tiistai 16. syyskuuta 2014

College


Syksyn tullen innostun aina vain uudelleen, pehmeistä collegepaidoista nimittäin. Onko mukavempaa vaatetta olemassakaan! Itse tykkään käyttää collegepaitoja niin töissä kuin vapaa-ajalla, farkkujen kuin collegehousujenkin kanssa. Yleensä töistä tullessani heitän ensimmäisenä colleget päälle, niin paidan kuin housutkin, eikä minulla ole mitään ongelmaa lähteä vaikka kauppakeskukseen collegeasussani, jonka yleensä vielä lippis kruunaa ;) Collegepaidoissa onkin parasta monikäyttöisyys, menevät monissa tilanteissa vain alaosaa ja kenkiä vaihtamalla. Itse suosin collegeissa lähinnä tummansinistä ja harmaata, jotka toimivat vuodesta toiseen. Yllä näette muutamia Zalandolta poimittuja ihania yksilöitä, varsinkin Gantin versiot miellyttävät kovasti silmää. Muutamia collegepaitoja jo omistan, mutta onko niitä koskaan tarpeeksi?

Linkit mainoslinkkejä!

10 kommenttia:

  1. Itse kiersin pidemmän aikaa colleget kaukaa koska mielikuva niistä ei ollut mikään kovinkaan ruusuinen urheilutaustani vuoksi. Keväällä kuitenkin vähän niinkuin puoli vahingossa ostin yhden harmaan collegen koska se oli jotenkin näköiseni. Ja on kyllä ollut tuo kovassa käytössä. Suosikki yhdistelmäni onkin tuo harmaa college sen alle vaaleansininen kauluspaita yhdistettynä bf-jeanseihin. Olinkin tässä juuri ajatellut hankkia syksyksi toisen nimenomaan tummansinisen collegen joten tosi kivoja vaihtoehtoja oot tähän nostanut ispiraatioksi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä collegesta tulee ureheilu mieleen ;) Kiva että löysit mieluisan collegen sillä onhan se vain mukava vaate! Itse en ole koskaan oppinut käyttämään kauluspaitaa, tuntuu liian asialliselta, mutta ehkäpä juuri collegen alla voisi toimia, kiitos vinkistä :) Vitsit mäkin haluaisin uuden t.sinisen collegen ja tuo viimein kollaasissa oleva Gantin olisi täydellinen!

      Poista
    2. Kannataa ainakin kokeilla seuraavan kerran kun kaupoilla pyörähdät, voipi olla että tykästytkin tuohon yhdistelmään ;)

      Poista
    3. Itse asiassa mulla kyllä kaapissa roikkuu yksi valkoinen Henri Lloydin kauluspaita mutten ole käyttänyt sitä koskaan :D Muutama vuosi sitten omistin muitakin kauluspaitoja, mutta kaikki ovat lähteneet kiertoon, kun tyylini ei ehkä nykyään ole enää niin klassinen muutenkaan. Mutta joo, ehdottomasti koitetaan collegen alle kauluspaitaa nyt! :)

      Poista
  2. Mä oon ihan rakastunut collegepaitoihin ja voisin pitää niitä aina :D College pelastaa huonon aamun, koska se päällä on mukava lähteä töihin :) Ihania vaihtoehtoja oot kollaasiin kerännyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan sama juttu! :) Onneksi saa pitää collegeja töissä, eikä tarvitse pukeutua vaikka jakkupukuun. Varsikin kylminä syys/talviaamuina on ihanaa laittaa pehmeä collegepaita päälle.

      Poista
  3. Mulla on ainakin "huutava tarve" harmaalle printilliselle collegelle! Kuin myös vastaavalle tummansiniselle ;-D Ihanan monikäyttöisiä ja rentoja vaatteita! Niillä saa myös kivasti kontrastia esim. hameelle tai nahkahousuille :-) Tuota nimenomaista Gantin collegea olenkin jo moneen kertaan ihastellut, super pehmeä ja kiva päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeassa olet, college menee vähän kaiken kanssa! :) Tuon Gantin paidan kyllä mäkin huolisin!

      Poista
  4. Ihania, kolmonen ja kutonen mulle kiitos ;)

    Porvoolainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös ja tuo viimeinen on kyllä minunkin suosikki :)

      Poista