maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kukkamekko ja Conversetmekko Mango - laukku Louis Vuitton - kengät Converse - aurinkolasit Ray-Ban

Mukavaa maanantaita! Aivan mahtava viikonloppu taas takana, joka sisälsi paljon ulkona oloa. Oikeastaan koko viime viikon olin niin paljon ulkona kuin mahdollista töiden jälkeen. Lauantaina menimme tuurilla ystäväni kanssa läheiselle saarelle aurinkoa ottamaan sekä syömään, ja menimmepä vielä sieltä pois tultuamme myöhemmin jatkamaan auringonottoa uimarannalle. Eilen sunnuntaina sen sijaan vietimme päivää J:n kanssa kuumassa Kouvolassa, Tykkimäen huvipuistossa, mutta piipahdimme myös ostoskeskuksessa. Lähinnä menimme Tykkimäkeen siellä olleen autotapahtuman takia, jossa olemme käyneet jo monena kesänä peräkkäin. Itse en huvipuistolaitteista välitä, minulle riittää kun saan hyvää ruokaa, pehmistä ja aurinkoa ;)

Asun valitsin mukavuuden perusteella, joten rento mekko oli oikea valinta, lisäksi kyseisessä saa samalla otettua aurinkoa ilman sen suurempia rusketusrajoja. Olen pitkän aikaa halunnut yhdistää tyttömäiseen mekkoon Converset, koska tiesin päivän aikana olevan paljon kävelyä ja seisomista luvassa, oli juuri oikea hetki kyseinen combo pukea. Laukuksi mukaan lähti mikäs muukaan kuin Louis Vuittonin Petit Noé, jonka yhdistän asuun kuin asuun, loistava kesälaukku! Hiukset laitoin vain rennolle ponnarilla ja meikiksi riitti pieni sipuas mineraalimeikkivoidetta sekä aurinkopuuteria. Päivä oli niin kuuma, että välillä tuntui, että laukku sulaa ja naamassa ei kyllä mikään meikki pysynyt, mutta ihanaa kun on lämmin!

6 kommenttia:

 1. Niin ihana sinä ja tietenkin myös asukokonaisuus! <3 Mukavaa alkanutta viikkoa sulle! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana asu taas! Conssit toimii kyllä joka paikassa, samoin tuo laukku tuntuu istuvan sulla kaikkiin asuihin :) Todellakin ihanaa että on lämmin vaikka välillä tuntuu että sulaa, mut ei välitetä siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Reetta! :) Tainnut tuo mekko näkyä täällä jo kyllästumiseen asti?! :D Conssit kyllä tosiaan käy yllättävän moneen, vain mielikuvitus on rajana! :) Kumpa vaan myös mun lomalla pain viikon päästä olisi tällaiset kelit!!

   Poista
 3. Miten ihana rusketus!

  Valkoiset Conssit ovat olleet ostoslistalla jo kohta vuoden, edelliset kun ovat jo hautausmaa-tavaraa :D Tosin, nyt haaveilen myös mustista - joten eiköhän ainakin toiset niistä viimeistään syksyn (hui!!) tullen taas kaapista löyty :)

  smallthingselina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin ;) Ainut vaan, että tukka on ihan liian vaalea tähän ihon väriin, täytyisi päästä pian kampaajalle!

   Munkin pitäisi itse asiassa jo kohta hankkia uudet varrelliset Conssit, pohjassa on varmaan kohta reikä :D Mustat olisi kyllä siinä mielessä kätevät ettei näy lika :)

   Poista