maanantai 11. heinäkuuta 2016

Short(er) hair




Leikkautin noin kuukausi sitten hiukseni long bob-malliin, vaikka siitä pituudesta tykkäsinkin, niin hitusen halusin vielä lyhyemmän. Pikkuhiljaa tukkani alkoi lyhentyä kevään aikana, ensin kymmenen senttiä, sitten toiset, ja nyt ollaan sitten polkassa, kun viime viikolla kävin kampaajalla leikkauttamassa vielä kuutisen senttiä pois. Totta puhuen en ollut ajatellut itselleni ihan näin lyhyttä tukkaa, enkä vaikka vuosi takaperin olisi koskaan uskonut, että vapaaehtoisesti haluan lyhentää hiuksia näin paljon. Muutama vuosi sitten nimittäin leikkautin hiukseni lyhyiksi, en tykännyt niistä yhtään ja kaduin niin kauan, kunnes pituutta oli kasvanut tarpeeksi. Aika kultaa kai muistot tässäkin tapauksessa. Kappas tässä sitä taas ollaan vuosien jälkeen polkkatukalla! Pyysin taas täysin suoraa mallia, ilman mitään kerrostuksia tai latvojen ohentamista, saksen jälki saa näkyä. Täytyy sanoa, että tykkään todella paljon nyt tästä mallista, vaikka muutama päivä meni totutellessa ja pestessä tuntui, ettei ole mitään mitä pestä. Pitkä ponnari on enää muisto vain, hädin tuskin kiinni saa enää laisinkaan. Minunlaiselleni laiskalle hiustenlaittajalle siis ihan unelma, välttämättä ei tarvitse aamulla edes suoristaa. Mietin kyllä muutamaan kertaan, että sopiiko näin lyhyt malli pyöreisiin kasvoihini, vai näyttävätkö ne entistä pyöreimmille. Tai ettei lookki ole liian mamma. Hiukset ovat onneksi uusiutuva luonnonvara, joten eiköhän tätä mallia hetken jaksa katsella. Helppo kesätukka tämä ainakin on! Väriin ei ole edelleenkään koskettu sitten helmikuun jälkeen, ja ihme kyllä ei ole tehnyt mielikään värjätä. Tosin katsotaan tilannetta siinä vaiheessa, kun omaa väriä on kasvanut korvan kohdalla asti... Mitäs sanotte, menikö tukka jo liian lyhyeksi?

20 kommenttia:

  1. Ei lainkaan liian lyhyt malli,minun mielestä. Olen itsekin menossa kampaajalle perjantaina ja ajattelin lyhentää kertahetolla ihan kunnolla eikä mitään pientä sipaisua latvoista niinkuin yleensä. Minulla on aian ollut pitkähköt hiukset,siis olkpäille ainankin,mutta nyt ajattelin voisi vähän enmpi ottaa,sillä hiukset menivät aivan hirveään kuivaan kuntoon auringon alla.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Kirsi! <3 Yleensä minäkin otin sen pienen sipaisun vain latvoista, mutta nyt tuntui se sama malli olleen vähän liian monta vuotta :D Vaihtelu virkistää ;)

      Poista
  2. No nyt on! Lyhyt! Mutta hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  3. Näyttää mun silmään tosi hyvältä ja skarpilta! Hyvä että olit rohkea ja kyllä se aina kasvaa takaisin. Voin vaan itse haaveilla tasapitkästä polkasta joka näyttäisi samalta kun sulla. Näin vahvalla luonnonkiharalla ei onnistuis millään. Oon nimittäin aika kauan ihaillut näitä malleja, jotenkin tuo pituus on sellainen tyylikäs.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon, juuri skarpiksi tätä on livenäkin moni sanonut :) Vaihtelu virkistää ja melko rohkeasti olen kyllä aina tukkaa vaihdellut, tosi yleensä väriä vaan! No luonnonkiharassa tukassa on varmasti puolensa! :)

      Mukavaa päivää! :)

      Poista
  4. Tykkään ihan kauheasti tosta tasaisesta leikkauksesta, näyttää niin huolitellulta mut tyylikkäältä. Ja just hyvä pituus! Parempi jopa kuin se vähän pitempi. Tässä latvat loppuu muutama sentti alemmas kuin mihin leukalinja, joten ei pyöristä kasvoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon, ihana kuulla! :) Ehkä vähän aikuisempi leikkaus, kuin se long bob malli? :D Ja joo tästä ei enää yhtään lyhyemmäksi kyllä!
      Kiitos kommentista ja ihanaa päivää! :)

      Poista
  5. Wow, näyttää tosi hyvältä! Ei ollenkaan liian lyhyt,vaan sopii sulle tosi hyvin. Omalla kohdalla voi vaan haaveilla noin siististä polkkatukasta, en edes halua tietää minkälainen pehko omista luonnonkiharoista hiuksista noin lyhyinä tulis :D Oon myös tosi laiska hiustenlaittaja ja jos mulla olis lyhyet hiukset joutuisin niitä varmaan laittamaan enemmän kuin nyt pitkänä.
    Tosi kaunis myös tuo sun hiusten väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos älyttömästi! :) Mulla taasen on niin piikkisuora tukka että pitkänä, suorana auki se oli minusta aina ihan kauhea. Luonnonkiharassa on varmasti puolensa :) Nyt on kyllä helppoa kun tukka on aina hyvin :D

      Mukavaa kesän jatkoa! :)

      Poista
  6. Todella trendikäs, mutta samalla elegantti :) nyt alkoi itseäkin iha houkuttamaan liruletin pätkäisy! Ei todellakaan mikään mamma-lookki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon, ihanaa kun olette jättäneet mielipiteitänne! :)
      Eikun kampaamoon vaan, kyllä se tukka kasvaa aina takaisin ;)

      Mukavaa päivää!

      Poista
  7. WAU! Tämä malli sopii sinulle todella hyvin, sinä upeus. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! 😊 vielä en ainakaan kaipaa pidempää tukkaa...

      Mukavaa kesän jatkoa! 😘

      Poista
  8. Vitsi, niin sairaan tyylikäs! Eksyin pitkästä aikaa blogiisi ja heti kinnitin huomiota upeisiin uusin hiuksiisi! Väri erityisesti on todella onnistunut, mutta leikkauskin on ihanan skarppi! Todella, todella hyvännäköinen tukka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit vierailulle ja kiitos paljon myös kauniista sanoistasi! 😊 värille ei kyllä ole tehty mitään kuukausiin, eli parhaan värin saa kun lopettaa värjäämisen ;D

      Mukavaa kesän jatkoa! 😊

      Poista
    2. No mä mietinkin et onpa onnistunut luonnollinen värjäys :D Ihana sävy sulla luonnostaan! Itsellänikin oma sävy tukassa, kyllä se vaan paras väri on ;)

      Poista
    3. Aurinko vaalentanut ja maantienharmaa tyvi omasta takaa :D jotenkin vuosien värjäämisen jälkeen oma väri tuntuu nyt superfreesille!

      Poista
  9. No todellakin sopii sulle, niin kiva pituus. Tosi skarpin oloinen malli. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! 😊 kumma kyllä ei edes kaduta yhtään että leikkasin :D kun en tosiaan osaa tukkaa laittaa ollenkaan niin kuin sinä!

      Poista