sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Been busy


Heippa tänne blogiinkin ja mukavaa sunnuntaita! Instagramin storiesin kanssa olen ollut suhteellisen ahkera viime aikoina, mutta blogiin ei ole ollut nyt ihan hirveästi aikaa. Oikeastaan tuntuu että olisin ollut täältä poissa kuukauden, vaikka edellinen postaus on reilun viikon takaa. Blogi on minulle ollut rakas harrastus jo monen vuoden ajan, ja haluaisin panostaa tähän niin paljon enemmän. Kun et ehdi kotona kuin nukkua ja vapaapäivänä pestä pyykkivuorta, käydä ruokakaupassa ja suunnitella eväitä töihin, ei koko kannettavaa yksinkertaisesti tule avattua, puhumattakaan siitä että ehtisit kuvata blogiin materiaalia saati edes miettiä postaamista. Viime viikkoina olen siis lähinnä ollut töissä, istunut hurjasti bussissa ja junassa, käynyt kotipaikkakunnallani pikaisesti, juhlinut yhdet ristiäiset ja selannut ihan liikaa Barcelonan lentoja sekä hotelleja. Onneksi työviikkoni ovat hyvin vaihtelevia, joten blogille löytyy taas enemmän aikaa tulevina viikkoina.

Toisaalta myös pientä inspiraation puutetta tätä hommaa kohtaan olen potenut jo pidemmän aikaa. Lähinnä siksi kun blogini on niin pukeutumiskeskeinen, enkä ole itse oikein löytänyt inspiraatiota asuihin viime aikoina. Ehkä pääsyynä on nyt se, etten jaksa ainakaan itse nähdä enää yhtään harmaata villakangastakkia, pipoja ja talvimaisemia. Eli ei ole ollut käytössä asuja, joita olisin halunnut tänne edes kuvata. Vaikka pukeutumiseni onkin tosi simppeliä ja käytännönläheistä muutenkin, alkavat ne samat talvitamineet kyllästyttää nyt todella. Onneksi kevättä kohti mennään, kadut ovat suurimmilta osin putsattu hiekasta, lunta ei ole juuri nimeksikään ja olen ottanut lenkkarit ja tennarit käyttöön. Asuideoita olisi ihan hurjasti, mutta lämpöasteet eivät ihan vielä salli niiden käyttöä, ihan pian. Nahkatakki ja mekot täältä tullaan. Eli palataan toivottavasti pian keväisemmillä postauksilla. Siihen asti minut löydätte tosiaan Instagramista (annejennika), nähdään siellä!

10 kommenttia:

  1. Toivotaan,että pian saada pukeutua kevyemmin,sillä kyllästymistä talvivaatteisiin todella on ilmassa.Minun tekisi mieli nakata roskikseen kaikki talvitakkini ja neulepuseroni,niin tympääntynyt olen niihin.
    Haluaisin pukea jo kamelinvärisen
    trenssin tai kukkabomberin ja jalkaan sujauttaa uudet valkeat tennarit. Mutta täytynee vielä vähän aikaa odotella.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana kuulla etten ole ainut kyllästynyt!! :) Syksyllä kyllä kaivan taas innolla villakangastakit käyttöön, mutta tältä erää riittää :D Tennareihin otin jo varaslähdön tällä ja viime viikolla :) Blogin kannalta on vähän tylsää kun inspis menee, mutta toisaalta en mene lenkillekään jos ei huvita - harrastusten pitää pysyä kivoina :)

      Ihana kun kommentoit! Ihan kohta saadaan kaikki ihanat kevätjutut käyttöön. Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

      Poista
  2. Täällä ollaan myös aivan kyllästyneitä talvikamppeisiin! Ensi viikolle oli onneksi jo luvattu jo ihan kivoja lämpöasteita joten eiköhän se kevät sieltä tule.:)
    Sähän et oo värjännyt tukkaa enää pitkään aikaan, eikö? Mullakin on nyt oman värin kasvastusprojekti menossa, oon ollut puoli vuotta värjäämättä mikä on mulle tosi pitkä aika aikaisempaan värjäystiheyteen nähden. Oma värini on kiva kylmän ruskea, mutta loppuosa tukasta on muuttunut ihan oranssiksi (olen aina raidoittanut aiemmin vaaleaksi), karmeaa!:D Kysynkin, että miten maltoit antaa vaan kasvaa etkä sortunut värjäämään? Yritän pitää mielessä terveemmän ja paksumman tukan mutta tää nykyinen oranssinkirjava tukka on niin kamala että olen ihan valmis nappaamaan vaikka ensimmäisen markettivärin mikä käteen osuu:D harmittaa koko värjäyskierteeseen ryhtyminen silloin joskus 15v sitten, kun oma väri olisi paljon nätimpi.
    -Heta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan totta, mä kyllä korkkaan varmasti jo nahkatakin alkavalla viikolla! :) En jaksa oikein muidenkaan blogeista nyt innostua, kun villakangastakit ja tekoturkit ei nappaa nyt yhtään!

      Kyllä oikeassa olet, en ole värjännyt tukkaa nyt yli vuoteen ja se on ollut hyvä päätös :) Rahaakin on säästynyt eikä tarvitse mitään erikoisempia tuotteita, mä en aina nykyään edes käytä hoitoainetta!!! Ihmettelin itsekin että pystyin lopettamaan värjäämisen, sen verran tiheään kampaajalla juoksin :D Välilä oman värin ja värjätyn raja näkyy selvästi, kuten tässä kuvassa, välillä rajaa ei edes huomaa. Ja ymmärrän tuskasi täysin. Alku oli vaikeinta. Oma tukkani meni aluksi aivan oranssiksi ja monta kertaa teki mieli tarttua väripurkkiin. Lueppa tämä postaukseni:

      https://nann-e.blogspot.fi/2016/04/about-hair.html

      Näistä tuotteista voisi olla apua lämpimään latvaan (eivät tartu värjäämättömään hiukseen). Nykyään en enää käytä juurikaan sävyttäviä tuotteita, kun latva on ihan ok, lähinnä kun olen leikkauttanut tukkaa niin paljon. Tosi hyvä keino onkin leikkauttaminen! En olisi koskaan uskonut, että viihdyn lyhyessä ja omanvärisessä tukassa näin hyvin. Eli leikkauta polkka niin pahimmat latvat lähtevät ;)

      Kiva kun kommentoit ja mukavaa alkavaa viikkoa! :)

      Poista
  3. Hei mahtavaa, kiitos vinkistä! Luin tuon vuoden takaisen postauksesi jonka linkkasit, ja kuulosti juuri siltä mitä itsekin käyn läpi, eli juuri hopeashampoot ym testattu eikä mikään tunnu tepsivän. Täytyykin kipittää huomenna kaupoille ja kokeilla josko nuo vinkkaamasi tuotteet tepsisi minullakin. :) Sulla näyttää tukka niin paksulta ja terveeltä, kunpa mäkin pysyisin nyt päätöksessäni ja pystyisin olla värjäämättä. Tuo hiusten leikkaus on muuten hyvä idea, sillä saisi ainakin nopeasti oranssit haperot latvat pois! Katsotaan jos uskaltaisi. :D Kivaa ja aurinkoista viikkoa sinnekin!
    -Heta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä!! 👍 Pysyt vain tiukkana etkä värjää niin kyllä se helpottaa 😊 Mutta muistan kyllä kun melkein itkua väänsin oranssin latvan kanssa, onneksi nuo mainitsemani tuotteet tepsivät ja aika, vaikka olenkin useimmiten supermalttamaton 😀 Lopussa kiitos seisoo ja jos olet jo puolivuotta ollut värjäämättä niin seuraavat puoli menee taas helposti. Ja kiitos, tukka kyllä on paljon paremmassa kunnossa kun lopettaa värjäämisen, mulla oli ennen hiukset aina ihan takussa ja sai käyttää montaa eri hoitoainetta että ne sai kammattua. Ja mieti oikeasti leikkauttamista, vaikka 5 senttiäkin muutaman kuukauden välein niin pian on oma väri kokonaan 😊

      Poista
  4. Minä se olen monta kertaa toitottanut, että harmaat asut ei kyllä kyllästytä ikinä, mutta pakko kai se on tunnustettava, että vähän alkaa jo kyllästyttää :D Just itsekin tänään kirjoittelin instaan siitä, kuinka oon aina vannonut, ettei kevät ala ennen kuin 29.3., mutta niin vaan oon itsekin jo heittänyt nilkkurit nurkkaan ja viipottanut menemään nilkat paljaana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh no ihan sama juttu, toitotin itsekin kuinka harmaa on niin ihana, ja on se toki, mutta nyt kaipaa jo muuta :D Pakko se oli ottaa tosiaan pieni varaslähtö kevääseen, eli se meille sallittakoon :) Lumet on kuitenkin melkein poissa!

      Mukavaa viikonjatkoa! <3

      Poista
  5. Mitä teet työksesi?

    VastaaPoista