sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Floral dress & Sneakers












mekko - Mango
tennarit - Vagabond (*nämä)
laukku - Céline
aurinkolasit - Ray-Ban (*nämä)
kello - Cluse (tämä, saatu)

Moikka ja mukavaa sunnuntai-iltaa! Blogissa on ollut nyt vähän hiljaisempaa muiden kiireiden vuoksi, mutta parhaani mukaan yritän tätä rakasta harrastusta pitää yllä. Eilen lauantaina kun aikataulu salli, lähdimme pienelle road tripille. Aamulla starttasimme auton kohti Tuusulaa, sieltä pikainen pyörähdys Helsingin keskustassa, josta matka jatkui Toijalaan ja sieltä illalla kotiin. Elokuuksi onkin enemmän suunnitelmia ja aikaa niitä toteuttaa, kuten se Tallinnan päiväreissu, josta olen haaveillut koko kesän. Mökillä en ole käynyt kesällä vielä laisinkaan, joten mustikoita on pian päästävä keräämään.

Helsingissä pyörähtäessä nappasimme myös asukuvat rennosta reissuasustani. Mekko on helppo ja mukava, jaksaa istua autossa kilometrikaupalla, minä en aja, inhoan ajaa autolla. Ehdimme juuri ottaa kuvat, kunnes sadekuuro yllätti. Näitte Mangon kukkamekon viimeksi täällä korkoihin yhdistettynä, mutta minusta se toimii vielä paremmin tennareiden kanssa. Vagabondin paksupohjaiset tennarit näkyivät jo kuukausi takaperin kollaasissa täällä, mutta olin jo unohtanut ne... Kunnes näin eräällä tyylikkäällä naisella jalassaan samaiset mustana yhdistettynä mustapohjaiseen kukkamekkoon, minusta yhdistelmä oli aivan ihana, joten samat tennarit oli saatava. Utelin mistä kengät ovat peräisin, ja kiiruhdin kyseiseen liikkeeseen vielä samana päivänä, sillä en halunnut nyt alkaa netistä kenkiä tilaamaan, halusin ne heti seuraavana päivänä jalkaan. Siinä tulikin paha valinnanvaikeus, kun olin alunperin ajatellut luonnonvalkoisia itselleni, mutta mustistakin kokoni löytyi, ja ne olivat ihanat. Toisessa jalassa musta kenkä toisessa vaalea, pyörin pitkään liikkeessä valintaa tehdessäni, kunnes lopulta myyjän avustuksella päädyin näihin vaaleisiin. Onneksi otin vaaleat, sillä ne toimivat paremmin omassa pukeutumisessani. Nyt ei kyllä enää yhtään valkoisia tennareita tähän osoitteeseen! Muutenkin olen kevään ja kesän aikana shoppaillut jonkun verran, mutta vastapainoksi olen käynyt vaatekaappini läpi ja iso kuorma odottaa kirpputorille vientiä...

*mainoslinkki

8 kommenttia:

  1. Vitsi miten söpö mekko! Punaisia kukkamekkoja on näkynyt nyt yllättävän paljon. Ihastuin eilen yhteen ja vein sen huvin vuoksi testaukseen vaikka ajattelin etten nyt osta mitään. Arvelin sen maksavan paljon enemmän ja sovittaessa jo luovuin ajatuksesta, että voisin sitä ottaa, vaikka oli aivan ihana. No yllätys oli iloinen kun katsoin hintalappua: 14,95€! No nyt se odottaa aamua nojatuolilla, päästäkseen mökkimatkalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ihastuin tähän mekkoon jo keväällä Ranskassa, mutten raaskinut ostaa kunnes löysin Suomesta heti kotiin palattua puoleenhintaan!! :) Väri on itse asiassa "poltettu oranssi" eikä oranssi ylipäätään kuulu lemppareihini, päinvastoin, joku tässä kuitenkin veti. Vau minkä löydön teit, toivottavasti pääty asukuviin piakkoin :)
      Mukavaa mökkeilyä, mä painun töihin! :)

      Poista
  2. Ihan täys 10 asu! Aivan ihana :)
    Joo, mitenköhän monet valkoiset tennarit on perusteltua hankkia :) Itselläni viimeisin ostos Supergan läskärit!

    -Meeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti! :)
      Heh, no mulla on nyt viisi paria, enempää ei :D Tosin vakuuttelin itselleni että nämä Vagabondit on ihan eri juttu, kun on enemmänkin beigensävyiset :D :D Jep, mä muistankin sun innostuksen tennareihin ;)

      Poista
  3. Ihailen aina sun kaunista rusketusta :) Oletko käyttänyt itseruskettavaa jaloissasi, tosi syvän ruskeat, ainakin kuvissa?

    Karlisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan :) aurinkoa en ole pahemmin nähnyt sitten juhannuksen! Laitoin juuri edellisenä iltana sitä Doven päivettävää kosteusvoidetta jalkoihin ja käsiin, joten ehkä siitä jotain väriä tuli?? Ihmeen hyvin on kyllä rusketus muutenkin pysynyt. itseruskettavia en käytä, ja Doveakin nyt "pakon" edessä :D Mä kyllä rusketun helposti :)

      Poista
  4. Ihana mekko! Sopii sulle tosi hyvin. Mulla on vieläkin kukkamekko löytymättä ja kesä on kohta ohi, mutta jos täydellinen tulee vastaa niin aion sen kyllä ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Minä juuri aattelin ettei enää kesävaatteita, syksyjutut mielessä jo :D Mutta jos täydellinen tulee vastaan niin ehdottomasti ostat, on se kesä taas ensi vuonnakin ;)

      Poista