keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Basics from Samsøe & Samsøe


1. t-paita 2. neuletakki 3. raitapaita 4. toppi 5. mekko 6. nahkatakki 7. pusero 
8. neule 9. t-paita 10. raitaneule 11. neule 12. toppi

Viime aikoina olen katsellut Booztilla paljon Samsøe & Samsøen valikoimaa, ihastuttuani palavasti heidän simppeliin t-paitaansa, joka minulta löytyy kahdessa värissä. Brändillä on tosi kivoja perusvaatteita; neuleita hyvissä materiaaleissa, toppeja, laskeutuvia puseroita, nahkatakkeja, mekkoja.... Sävyt ovat neutraaleja ja helposti yhdisteltäviä. Olen pitkästä aikaa eniten innoissani näistä ihan perusjutuista, printtimekkoja ja muita kun vaatekaapeista löytyy jo ihan tarpeeksi, ja haluaisin jotenkin rauhoittaa garderobiani.

Booztilta löytyykin kattava valikoima merkin tuotteita, suurin osa on vielä tällä hetkellä alennuksessa. Kaiken lisäksi sain teille lukioille alekoodin, jolla saatte jo valmiiksi alennetuista Samsøe & Samsøen tuotteista vielä 10% lisäalen koodilla nanne10! Koodi on voimassa siis alennettuihin tuotteisiin kun ostokset ylittävät 59 euroa, mutta ainoastaan tänään ja huomenna (13.-14.7.16). Aion itsekin laittaa pienen tilauksen menemään...

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

 1. Onko tuon merkin vaatteet mielestäsi normaalia kokoa, kannattaako t-paita tai vaikka neule ottaa ihan omassa normikoossa vai isompana/pienempänä?

  Kiitos jos ehdit vastata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on t-paidoissa Xs mitä käytän yläosissa muiltakin merkeiltä, eli mun mielestä vastaa kokoaan. Tilasin itse neuletakin, raitapaidan ja mekon kaikki Xs koossa, toivottavasti on hyviä :)

   Mukavaa päivää!

   Poista