maanantai 4. heinäkuuta 2016

Easy summer dress







mekko - Lindex
laukku - Céline
tennarit - Adidas (*nämä)
aurinkolasit - Ray-Ban (*nämä)
kello - MK
rannekoru - Valentino

Moikka! Viikonloppu meni läppärin kansi kiinni, sillä olin perjantaista sunnuntaihin Helsingissä. Olimme perjantai-lauantain yötä siellä (hotellilempparini on Scandic Marski niin sijainnin kuin aamupalan, joka on enemmänkin brunssi, vuoksi), tulimme lauantaina kotiin ja minä menin vielä eilen sunnuntaina bussilla uudelleen Helsinkiin. Ihan mahtava viikonloppu oli, hyvää ruokaa ja tietysti jäätelöä, nautin kesäisestä Helsingistä, kävimme pitkästä aikaa myös Itiksessä (minne Mango on hävinnyt?), pieni irtiotto arkeen. Eilen tapasin ystäväni pitkästä aikaa, kävin muutamilla kaupoilla ja lisäksi olin sopinut tapaamisen erään hankinnan tiimoilta, se on ihana, esittelen pian! Minulla on koneella ihan älyttömästi materiaalia blogiin; Ranskan matkajuttuja, asukuvia, uusia hiustuotteita ja muutama muukin uutuus. Aika vain on tällä hetkellä todella kortilla, enkä pysty käyttämään blogiin nyt niin paljon aikaa kuin haluaisin, joten postaukset tulevat viiveellä... Tässäpä taas yksi asu jakoon joka päälläni oli jo pari viikkoa sitten, kun lähdimme illalla läheiselle jäätelökioskille meren äärelle.

Aina ei jaksa ihan kauheasti panostaa pukeutumiseen, ja jos totta puhutaan viihdyn parhaiten todella yksinkertaisissa vaatteissa. Mitä rennommat ja päällä mukavemmat, sen parempi. Tästä syystä bleiserit, kauluspaidat ja kynähameet ovat jääneet pois vaatekaapistani jo aikoja sitten. Mikäli tilanne sallii, kuljen usein lenkkivaatteissa, lippis päässä ilman meikkiä. Vaikka tykkään vähän laittautua ja itsellään on parempi fiilis niin, ei minulla ole ongelmaa olla täysin luomunakaan liikenteessä. Löysinkin Lindexin alerekistä täydellisen rentoiluvaatteen, harmaan trikoomekon -70% alennuksella! Kun sovittaessa se oli päälläkin ihan näppärä ja vähän vastaavaa tennareiden kanssa pidettävää rentoa mekkoa olin pohtinutkin, kiikutin sen reilun seitsemän euron hintaan kassalle. Tosin täytyy sanoa, että pyörittelin ja pohdiskelin mekon ostoa melko kauan. Alennusmyynneissä kannattaa pitää pää kylmä, ostaisitko tuotteen myös normaalilla hinnalla? Haluatko sen siltä seisomalta käyttöön? Jos et, älä osta. Halvan hinnan ei kannata antaa hämätä. Tosin tätä mekkoa tuskin olisin katsonutkaan normaalilla hinnalla, tai ainakaan sovittanut, henkarilla se ei kovin houkuttelevalta näyttänyt. Näin kuitenkin mekossa potentiaalia, ja päässäni alkoi heti raksuttaa, mihin sen yhdistäisin. Sovitushetkellä päälläni oli nahkatakki ja tennarit, joiden kanssa mekko toimi todella hyvin, joten päätin antaa sille mahdollisuuden. Mekko pääsikin heti ostohetken jälkeen päälle sen nahkatakin ja tennareiden kanssa, eli uskon sen olevan hyvä hankinta. Lindexin alerekistä olen tehnyt nyt pari muutakin hyvää löytöä lähiakoina.

Tällä kertaa yhdistin mekkoon Adidaksen tennarit ja Célinen Trapezen. Melkoiset tennispelaaja-vibat kyllä sai tämä yhdistelmä aikaan. Olin ottamassa mustaa laukkua, mutta vaihdoin kuitenkin siniseen Trapezeen. Musta laukku olisi ollut varma valinta, mutta halusin vähän rikkoa kaavaa, ei kaiken tarvitse aina sopia täydellisesti yhteen. Jäätelökioskin jonossa laukkuani kehui eräs rouva, ja minä tottakai voisin keskustella laukuista tuntitolkulla. Tuntuu, että ehkä suomalaiset ovat alkaneet vähän enemmän jutella tuntemattomille tai ehkä kesä ja aurinko saa vain kaikki niin hyvälle tuulelle.

*mainoslinkki

2 kommenttia:

  1. Eiks sua häiritse et mekon "vyötärökiristys" on ennemminkin lantion kohdalla? Musta se tekee keskivartalosta vähän tasapaksun näkösen, koska vyötärön kapein kohta jää piiloon. Muuten simppelit arkimekot on just parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei kyllä :D eihän mekkoa ole pakko noin pitää, mutta tykkään niin :)

      Poista