tiistai 12. heinäkuuta 2016

Polka dots










toppi & ballerinat - Zara
hame - Lindex
aurinkolasit & laukku - Céline
kello - Cluse
rannekoru - Valentino

Vaikka tukkani lyhenikin, on edelleen monet asukuvat vanhalla tukalla julkaisematta, kuten nämä kuvat reilun viikon takaa Helsingistä. Kuten mainitsin, Lindexiltä on viime aikoina tullut tehtyä hyviä löytöjä alerekistä. Viimeisin löytöni on tämä polka dots-kuosinen, midi-mittainen hame. Olin oikeasti etsimässä kokonaan tummansinistä midiä, mutta vastaan tuli tämä pilkullinen versio. Huomasin tämän jo aiemmin myymälässä, ja tiesin sen tulevan aleen. Kyseinen jäi mieleeni, joten kävin muutaman päivän päästä uudelleen liikkeessä, jolloin juuri yksi minun kokoinen hamonen roikkui alelapun kera rekissä, eipä ollut kenellekään muulle kelvannut. Taas kerran tosin jahkailin ja jahkailin, sillä yritän välttää hutiostoksia viimeiseen asti. Mietin, että tykkäänkö noista pilkuista vai en ja mihin ihmeeseen tämän yhdistän? Hintaa hameelle jäi alennuksen jälkeen parikymppiä, mutten siltikään meinannut raaskia ostaa sitä. No kuten kuvasta näkyy kassalle päätyi kuitenkin ja onkin ollut käytössä jo useasti, onneksi ostin! Laitoin hameen heti seuraavana päivänä päälle valkoisen keveän puseron kanssa ja seuraavana tämän harmaan topin. Itse asiassa yhdistelmä on täysin sama, kuin aiemmin täällä nähty valkoisen hameen kanssa. Minusta midi mittana on ihan älyttömän näppärä, sillä se toimii niin töissä kuin vapaalla. Valkoista Monacosta ostamaani midiä olen käyttänyt aivan luvattoman paljon, joten jospa se saisi nyt välillä huilata. Mitä mieltä olette tästä polka dots hameesta, hyvä hankinta vain aivan karmea?

6 kommenttia:

  1. Muhun ainakin iskee ihan täysillä, ihana hame! Instassa tätä jo sulla ihastelin. Ilme ja asun fiilis muuttuu helposti paljon kenkiä/yläosaa vaihtamalla, ja voi sillä tavalla leikkiä kontrasteilla, joten hyvä ostos. Ja sopii niin arkeen kuin juhlaan. :) Itse miellän pilkkuhameet ja -mekot tosi tyttömäiseen ja juhlavaan lookiin, mutta heti aloin miettiä miltä tuo näyttää nahkatakin tai farkkutakin kanssa... -Amanda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos!! 😘 olet oikeassa, hame toimisi juhlassa loistavasti siistimmän yläosan ja korkokenkien kanssa! Nahkatakin kanssa olen pitänytkin, mutta farkkutakin olin jotenkin unohtanut, täytyykin laittaa joku päivä 😊

      Kiva kun kommentoit ja aurinkoista kesän jatkoa! 😊

      Poista
  2. Ihana :) Minä vieroksun normisti pallokuosia, mutta hameeseen se passaa aivan ihastuttavasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! 😊 ja ihan sama juttu, ei ole pallokuosi omakaan lemppari, mutta joku tässä viehätti 😀

      Mukavaa päivää! 😊

      Poista
  3. Kiitos kivasta blogista! Lähes kaikki asut ovat sellaisia mitä itsekin voisin pukea ja saan aina valtavasti asuideoita täältä! Monesti oon käynyt ostamassa jotain sun vinkistä. Juuri tuli Zalandolta tilamaani nude vekkihame "lyhyemmille" ihmisille eli alle 160 senttisille.

    Aurinkoista kesää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuule kiitos vaan itsellesi ihanasta kommentista, piristit päivääni! 😘 ja kiva jos makumme kohtaavat ja voit saada multa inspiraatiota, paras kohteliaisuus!!

      Vau se hame on varmasti upea päällä! Mä oon kyllä ihan hullaantunut mideihin 😀

      Mukavaa kesää myös sinulle! 😊

      Poista