perjantai 26. joulukuuta 2014

Finally WinterMiten teillä ovat joulupyhät sujuneet? Täällä on otettu ihan rennosti, syöty suklaata lähes kyllästymiseen asti, mutta sen vastapainoksi myös ulkoiltu. Olen pitkään halunnut päästä kuvaamaan ehdotonta lempparipaikkaani tässä kaupungissa, vihdoin nyt vapailla ennätimme paikalle valoisaan aikaan kameran kanssa. Olen tainnut mainita, että arvostan kauniita puistoja ja tykkään lenkkeillä merellisissä maisemissa. Olen siitä onnekas, että asustan kaupungin keskustan kupeilla, mutta myös puistot, joihin täällä onkin panostettu, ovat ihan lähettyvillä. Tämä lenkkipuistoni, jossa nämä kuvat on otettu, kulkee meren äärellä, mutta sinne on rakenneltu kaikenlaista, kuten leikkipaikka lapsille, aurinkotuolit, soutulaitteet, iso keinu ja uusimpana suloiset majakat, jotka ovat vielä pimeällä valaistut, niin hienot! Kesällä minulla on tapana aurinkoisella säällä lenkin yhteydessä istahtaa aurinkotuoliin hetkeksi ja syksyllä useasti keinuin suuressa keinussa J:n antaessa vauhtia, lapsenmielisyyttä ei pidä koskaan hukata ;) Se on totta kun sanotaan, ettei parhaita asioita elämässä saa rahalla, ulkoilu on ilmaista, mutta tekee niin onnelliseksi. 

parkatakki Vero Moda (samantyylinen *täältä *täältä & *täältä) - farkut *Topshop 
kengät *UGG - pipo Norton - huivi Ichi (eri väreissä *täältä & samantyylinen alessa *täältä
laukku Louis Vuitton Pochette - villakäsineet H&M

Vihdoin tännekin saatiin kunnon talvi, ja kyllä tuo luminen maisema vain piristää kummasti! Vaikken mikään suurin talven ystävä olekkaan, niin jännä miten iän mukana alkaa arvostaa aina vain enemmän jokaista vuodenaikaa ja kyllähän talvella kuuluu olla valkoista. Innoissani aamulla katsoin ikkunasta kun suuria lumihiutaleita laskeutui alas. Lumentulon ja kylmentyneen sään myötä oli myös pakko luovuttaa ja laittaa paksumpaa takkia päälle ja UGGit jalkaan. Minulla tulee tuosta khakivihreästä parkasta ja noista UGGeista heti autokoulu mieleen, sillä samassa combossa pari vuotta sitten näihin aikoihin opettelin ajamaan. En sitten tiedä johtuiko autokoulusta vai mistä, mutta viime talvena ei tehnyt kertaakaan mieli käyttää koko takkia...

4 kommenttia:

  1. Ihastuin aikoinaan siihen ihanaan harmaaseen H&M:n collegehameeseesi, joten kun näin, että se maksaa 5€ alennusmyynneissä, niin pakkohan se oli ostaa! =)

    VastaaPoista