lauantai 9. heinäkuuta 2016

Mom jeans



Keväällä hankin revityt girlfriend-farkut, jotka ovat olleet todella kovassa käytössä. Repaleisten farkkujen rinnalle olen kaivannut astetta siistimpää rentoa mallia, joka voisi mennä vaikka töissä. Törmäsin taannoin mom jeansseihin, jotka lopulta ostin itselleni. Täytyy sanoa, että kyseisistä tulee todellakin äiti ja 90-luku mieleen, heh. Ajattelin yhdistää farkut ainakin kollaasin tyyliin nahkatakkiin, raitapaitaan ja tennareihin, niiden kanssa ei voi mennä pieleen. Saa nähdä millaisia muita yhdistelmiä keksin farkkujen ympärille, jotka ovat minulle omassa pukeutumisessani täysin uudenlaiset niin mallinsa kuin sävynsä puolesta... Miten te yhdistäisitte mom jeanssit?

Yksi lempinettikaupoistani, Zalando juhlii muuten viikonlopun (9.-10.7.16) 4-vuotis synttäreitään ja tarjoaa kaikesta, myös jo alennetuista tuotteista, 10% alennuksen! Saatte alen koodilla BDAY358F ostosten ylittäessä 75 euroa. Zalandolle tästä!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Olisi kiva saada asukuvaa noista mom jeanseista :) itse olen myös vastaavien hankintaa miettinyt, mutta en ole varma sopiiko omalle kropalleni ja millaiseen paitaan yhdistäisin. Varmaan pitäisi uskaltautua sovittelemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihan varmasti tulee asukuvia jossainvaiheessa! :) Mä en vaan kesällä juuri farkkuja käytä, kun niitä etii käyttämään kyllästymiseen asti muina vuodenaikoina tai jos käytän, on yleensä sateinen ja viileä keli, jolloin kuvia ei tule otettua.
      En usko, että yhdistelyn kanssa tulee ongelmia, että rohkesti vaan sovittamaan ;)

      Poista
  2. Moikka! Mä luulin että sä olet ostanut raskausfarkut. Siis tosi positiivisella ajatuksella näin kommentoin :) Terkuin Marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en kyllä :D jos siltä näyttää niin pari kiloa on kyllä tullut :D

      Poista