sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Oldie but a goldie


mekko - H&M (*samantyylinen)
nahkatakki - Zara (*samantyylinen)
laukku - Céline
tennarit - Converse (*nämä)
aurinkolasit - Ray-Ban (*nämä, saatu)
kello - Cluse (tämä, saatu)

Muistan kuinka vuosia sitten metsästin valkoista mekkoa, mikä tuntui olevan todella vaikea tehtävä. Lopulta pitkän etsinnän jälkeen löysin H&M:ltä tämän tyttömäisen version parilla kympillä! Malli oli minusta tuolloin todella hankala, eikä a-linjaa kaapistani aiemmin löytynyt. Kaikkeen kuitenkin tottuu, sillä nykyisin malli on ihan suosikkini mekoissa ja hameissa. Sama mekko on nyt kolmatta kesää käytössä ja kuuluu edelleen lemppareideni joukkoon. Käytinkin viime viikolla tätä mekon ja nahkatakin settiä pariinkin otteeseen. Tämä asu on todella helppo, sillä jo kenkiä vaihtamalla ilme muuttuu melkoisesti, tällä kertaa jalasta löytyi mustat Converset. Olen nyt ihan jämähtänyt nahkatakkiin, vaikka valkoisen mekon kanssa toimisi mainiosti vaikka tämä khakivihreä takki, joka pitääkin etsiä käyttöön. Mustavalkoisen asun ainoa väripilkku oli pinkki huulipuna. Aiemmin käytin enemmän kiiltoja, mutta nyt olen alkanut kallistua enemmän puniin päin. Ilme piristyy kummasti kun maalaa huulet joko pinkillä tai oranssiintaittavalla huulipunalla. Aurinkolaseiksi valitsin pitkästä aikaa Ray-Banin kilpikonnakuosiset Meteorit, kivaa vaihtelua.

Tänään oli suunnitteilla mennä rannalle, mutta taivas on ihan täynnä pilviä. Ärsyttävää. Heräsin jo aikaisin, kun ajattelin ensin bloggailla vähän ja juoda aamukahvit ihan rauhassa. Minulla soi aina herätyskello, vaikka olisi vapaapäivä. En halua nukkua koko päivää ohi. Toisaalta herään suhteellisen aikaisin ilman kelloakin, samoin kuin iltaisin nukahdan, vaikka kuinka yrittäisin pitää silmät auki, melkoinen mummo. 

*mainoslinkki

2 kommenttia:

 1. Ihana asu! :) Ja tuo mekko on ollut mahtava löytö. Ole itsekin etsinyt vastaavanlaista mekkoa jo pitkään, mutta tuloksetta. Toivottavasti jostain löytyisi vielä tämän kesän aikana :D
  Ihanaa viikon jatkoa!
  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Johanna! :) Mekko oli kyllä aikaaan todella edullinen, mutta siitä huolimatta kestänyt käyttöä ja pesua! Kurkkaa, jos Hennesillä olisi vastaavaa taas mallistossa? :)

   Ihanaa kesän jatkoa! :)

   Poista