin lyhyissä helmoissa kuin aikoinaan, eikä siitä edes niin kauaa aikaa ole, kääk!  Ajattelin jämäkän farkkuhameen olevan superkiva nyt keväällä sukkahousujen ja nilkkureiden kanssa, sekä kesällä paljaiden kinttujen ja kukkapaitojen kera. Tällä kertaa hame sai parikseen valkoisen puseron, jota kutsun kermakakuksi, niin paljon siinä on röyhelöä ja rypytystä, ei ihan perinteinen valinta minulle, joka rakastaa tosi yksinkertaisia vaatteita. 

Joko te olette innostuneet farkkuhameista vai tuleeko vielä liikaa se aika mieleen, kun niiden alle puettiin mustat legginsit?

2 kommenttia:

  1. Sinulla on kyllä lyömätön tyylitaju,sillä en itse olisi tajunnutkaan yhdistellä noita vaatteita keskenään. Näyttää aivan tajuttoman hyvälle.
    Ymmärrän sinua tuossa kokolappuasiassa,sillä itse juuri viime viikolla sovituskopissa melkein Itkin ,kun tajusin ,että kokoni on nyt pysyvästi numeroa isompi kuin vuosi sitten.Yritin antautua aivan liian pieniin farkkuihin ja näytin kauhealta. Myyjä toi isomman koon ja farkut näyttivät superhyviltä,mutta mieli oli maassa.
    Tiedän ,että typerää ja turhamaista ja vieläpä aivan omaa syytä,kun olen sortunut herkkuihin koko pitkän ja pimeän talven,mutta silti....
    Mutaa kesä tulee ja liikkuminen helpompaa ja mukavampaa,joten eiköhän tässä muutamasta ylikilosta selvitä.
    Mutta siis ihana asu ja kiva ,jos asukuvia tulee taas antamaan inspiraatiota omaan pukeutumiseen.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos vaan! :) Ja et uskokaan miten kommettisi piristävät päivääni. Musta kun usein tuntuu etten keksi mitään kivoja yhdistelmiä ja heitän aina vain jalkaan mustat housut ja neuleen. Ja tosi monesti olen jo ajatellut, että ehkä tämän blogin aika alkaa olla ohi, kunnes saan taas uutta virtaa :)

      Voi ei, ei niitä kokolappuja saati kiloja pidä tuijottaa :) Ja välillä ne koot vaihtelee tosi paljon, tätä toitotan isekin melkein päivittäin muille, mutta miksi se on itse niin vaikeaa tajuta :D Onneksi kyse oli nyt vain yhdestä hameesta, vaikka olen minäkin lihonut 5kg parhaista ajoistani tässä vuoden-parin sisällä :D Se lähtisi kyllä helposti, jos vain saisin itseäni niskasta kiinni. Että tsemppiä meille! :) Mukavaa sunnuntaita!

      Poista