keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Black & Denim
farkkutakki - H&M
mekko - Mango
laukku - Céline
aurinkolasit - Ray-Ban
sandaalit - Zara

Vapaa-ajalla maksimekot ovat helppoja vaatteita; peittävät tarpeeksi, ovat aina hyvännäköisiä, niissä on mukava olla eikä kesän jäätelöpömppis näy. Voitteko uskoa, että maksoin tästä mustasta Mangon mekosta 12,90€ viime kesänä loppualejen aikaan? Mekko tosin vaati pientä fiksausta helman ollessa about parikymmentä senttiä liian pitkä. Talven aikana ompelukurssilla lyhensin mekon, joten kesäksi kaapissa odotteli uusi ja juuri oikean pituinen maksi. Kyseinen oli mukanani jo keväällä Milanossa ja näkyi aiemmin täällä. Pliseeraus hameissa ja mekoissa on tällä hetkellä kovin ajankohtainen, joten mekko sopii nyt loistavasti käyttöön. Mustaa väriä tosin hieman vierastan näin suurissa määrin, mutta onneksi Célinen Trapeze tuo vähän väriä ja tasapainottaa. Maksimekon ja farkkutakin yhdistelmä on klassikko, joka toimii vuodesta toiseen. En edes muista milloin olisin viimeksi käyttänyt tiukkoja housuja, eivätkä shortsitkaan oikein ole minun juttu, mekoilla ja hameilla on menty koko kesä, enkä ole ainakaan vielä kyllästynyt.

2 kommenttia:

 1. Ihana asu! Mekko ei näytä mitenkään liian synkältä kun se on yhdistettynä farkkutakkiin ja Trapezeen. :)
  Ei nyt liity mitenkään tähän mutta ajattelin, että tietäisitköhän sinä mistä Givenchyn mustaa nahkaista Antigona shopperia olisi saatavilla? Muistelin, että laukku olisi täälläkin jossain inspis postauksessa vilahtanut. Net-a-porterilta näytti olevan loppu, eikä minulla ole oikein kokemusta / tietoa muista nettikaupoista.
  -Heta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! 😊 hitsi nyt täytyy sanoa etten yhtään tiedä!🤔 Mä en ole useinkaan laukkuja nettikaupasta ostanut (lilyn vaan joskus aikoja sitten) niin ei ole kokemusta.

   Poista