maanantai 1. joulukuuta 2014

Light Fedora Hat

Löysin H&M:ltä ihan täydellisen villahatun, kun pyörähdin siellä keskiviikkona pikaisesti ennen ompelukurssille menoa. Vaikken todellakaan ollut etsimässä uutta hattua, sävy oli niin täydellinen, etten yksinkertaisesti voinut jättää sitä kauppaan. Päässäni kävi heti ajatus hatun nähtyäni, että se sopisi varmasti hyvin Célinen Mini Luggageni kaveriksi, muuten musta asu ja hattu ja laukku siihen "väripilkuiksi", menee ehdottomasti pian toteutukseen! Yleensä en osta yhtään mitään hetken päähänpistosta, vaan mietin aina hankintaa vähintään yön yli, nyt kuitenkin tein poikkeuksen, sillä omaa kokoani taisi olla vain yksi hattu hyllyssä. Tykkään todella paljon pukeutumisessa harmaan ja beigen sävyistä, tämä hattu on jotain niiden väliltä. Lauantaina jouluostoksille hattu pääsikin heti päähän ja kieltämättä oikein hyvä valinta, sillä suojasi räntäsateelta, tosin tukkaa se ei pelastanut ja kiharat olivatkin kuvaushetkellä jo aika pitkälle muisto vain.


Yleensä jos lähden shoppailemaan, otan mukaan joko tosi ison laukun, minne ostokset mahtuvat, tai vaihtoehtoisesti pienen crossbody -laukun, jotta kädet jäävät vapaaksi. Tällä kertaa mukaan lähti Neverfull, sillä J:n vanhemmat olivat mukana ja lahjat tuli piilottaa laukkuun. Löysin jokunen aika sitten Monogram -kuosisten laukkujen kaveriksi tummanruskeat mokkaiset nilkkurit Mango Outletista. Omistan mustat samanlaiset ja käytössä ne ovat olleet aivan mahtavat, mukavat ja kauniit. Ruskeista kengistä lähti jo edullisen hinnan jälkeen vielä 20% pois, joten aivan älytön löytö. Mokkaisten kenkien tilalla olisi ollut lauantaina kyllä parempi vaihtoehto kumisaappaat, onneksi olin sentään suihkuttanut kenkiin suojasuihketta. 

Välillä joku asuste tai vaate saattaa unohtua käyttämättömäksi pitkäksi aikaa kunnes löydän sen uudelleen. Mulberryn check -huivi oakin-sävyssä ei ollut päässyt käyttöön tänä syksynä/talvena ollenkaan, mutta vihdoin muistin sen olemassaolon, kun pohdin uuteen hattuuni sopivaa huivia ja Acnen Canada olisi ollut liian paksu kaupoilla pyörimiseen. Lisäksi Mulberryn huivissa on myös tummanruskeaa, joka sitoo kengät ja laukun asuun. Kieltämättä kaupoilla olisi pärjännyt loistavasti ilman kaulaliinaakin, sen verran kuuma ihmispaljoudessa tuli ja huivi roikkuikin oikeastaan koko päivän (miten sattuu) mukana sekä takki oli pidettävä auki. Mietin että mikäli nämä melko lämpimät kelit vielä jatkuvat otan kyllä nahkatakin uudestaan käyttöön!

takki River Island - rusettipusero Mango  - huivi Mulberry
hattu H&M - laukku Louis Vuitton - nilkkurit Mango (Outlet) - käsineet Aldo - farkut Zara

22 kommenttia:

  1. Todella kaunis asu ja hattu ihan täydellinen! :)

    VastaaPoista
  2. Upea hattu ja ihana asu muutenkin! Ihailen sun tapaa yhdistellä kauniita, mutta yksinkertaisia vaatteita aina mielenkiintoisiksi yhdistelmiksi :) Tästä blogista saa aina inspistä! :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon moisesta kohteliaisuudesta! :) Hattu oli kyllä löyty, ei edes suurta lovea lompakkoon tehnyt (20€) ja tuo kivaa ekstraa asuihin.

      Ps. Arvaa kuka on tänään ja huomenna menossa autokouluun!? Pelottaa! :D

      Poista
  3. Aivan ihana asu Anne taas kerran!!<3 Kyllä beigen ja ruskean sävyt vaan ovat niin ihania edelleen, vaikka olenkin tänä syksynä ihastunut harmaaseen ihan uudella tavalla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti! <3 Beige on kyllä ehdottomasti mun juttu, mutta kyllä se harmaakin miellyttää kovasti, kokomustia asuja ihailen aina muilla, mutten itse tunne itseäni kovin kotoisaksi niin.

      Poista
  4. Ihana asu ja upeita kuvia, jälleen kerran! Kunpa tuolla Tuomiokirkon kupeessa kehtaisikin ottaa ihan joka ikiset asukuvat! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! <3 Heh, musta taas tuntuu ettei Helsingissä juuri muualla kuvailla kehtaakkaan, tuolla kun saa kuvailla rauhassa muiden turistein seassa ;) Enkä mä ainakaan kyllästy tuohon vaaleaan taustaan :)

      Poista
  5. Ai että, onpa näppärä hattu! :) Mä oottelen jo malttamattomasti niitä mun merten takaa tulevia hattuja, kun ei ole edes saanut päähänsä kokeilla vielä... Saahan nähdä, ovatko sopivia. :D Siihen asti meen sillä mustalla vaan! :)

    VastaaPoista
  6. Siis voi että mikä nainen <3 Olet kyllä niin upean näköinen ja tuo sun asu on aivan ihana!!!!!

    VastaaPoista
  7. Voi kuinka kauniita kuvia, jäin toviksi oikein ihastelemaan näitä. Ja tietysti sinua, upeus. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, täytyy siis välittää taas kuvaajalle terkut :) Mukavaa loppuviikkoa! <3

      Poista
  8. Heippa Anne!
    Löysin blogisi hetki sitten, ja olen lukenut sen kokonaan läpi muutamassa päivässä; sinulla on aivan ihana tyyli ja olen saanut paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseen avullasi! :)

    Ostelet vaatteitasi ilmeisesti aina välillä nettikaupoista, joten kyselisinkin, että millaisia kokemuksia sinulla on Boozt.comista? Itse olen tilaillut oikeastaan vain HM.ltä ja Nellyltä, ja viimeisimpänä olen "uskaltautunut" tilaamaan myös Mangon nettikaupasta. Minulla on jostain syystä iso kynnys tilata vaatteita jostakin uudesta nettikaupasta, ja siksi olenkin yrittänyt kysellä tuttavilta heidän kokemuksiaan, mutta kukaan (!! mitä ihmettä, enkö olekaan ainoa arkailija :D ) ei ole sieltä tilaillut, joten siksi käännyinkin myös sinun puoleesi kun huomasin, että olet sieltä joskus tilaillut.
    Hupsista, tulipas melkoinen romaani, mutta olisi mukavaa jos tosiaan viitsisit kertoa kokemuksistasi Boozt.comin suhteen. Kiitos jo etukäteen ja ihanaa päivänjatkoa! :)

    T. Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Maria! :)

      Voi kuinka kommenttisi lämmitti mieltä, mahtaa, että olet blogiini pariin löytänyt ja vielä että kahlannut koko blogin läpi, vau! :) Lämpimästi tervetuloa! <3

      Itse ostan varmaan 90% kengistä ja vaatteista netistä, harvoin kivijalkaupoista, paitsi tietystä laukut ja ulkomailla tulee shoppailtua enemmän ihan liikkeissä. Itse tilaan ehdottomasti eniten Zalandolta ja nykyisin myös juurikin tuolta Booztilta tulee tilattua jonkun verran. Susosikkeja näiden lisäksi ovat myös Mango, Mango outlet ja H&M.

      Mitä haluaisit tietää Booztista? :) Itselläni on kaikki sujunut aina hyvin ja usesti olen myös sinne palauttanut.

      Poista
    2. Hei Anne, ja kiitos vastauksestasi! Lähinnä haluisin vain tietää, että koetko Booztin sivun luotettavaksi, mutta vastauksesi perusteella sain haluamani tiedon. :) Ilmeisesti olet myös tyytyväinen Zalandon verkkokauppaan kun sieltä eniten tilailet? Sieltä uskaltaudun varmaan itsekin sitten tulevaisuudessa tilailemaan! ;)

      Kiitos vielä vastauksesta, ja kiitos myös inspiroivasta blogista, innolla odottelen aina uusia postauksia, osaat yhdistellä vaatteita niin kauniisti!

      Kivaa viikonlopun alkua ja hyvää itsenäisyyspäivää! :)

      -Maria

      Poista
    3. Joo ei ole koskaan ollut Booztin kanssa ongelmia :) Tilaan yleensä laskulla, sillä jos pitää palauttaa on helpompi vähentää laskusta summa kuin odotella rahoja takaisinpäin. Zalando on kyllä suosikkikauppani aivan ehdottomasti, jos etsin jotain katson ensin sieltä ja yleensä löytyykin :) Zalandolla on myös aina ilmaiset postikulut ja palautus.

      Kiitos itsellesi ihanasta kommentista <3 Blogin päivitely on vähän tällä viikolla jäänyt, kun muut kiireet ovat menneet edelle! Kunhan tästä joulukuusta selviää, niin tilanne helpottuu :)

      Kiitos, ja mitä parhainta viikonloppua sinullekkin! <3

      Poista
  9. Tää asu on niiin ihana! :) Piti käydä heti katsomassa löytyykö tota hattua meiltä tai netistä, eikä tietenkään mun tuurilla ollut kummassakaan, perhana :D Sopii sulle kyllä älyttömän hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kiitoksia vaan! <3 Uskon, että hattu on aika uutta mallistoa, niin kannattaa käydä liikkeessä ja netissä uudemman kerran, jospa olisi valikoimiin ilmestynyt? Sopisi varmasti hyvin sinulle <3

      Poista
  10. Voi tää on kyllä kertakaikkiaan ihana asua!!<3 Näytin jopa mun poikaystävälle näitä kuvia ja sanoin että voi kun mustakin saisi tämmösii kuvia! Kyllä tästä sai taas inspiraatiota kerrakseen! vaikkei tosin tuo kyseinen hattu mun vaalean tukan ja vitivalkoisen naaman kanssa yhteen oikeen sopinutkaan :) Heti menin sovittamaan, kyllä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti! :) Näkee niin paljon mustaa tähän aikaan vuodesta, niin pyrin (piristämään itseäni) välttämään välillä mustaa kokonaan asuissa, vaikka tämäki asu tuntui aika "värikkäältä" :D No johan, että ihan poikaystävälle näytit! :) Täytynee siis välittää omalleni terveiset, raukkakun joutuu lähes joka vkoloppu kuvaustöihin :D Harmi jos ei sopinu, jospa kuitenkin kokeilet vielä uudemman kerran? ;)

      Mukavaa loppuviikkoa! :)

      Poista