lauantai 31. tammikuuta 2015

Today I'd like to wear…

takki - musta rannekoru - nude rannekoru - musta rannekoru - laukku Céline 
pusero - farkut - aurinkolasit  - huivi Louis Vuitton - ballerinat 

Huomenta! Aamulla herätyskello soi jo 5.30, joka on kyllä aivan liian aikaista minulle, en todellakaan ole se aamuvirkuin ihminen. Nyt istun jo bussissa matkalla ystäväni luokse Helsinkiin. Kieltämättä tuotti hieman ongelmia lähteä kohti bussiasemaa siinä seitsemän aikaan aamulla, kun tuottaa jo ongelmia kahdeksaan töihin meno. Haluan kuitenkin juoda tällaisina päivinä aamukahvit rauhassa ja ehtiä kihartaa tukan. Joka tapauksessa kiva päivä varmasti luvassa, olen halunnut kauan mennä kokeilemaan Fazerin brunssia ja sinne onkin pöytävaraus valmiina, Syö Helsinki -viikot alkavat myös tänään, joten taidan pyöriä kotiin! Syömisen lisäksi ajattelimme kierrellä kaupungilla ja käydä katsomassa ystäväni asuntoa. Kotiin olen tulossa vasta myöhään illalla. 

Keväisempi pukeutuminen houkutaa kyllä jo kovasti, lähtiessäni olisin mielelläni kiskaissut ballerinat jalkaan ja ohuen takin päälle. Ihastuin ensinäkemällä Booztin uutuuksia selaillessani Mangon vaaleaan bikerhenkiseen takkiin, joka kyllä sopisi garderobiini täydellisesti. Aivan pakko käydä Mangon liikkeessä paikan päällä katsomassa onko takkia valikoimissa. Valitettavasti ballerinojen käyttöönottoa saa vielä hetken odotella, eikä revityillä farkuillakaan vielä ihan tarkene, joten kevyestä pukeutumisesta voi vain haaveilla. Vähän samaa tyyliä puin kyllä aamulla päälle kuitenkin tosin villakangastakin kanssa, nimittäin perus farkut ja valkoinen pusero toimivat aina ja ovat helppo ratkaisu silloin kun ei oikein keksi mitään päälle puettavaa, erilaisilla asusteilla asu muuttuu sitten täysin. Kollaasiin tyyliin laitoin muutaman rannekorun, jolloin asu sai heti enemmän näköä. Voi vitsi, kumpa talvivaatteet- ja kengät saisi jo heivata odottamaan ensi talvea!

 Oletteko muuten huomanneet, että Booztilla on maanantaihin asti kaikki aletuotteet Osta 4 maksa 3! 

  Linkit mainoslinkkejä!

9 kommenttia:

  1. Mihin hintaan myisit mustan Lilyn jos myisit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole myymässä tällä hetkellä, joten en osaa sanoa :)

      Poista
  2. Ihanaa, kun joku muukin jo odottaa ballerina-kautta! Zalandolta on jo saapunut yksi pari, ja toinen on matkalla! Heti kun lumet alka sulaa, niin lentää saappaat ja nilkkurit kaappiin - tulis jo se päivä, ei malta odottaa! Ballerinojahan voisi pitää töissä sisällä talvellakin, mutta jotenkin sukat ei kuulu niiden kanssa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo mulla tämä alkaa aina tammikuussa - totaalinen kyllästyminen talvivaatteisiin- ja kenkiin! Minkäslaisia ballerinoja olet hankkinut? :) Itse taidan pärjätä vanhoilla baltsuilla, mutta sen sijaan sandaaleja olen jo hankkinut kahdet, ajoissa toisaan :D Voisin ehkä esitellä ne täällä blogissa, vai onko vähän liian aikaista :D Oikeassa olet, sukata ja ballerinat ei vaan kuulu yhteen. Itse en pysty ballerinoja talvella edes töissä käyttämään kun pitää toisinaan käydä ulkona eikä siinä ehdi alkaa kenkiä vaihtamaan. Onneksi ihab pian saamme baltsut käyttöön! :)

      Poista
  3. Ihana asu! Minulla onkin kevään ostoslistalla vaaleatakki ja tummemmat revityt farkut. Pitäänee ensin pitää kirppis ja myydä vanhat pois ja ostaa sitten hyvillä mielin uutta tilalle ;) Paljonko muuten Nano Luggage maksaa?

    VastaaPoista
  4. Kiitos Linda! :) Minun pitäisi tehdä sama juttu, olisi taas vaikka kuinka paljon myytävää, sillä tykkään käydä vaatekaapit keväisin ja syksyisin oikein urakalla läpi! En vaan taida viitsiä enää nyt keväällä alkaa kirppariurakkaan, ehkä syksyllä sitten! Kävin sovittamassa tuota takkia Kampin Mangolla ja oli se kyllä kiva, hyvä pituus ja sopivan löysä, mutten raaskinut nyt maksaa takista 90 euroa kun reissut lähenee... Pitää katsoa sitten sieltä tai odotella jotain alekoodia :D Topshopin farkut on ihan parhaat, suosittelen! :) En tiedä Nanon tarkkaa hintaa (nykyään Célinen hinnat näkee heidän nettisivuiltaan muttei siellä ole Nanoa) ymmärtääkseni on n.300€ halvempi kuin Mini Luggage. Se tässä onkin ärsyttävää, kun tiedän laukun hankkivani, mutta pitäisi vielä 3 kk odotella Cannesiin lähtöä..

    VastaaPoista
  5. Toiset uutuudet on mustat Belmondon ballerinat, toiset Gioseppon sähkönsiniset. Ostin pari vuotta sitten ihanan sinisen laukun ja siihen mätsäävät ballerinat, jotka meni yhdessä kesässä rikki. Nyt uusi yritys!

    VastaaPoista
  6. Millä ohjelmalla olet tehnyt tämän kollaasin? :) Sinulla on hyvä maku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen kollaasit yleensä Publisherilla ja välillä ihan vain Paintilla, tai näiden kahden yhdistelmällä kuten tämän ylläolevan. Kiitos! :)

      Poista