maanantai 29. syyskuuta 2014

Mango & Bianco Boozt.comilla


Boozt -verkkokauppa on viime aikoina nostanut profiiliaan ainakin minun silmissäni, varsinkin Mangon tuotteiden valikoimaan ottaminen oli oikea nappivalinta! Booztilta löytyykin todella paljon eri merkkejä ja varmasti jokaiseen makuun jotakin. Itse olen innoissani Mangon lisäksi varsinkin Biancon kengistä. Keräilinkin kollaasiin omia suosikkejani niin Mangon kuin Biancon valikoimista. Kollaasissa näkyykin monia juttuja, jotka omaa silmääni tänä syksynä miellyttävät; bikertyyli, college-paidat, raidat, naiselliset mekot- ja puserot, konjakinruskea..

Linkit mainoslinkkejä!

7 kommenttia:

  1. On kyllä aivan näköisiäsi valintoja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekin ja muutama kollaasin juttuhan multa löytyykin :)

      Poista
    2. Kyllä heti pisti silmään mitä sulta jo löytyykin, hihi

      Poista
  2. On kyllä niin hyvä, että Mangon vaatteita saa nyt myös Booztilta. Tilasin itse tuon beigen villakangastakin kokeiluun, harmi vaan se ei istunut ollenkaan ja oli yllättävän ohuen oloinen. Onneksi löytyi kuitenkin uusi neule ja pari puseroa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Vielä kun Zaraa alkaisi saamaan netistä ;) Mä sovittelin tuota beigeä viimevuotista mallia, mutta jätin silloin hankkimatta.. Nyt näköjään on tutokin takki jo Booztila loppunut! Sen sijaan multa löytyy hyvin tuon bikervillakangastakin tyyppinen eteisestä jo odottelemasta kylmempiä kelejä :) Kiva että löysit kuitenkin jotain mieleistäsi :) Arvaa, kuka tilasi tuon ihanan mekon tuossa harmaassakin sävyssää... :D

      Poista
    2. Tuo mekko on kyllä niin ihana, että varmasti löytyy käyttöä kummankin väriselle :) Kysyisin vielä niistä Tamariksen nilkkureista, niistä mustista jotka ostit viime vuonna. Oletko ollut niihin tyytyväinen? Samaa mallia on taas myynnissä, ja etsin siroja nilkkureita mekon kanssa käytettäväksi vähän juhlavammissakin tilanteissa. Olisiko ne sinusta tarkoitukseen sopivat? Kiitos jos ehdit vastata :)

      Poista
    3. No niin selittelin itsellenikin ja en kestä jos mekko vaikka hajoaisi, parempi olla kaksinkappalein :D

      Joo ne nilkkurit on juuri hyvät esim. iltariennoissa, mutta menee arkenakin mainiosti:) Itse hankin nuo edellisessä postauksessa näkyneet Mangon nilkkurit paksulla korolla arkikäyttöön, mutta ihan varmasti tulen käyttämään myös Tamariksia tänäkin vuonna. Tamarikset on vielä tosi hyvät kävellä ja niissä ei näkynyt jälkiäkään vaikka kerran yhden illan päätteeksi lensin kaaressa ne jalassa (kengille ei käynyt mitän, ei naarmun naarmua, mutta leukaan sen sijaan jäi elinikäinen arpi :D) ainut miinus oli, että toisesta lähti kantalappu ihan muutaman käyttökerran jälkeen, kävelin vain kerran Helsingissä ja yhtäkkiä huomasin, että jotain puuttuu :D Suutarilla kävin sitten laitattamassa uudet kantalaput. Ainahan nuo valmiina olevat kantalaput kuluvat tosi nopeasti kyllä muutenkin. Mutta suosittelen kyllä hinta-laatusuhde hyvä :)

      Poista