perjantai 29. heinäkuuta 2016

Blue fence







t-paita - Samsøe & Samsøe (*tämä)
hame - Lindex (*samantyylinen)
laukku - Céline
tennarit - Vagabond (*nämä)

Että minä tykkään tästä kesästä! Joka päivä saa käyttää hametta tai mekkoa, ja asukuvia voi ottaa vielä illalla, kun valoa riittää. Pukeutumisinspiraatio on huipussaan, olen niin kesäihminen. Pukeutumiseni menee kausittain, välillä käytän jotain tiettyä juttua jatkuvasti, kunnes kyllästyn ja siirryn seuraavaan. Siinä missä vaikka viime kesänä lempivaatteitani olivat maksimekot ja vaaleat ilmavat puserot (jotka kyllä kuuluvat nekin lemppareihin edelleen), ovat niitä tällä hetkellä midi-hameet ja perus t-paidat. Teeppari sopii ihan kaikkeen ja tuo asuun aina tiettyä rentoutta. Samsøe & Samsøe:n *teepparit ovat ihan suosikkeja, kyseinen löytyy vaatekaapistani kolmessa värissä, ne ovatkin aina päällä tai pyykissä.

Viimeksi näitte Lindexin alesta ostamani pilkullisen midin täällä yhdistettynä ballerinoihin, tällä kertaa se sai kaverikseen tennarit. Hameelle on tullut paljon käyttöä ostohetken jälkeen, vaikka aluksi se epäilytti. Itse asiassa tämä sama setti on tänäänkin päällä raidallisen t-paidan kanssa. Harvoin teen enää totaalisia heräteostoksia, hudeista puhumattakaan. Tosin Célinen Trio -laukku oli hitusen heräteostos, tai ainakaan en olisi vielä ostanut sitä, ellei käytetty olisi tullut vastaan. Trioon olen kyllä ollut tosi tyytyväinen, se on helppo yhdistää moneen, varsinkin kun sävy on kylmänbeige, enemmänkin harmaa.

*mainoslinkki

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Haha, mä taas katsoin näitä kuvia, että hitto kaikki rusketus on lähtenyt :D Aurinkoa en ole pahemmin nähnyt kuin ikkunan läpi sitten juhannuksen...

      Poista
  2. Noista t-paidosta sen verran, että pitävätkö mallinsa pesunkin jälkeen? Nukkaantuvatko helposti? Ärsyttää, kun erehdyin taas ostamaan pari h&m:n teepparia jotka eka pesun jälkeen ovat laatokkomallisia napapaitoja.. :( Argh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä olen pessyt ja käyttänyt tosiaan älyttömästi eivätkä ole menneet miksikään! :) Ja hinta ei ole paha, 25€! Hihatkin on näissä sopivat, usein kun mulla kirraa käsistä, mutta nämä on täydellisiä malliltaan (mulla koko XS)! Oikeasti tarvisin lisää t-paitoja kun jotenkin nämä on aina pyykkikorissa :D Eli suosittelen lämmöllä! :)

      Poista
  3. Tuo laukku on niin täydellinen! Ihanan hempeä väri kesälle ja näyttää sopivan asuun kuin asuun :) ♥

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! 😊 minustakin laukku sopii moneen ja aion kyllä käyttää ympäri vuoden! Just ostin siihen täydellisesti sopivat mokkabootsit syksyksi!

      Hyvää viikonloppua! 😊

      Poista
  4. Sanoin avomiehelleni muutama päivä sitten "se tunne, kun suosikkiblogi ei oo postannu moneen päivään". Mieheni katsoi minua oudosti! :D Piti tulla jättämään kommentti, että sinua kaivataan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ihana kun jätit kommentin ja miten ihana kuulla että olet tykännyt lukea blogiani! :) Haha voin kuvitella miehen reaktion, ei ne aina kaikkea ymmärrä ;D
      Ensi viikolla palaan varmasti taas blogin pariin, en ole yksinkertaisesti nyt ehtinyt postailla :(
      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista