tiistai 8. heinäkuuta 2014

Suihkulähde




mekko Vero Moda, Noisy May - farkkutakki H&M - sandaalit New Look
laukku Louis Vuitton - aurinkolasit Ray-Ban

Toissa viikonloppuisella visiitillä Lappeenrannassa oli aivan ehdottomasti käytävä ihailemassa satamassa sijaitsevaa suihkulähdettä. Kuten keroin, kaupunki on minulle tuttu jo vuosien takaa, joten tällä reissulla minä toimin oppaana. Minulle kun ei ole suuntavaistoa saati kartanlukutaitoa suotu, niin J yleensä joutuu hoitamaan nämä hommat, kerrankin toisinpäin. Lauantai aamupäivälle sattui vielä aivan älyttömän hyvä sää, joten mikäs sen parempaa, kuin kävellä satamassa niin veneitä kuin maisemia ihaillen. Lappeenranta on kyllä ihana kesäkaupunki!

Rentoon kesäpäivään sopi paremmin kuin hyvin pirteä maksimekko, ja koska missään hellelukemissa ei tuolloin oltu sen kanssa vielä farkkutakki. Tykkään itse aivan älyttömästi tästä farkkutakin ja mekon yhdistelmästä. Myöhemmin Pocheten tilalle vaihtui Neverfull, kun mukaan piti saada vähän enemmän tavaraa, sama mekko Neverfullin kera onkin näkynyt jo täällä. Ennen epäröin hieman yhdistää eri kuoseja keskenään, mutta mielestäni Monogram -kuosi sopii kaikkeen, joten rohkeasti käytän nykyisin kyseisen kuosin laukkuja oikeastaan ihan minkä asun kanssa vain.

10 kommenttia:

  1. Todella kiva ja rento, mutta siisti asu. ♡ Tykkään.
    Minullakin nuo Neverfullit kulkee milloin missäkin asukokonaisuudessa. Ne on vain niin käteviä. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla! :) Mun tyyli kyllä menee aina vaan rennonmpaan suuntaan...
      Neverfull on kyllä niin kätevä, mutta jotenkin se MM-koko on alkanut tuntua hirmu pienelle?! :D Tässä pohdinkin mahtuisiko vielä yksi Mono laukku kokoelmaan..

      Poista
  2. Mekko on kyllä huikean nätti! Suihkulähde taustalla on just mahtava kuvauspaikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joko säkin alat uskoa, että lyhyetkin voi maksia käyttää? ;)

      Poista
  3. Tuo maxi on kyllä niin kaunis! :) Mää haluan ehdottomasti hommata jonkunlaisen vielä tänä kesänä! Mutta pituus vaan mietityttää, kun mulle xs on kyllä varmaanki liian pieni...Tosin josko S ei olis niin pitkä, tai sitten on ja turvaudun ompelukoneeseen! :D Ei olis eka kerta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pääsee varmasti päälle vielä monesti tänä kesänä! :) Joo ompelukoneeseen täälläkin usein turvaudutaan, mutta just Vero Modalla ja Vilalla on monia (maksi)malleja, jotka eivät ole ollenkaan liian pitkiä! Tuota mekkoa esim. voi rullata vähän vyötäröltä vähän, joten on mulle ainakin ihan hyvä, tosin yhtään isompi ei saisi olla! Käyppä koittamassa XS:ää, mulla ei ainkaan saisi olla enää yhtään isompi, päinvastoin!

      Poista
  4. Huomattavasti parempi tuon pienemmän laukun kanssa! Nyt käytetään liian isoja laukkuja kevyiden, kesäisten vaatteiden kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienempään laukkuun ei harmi vain kaikki tarvittava mukaan mahdu ;) Mullakun kesällä kulkee laukussa niin takki kuin vesipullo ym. Itse ehkä tykkään enemmän muutenkin mekosta ja Neverfullin combosta ja sehän on tärkeintä :)

      Poista
  5. Ihana tyyli sulla:) nyt vasta löysin sun blogin ja jään kyllä seuraamaan!millon olet ostanut tämän ihanan maxi mekon?oiskohan niitä vielä saatavilla :)ois mahtava festari mekko myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Ja lämpimästi tervetuloa!

      Mekon ostin jo pääsiäisen aikaan, mutta hetki sitten näin vielä näitä alessa, joten käyppä katsomassa lähimmässä Vero Modassa tai nettikaupassa, jos vielä löytyisi;) Tämä kyllä menisi tosiaan loistavasti myös festareilla!

      Poista