keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Handbags top 3

Sisälaukuista onkin hyvä siirtyä sopivasti varsinaisiin käsilaukkuihin. Kuten sanottu, tällä naisella ei varmasti käsilaukkuhaaveet lopu koskaan. Pitkään olen jo suunnitellut uuden laukun ostamista, jonka "tieltä" olenkin myynyt useamman laukkuni pois, rahat olen siirtänyt suoraan "laukkutilille" ja muutaman roposen olen sinne saanut muutenkin säästettyä. Jouluhan olisi loistava tekosyy lahjoa itseään, mutta tällä hetkellä autokoulu, joululahjat ja lentoliput menivät laukkujen edelle. Toisaalta jos voisi ostaa mitä vain milloin vain, siitä menisi se hohto. Laukun hankinta onkin siirretty suosiolla keväälle ja Cannesiin, josta löytyy jokaisen kollaasissa näkyvän merkin myymälät, joten se on oikea paratiisi laukkujen(kin) hankinnan kannalta, en malttaisi millään jaksaa odottaa toukokuuhun! Tällä hetkellä haaveilen kolmesta alla näkyvästä laukusta, jotka toivoisin itseltäni tulevaisuudessa löytyvän; 


Olen jo päättänyt kauan sitten ensi keväänä hankkia viimein Balenciagan Classic Cityn, josta kirjoittelinkin täällä. Laukusta olen haaveillut jo muutaman vuoden ajan, joten ensi vuonna on vihdoin sen aika! En tällä hetkellä omista yhtään laukkua, jossa olisi lyhyiden kahvojen lisäksi myös pitkä hihna, joten Classic City tulee täyttämään tämän aukon. Jostain syystä itseäni miellyttää laukuissa perinteistä mustaa enemmän kaikki beigen ja konjakinruskean sävyt, joten tästäkin mallista haluaisin beigen, tosin ei mustakaan huono vaihtoehto olisi. Salaa mielessäni olen myös pohtinut, jospa reissusta lähtisi mukaan joku toinenkin laukku..

  Célinen Mini Luggage vakuutti minut sen verran, että kovasti haaveilen laukusta pienemmässäkin koossa, kuinka suloinen tuo Nano Luggage onkaan! Tykkään kovasti tällaisista pienistä laukuista, jotka roikkuvat näppärästi mukana. Ainut valinnan vaikeus tulisi värin suhteen, itseäni kun jostain syystä miellyttää tässäkin laukussa vaalea sävy, täysin samaa sävyä Luggageni kanssa en kuitenkaan hankkisi. Toisaalta tässä mallissa toimisi hyvin myös vaikka punainen tai tummansininen, ja olen alkanut vahvasti myös kallistua mustan suuntaan. Täytyy ainakin keväällä käydä tätä ihanuutta Cannesin myymälässä sovittelemassa.

Tarpeellisin laukku olisi Louis Vuittonin Keepall, sillä vuodessa tulee kuitenkin jonkin verran matkusteltua ja toisinaan tuottaa ongelmia juurikin käsimatkatavaroiden kanssa. Keepall olisi loistava niin lentäessä kuin viikonloppureissuillakin. Itselleni riittäisi varmasti tuo 45-koko ja toisaalta tuskin isompaa laukkua täytenä jaksaisin kantaa edes. Ei varmasti yllätä, että hankkisin Keepallin ehdottomasti Monogram -kuosissa. Jotenkin en koskaan ole raaskinut sijoittaa weekenderiin, vaikka tarpeeseen ehdottomasti tulisi.

Minkälaisista laukuista te haaveilette?

29 kommenttia:

  1. Tuosta keepallista minäkin haaveilen... Pitäisköhän se vihdoin ostaa? :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kaikki! Hurjan söpö tuo Celine. Oon niin alkanut himoamaan Mini Luggagea tuosaa sand sävyssä, käyn varmaan harva se pöivä ihastelemassa sitä sun instassa ja blogissa :D Täällä kans löydetään kokoajan laukkuja mitkä täytyy saada, en kehtaa edes kertoa kenellekkään kuinka monta laukkua listalta löytyykään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös :) Mini Luggage on kyllä suosikkini, muttei käytännöllisin laukku. Ihana kuulla, että se sinunkin silmää miellyttää :) Tuo kollaasissa olevan sävy on muuten Dune, joka on hitusen yleisempi kuin Sand, mutta aika samantyyppinen tosin mustilla reunuksilla.

      Hahah empä minäkään uskalla kotona kertoa, että olen suunnitellut kahden laukun ostoa, siksi kirjoittelen näistä (järjettömistä) suunnitelmista tänne ja salaa itsekseni lasken budjettia :D

      Poista
  3. Täällä on ihan samanmoiset mietteet että josko se "pukki" jonkun laukun toisi :) Lily jää nyt ensivuoden puolelle, sillä tarvitsisin nyt kipeämmin uuden nimenomaan mustan arkilaukun. Mielessäni olisikin kyllä jo yksi tietty ;) Ja tuo weekenderi homma on kyl kans sellanen minkä puuttumista kiroa joka kerta ja olenkin tullut siihen tulokseen että siihen voisikin ehkä jopa hieman sijoittaa hieman enempi kunhan mieleinen osuu kohdalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi etten ole tainnut olla ihan niin kiltti että pukki laukun toisi;) Kannattaa katsoa Mulberryn joulualet, vaikka epäilen että perus musta Lily tulisi aleen, muttei sitä koskaan tiedä :) Jos ei kanna koko omaisuutta mukana Lily on näppärä arjessakin, itselläni onkin useimmiten se tai Favorite käytössä jos olen vain töissä ja menen vaikka ruokakauppaan. Kerropa mikä laukku olisi mielessä? :)

      Poista
    2. Mietin kans just että odottaisi alee vaikkei se tuskin alee tulekkaan mutta aina saa toivoa :) Seuraavalta reissulta sitten viimeistään nappaan sen Lilyn matkaani! Kyllä Korsi-tyttö taitaa uuden Korsin kotiuttaa, oon todennut nuo kestämään hyvin välillä vähän huolimatonta kohteluani niin mitä sitä nyt hyvää mennä suotta vaihtamaan ;) Olis niitä haaveita vaikka millä mitalla muitakin mutta kaikki aikanaan

      Poista
  4. Tuntuu jotenkin hassulta, mutten viime aikoina ole juurikaan haaveillut laukuista. Ainakaan tosissani ostomielessä! Ennenhän se oli joka päiväistä! :D Ja verrattuan tähän asunnon ostoon/remppaan, todella helppoa ja huoletonta! Ehkä haaveilut ovat jääneet syrjään siksi, että tiedän ettei asunnon oston jälkeen (ainakaan heti) juurikaan ole varaa ostella laukkuja, sillä remppa ja sisustaminen syö kyllä hyvin rahat! :D Eiköhän kesän lähestyessä ala ne laukkuhaaveet pyöriä taas tämänkin tytön päässä!!! ;)

    Kollaasin laukuista valitsisin itselleni joko Keepallin tai Nano Luggagen, todennäköisesti ensimmäisen! Sitä olenkin joskus miettinyt, ehkäpä sen aika koittaa joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että kun asuntoa laittaa muuta haaveet unohtuvat :) Kunhan kämppä on valmis voi taas alkaa miettiä muita juttuja ja sitten on ihanaa niistä haaveilla ihanssa kodissa ;) Mulla on sen sijaan mennyt laukut eteisrempan edelle, sillä ehdin kyllä eteistä laittaa sitten jos/kun on lapsia, mutta Cannesiin tuskin silloin enää niin vain lähdetään (missä taas on laukkukaupat) Eli aikansa kutakin :) Ehkäpä ensi kesänä saisi sen eteisenkin vihdoin laitettua! Mun siskolla on 7(!!!!) lasta ja hän ei kyllä mitenkään voi ymmärtää summia, joita laukkuihin laitan, haha :D Toinen siskoni taas laittaa kotia (oli suomen kaunein koti ohjelmassakin) muttei matkustele ym. Mikä kenellekkin on tärkeää :)

      Mä alan olla aika vahvasti Nanon kannalla, Vuittonille kun pääsee aina, mutta Célinen myymälöitä ei taas kovinkaan monessa paikkaa ole.. Mutta Keepall olisi tarpeellinen..

      Poista
    2. Näinhän se on! Meitä on niin moneksi! Voi minä seurasinkin Suomen kauneinta kotia! :D

      Minä en kyllä matkustelusta luopuisi millään! Matkatilillä pitää aina olla pieni pesämuna ;) Mutta osaa se ei toki vain kiinnosta. Kaunis ja viihtyisä koti on kuitenkin myös minulle tärkeää, sillä kotona kun tulee vietetty suurin osa ajasta ja matkalle pääsee harvoin :D Lottovoitto, missä viivytkään....

      Poista
    3. Minäkään en matkustelusta hevillä luovu, mutta jos lapsi(a) joskus suodaan tulee matkakohteet muuttumaan joten se ei ole enää sama asia. Kaikkia ei toki matkustelu kiinnosta saati laukut :D Joku saattaa haluta panostaa vaikka kalliiseen autoon ym. Minullekkin on kyllä tärkeää viihtyisä koti, ja olen kyllä tätä nykyistä kämppää laitellut, mutten laittaisi koko tiliäni tällä hetkellä sisustamiseen. Eteisen laitto on vaan siirtynyt ja siirtynyt, vaikka kaikki suunnitelman ovat olleet tapetteja myöten valmiina pitkään, no ehtiihän sitä :D Tällä hetkellä vaan mielummin lähden Rivieralle. Mutta joo molempi parempi, omistusasunto ja matkailu! :)

      Poista
  5. Mun pitäisi myös ostaa Keepall, mutta ennen sitä on pakko toteuttaa suurin laukkuhaaveeni Chanel Boy <3 toivottavasti jo pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Keepallin edelle menee aina muut "tarpeellisemmat" laukut ;) Täällä jännätään jo kovasti sinun uuden laukun puolesta, varmasti pian se olallasi komeilee, se on aika pitkälti tahdosta kiinni :)

      Poista
  6. Mulla tuo sun kollaasin Bal jo onkin mustana ja tuosta Keepallista haaveilen joko 50 tai 55 -koossa. Suurin laukkuhaaveeni, eli Chanelin 2.55 musta maxi flap bag caviar-nahalla saattaapi toteutua jo keväällä, joten mun lienee parasta laittaa kaikki muut (ja niitä on aina useita, haha!) laukkuhaaveet hetkeksi jäihin. ;)

    Balin hihna on muuten pituudeltaan sellainen, ettei sitä saa crossbodyksi, ja mun mielestä laukku näyttää siitä kannettuna tosi omituiselta muutenkin, eli mulla se on jäänyt kyllä ns. käsivarrella tai kädessä kannettavaksi. Oon etsinyt jo hetken paikkaa, missä voisin teetättää siihen samanlaisesta nahasta pidemmän hihnan, jotta voisin kantaa sitä myös crossbodyna. Toistaiseksi oon vetänyt vesiperän, hitto vie! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se sinun musta on upea, mutta tuo vaalea vetää minua puoleensa. Riippuu tietenkin mitä sävyjä on keväällä tarjolla. Kiva, että kerroit kokemuksia laukusta! :) Itselleni se ei tulisi crossbody käyttöön muutenkaan, vaan pitäisin pitkällä hihnalla olkalaukkuna, joten parempi vain ettei hihna olekaan kovin pitkä, niin ei laahaa tällaisella pätkällä maata, eli pelkkää plussaa vaan :D

      Voi vitsi, mahtia jos suuri laukkuhaaveesi toteutuu, tuon takia kannattaakin laittaa muuta haavet jäihin :) Chanelin veskat on varsinkin livenä superupeita, ehkäpä joskus harmaassa tulevaisuudessa itsekin sellaisen omistan :)

      Poista
  7. Tuo Keepall olisi kyllä ihan mahtava! :) Mulla on tällä hetkellä haaveissa Mulberryn Small Bayswater double zip tote <3 Siihen alkaakin kova säästäminen heti ensi vuonna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olisi! :) Ja tsemppiä vaan säästämiseen, varmasti pysyty siihen, jos minäkin pystyin säästämään Mini Luggageen (ja reissubudjetti ei ollut muutenkaan silloin mikään pieni) se on vaan tahdonvoimasta kiinni, luopuu jostain muusta (esim. loistava säästövinkki on tehdä ruoaksi vaikkapa kasvissosekeittoa, superhyvää ja halpaa ;) niin säästäminen on melko helppoa :)

      Poista
  8. Minä kotiutin juuri ihanan LV:n Delightful pm -laukun, mutta tuosta olkahihnallisesta keepallista olen haaveillut myös kauan. Haluaisin hankkia sen käytettynä, koska en jaksaisi odotella nahkaosien patinoitumista millään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi onnea vaan uudesta laukusta :) Keepall olisi varmasti superkätevä ja käytettynä tosiaan valmiiksi platinoitunut, itse en yleisesti halua ostaa laukkuja käytettyinä, mutta tuota voisin kyllä harkita :)

      Poista
    2. Se on patinoitua, patina. Ei mikään platinoitua. Sä kirjoitat sen aina väärin.

      Poista
    3. Eikai sillä niin väliä ole miten kirjoittaa, kunhan pointti tulee selväksi ;) Mulla noita kirjoitusvirheitä nyt tulee muutenkin melkoisesti, mutta kiva että kielipoliiseja löytyy :)

      Poista
  9. Mistä laukuistasi olet luopunut ja onko sinulla suunnitteilla luopua jostain lähitulevaisuudessa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä vuonna olen myynyt molemmat MM-kokoiset Neverfullini, Mulberryn Bonnien, Mitzy Toten ja Somerset shopperin. Tällä hetkellä olen tosi tyytyväinen kaikkiin laukkuihini, mutta Pocheteilla ei ole ollut juurikaan käyttöä, eli niiden myyntiä harkitsen.. Mutta olen ajatellut myydä sekä Azur että Monogram Pochetet sekä erillisen hihnan yhdessä.

      Poista
  10. Laukkuhaaveilu on ihanaa! Mulla on siitä hyvä tilanne, että voisin ostaa minkä tahansa merkkilaukun tällä hetkellä jos vain haluaisin. Mutta...mulla on pienimuotinen kriisi sen suhteen, etten vain kehtaa. Tiedän että ongelmani on aika typerä, mutta minulla riittää kateellisia kavereita ja sukulaisia niin paljon lähipiirissä, että he pyörittelevät silmiään joka kerta kun näkevät minulla jotakin uutta ja "kallista". Tiedän että pitäisi vain ignoroida moiset tyypit, mutta en oikeasti jaksa joka kerta katsella samoja happamia naamoja kun ostan jotain itselleni. Ainoa kommentti, mitä kuulen on "onks toi aito?" ...sen jälkeen syvä hiljaisuus ja mulla on todella kiusallinen olo.Jopas on taas ongelmat mulla :D Vois olla pahemminkin asiat. Mutta ehkä tiedät mitä tarkoitan? -Maisa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Perustin tämän bloginkin aikoinaan oikeastaan siitä syystä, että voin kirjoitella laukuista tänne, kavereita kun ei viitsi aiheella hirveästi "rasittaa" ;) Ja tiedän todellakin mitä tarkoitat! Turhaan pohdit yhtään mitä muut ajattelevat, sen kun laukkukaupoille vaan! ;) Mutta ymmärrän, kuinka ärsyttävää on "selitellä" hankintojaan muille. Kerroppa mitä laukkuja olisi haaveissa? :) Itse työskentelin ennen naisvaltaisella alalla ja mieheni joskus sanoi, että älä ota niitä laukkuja töihin etteivät aiheuta ärsytystä työkavereissa.. öö sitä vartenhan ne ovat, että niitä käytettään?! :D Mä kun olen vielä sellainen, että kun innostun jostain, puhun siitä kaikille, tosin nykyään homma ei lähde siinä määrin käsistä kuin vaikka ensimmäistä Mulberryä hankkiessani :D En voi muutenkaan ymmärtää tätä suomalaisten katellisuutta, itse lähinnä kadehdin tavaroita ihaillen että haluan samanalaisen, ja saan inspiraation tehdä kaikkeni, että kykenen itsekkin ostamaan :) Jokainen voi kyllä halutessaan säästää ja hankkia mitä haluaa, niin itsekkin säästin ekaan Mulberryyni silloin kun työskentelin kassalla melko pienillä tunneilla ja maksoin samalla asuntolainaa, eli se on ihan siitä kiinni mikä kenellekkin on tärkeää :) Usein äiti-ihmiset ovat niitä pahimpia arvostelijoita valitettavasti, sillä eihän se ole suotavaa hankkia mitään itselleen ;) Hupsista tulipa pitkä vastaus.

      Poista
  11. Tuo Nano Luggage on kyllä kiva vaihtoehto kans, mutta kuitenkin muistuttaa minusta paljon Mini Luggagea..vaikka koko onkin täysin eri. Balenciagaa suosittelen kyllä lämpimästi, helppo ja rento laukku. Itsekin voisin tuon LV:n Keepall laukun kotiuttaa, myös Metis Pochettea olen viime aikoina alkanut harkita vakavammin..
    Alkuviikosta laitoinkin yhden laukun tilaukseen, kärsimättömänä yhä odottelen ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta niinhän se muistuttaa, mutta täysin eri laukku kuitenkin ;) Classic City on kyllä pakko saada, sillä juuri rentoa laukkua "tarvitsen".

      Kääks, jännä nähdä mitä sieltä on tulossa!! :)

      Poista
  12. Jos yhtään nappaa, niin esimerkiksi Longchampilla on mielestäni ihana weekender, ja huomattavasti edukkaampi kuin LV ;) Itse rakastan Le Pliage sarjaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla on ollut aiemmin myös Longchamppeja, mutta valitettavasti niiden kestävyys ei ole mitään verrattuna Vuittoniin, sillä kangas ainakin omassa käytössän kului tosi nopeasti varsinkin laukukujen kulmista :/ Varsinkin lentolaukku joutuu kovalle koetukselle, niin mielummin maksan vähän enemmän ja panostan kerralla kunnolliseen :)

      Poista