torstai 21. heinäkuuta 2016

Grey is the new black


1. tennarit 2. hame 2. paita 4. hame 5. takki 6. toppi 7. t-paita 8. tennarit 9. farkut 

Lempivärini vaatteissa menee kausittain, välillä se on tummansininen, valkoinen tai beige, tällä hetkellä harmaa. Isken silmäni kaikkeen harmaaseen, varsinkin meleerattu vaaleanharmaa näyttää superfreesiltä ja voisin hankkia kaikkea siinä sävyssä; neuleita, hameita, mekkoja, tennarit... Väri on ajankohtainen myös tulevaa syksyä ajatellen. Keräsin Zalandon valikoimista harmaita tuotteita inspiraatioksi. Mikä teidän lempivärinne vaatteissa on?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Hei, näin instassa sinulla ihanat PB:n leoballerinat. Olen etsinyt samanlaisia, joten mistä olet ostanut omasi?
    Kivaa päivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ne on olleet mun lemppari kengät viime aikoina mutteivat ole vielä blogiin asti ehtineet. Ostin omani jo kesäkuun alussa Kotkasta Via Mare-putiikista muttei sielläkään ole enää yhtään paria jäljellä. En valitettavasti tiedä mistä niitä saisi? Zalandollakaan ei mun mielestä ollut? Ehkä Helsingistä heidän omasta putiikistaan?? Toivottavasti löydät! :)

      Poista
  2. Moi!
    Oliko sulla ripsienpidennykset? Jos on/oli missä oot niitä ottanut? :)
    -s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Oli ripsenpidennykset vuosia, mutta otin pois jo joskus talvella! Laitatin ripset viime vuodet täällä Kotkassa Kauneuden Pauloissa. Paula tekee hyvät ripset :) ja Lindosta oon kanssa kuullut hyvää!

      Poista