keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Côte d'Azur - Texto

Cannesissa kaupungilla kierrellessäni huomasin erään liikkeen ikkunassa suuret aleplakaatit ja liike näytti pursuavan naisia, hetken mielijohteesta päätin poiketa liikkeeseen, jonka olin jo useat kerrat kiertänyt kaukaa. Liikeeseen en ollut aiemmin astunut, sillä minusta se näytti epäsiistiltä ja huonolla tavalla halvalta. Päätin kuitenkin tehdä poikkeuksen ja omaksi ihmetyksekseni yllätyin enemmän kuin positiivisesti! Liikkeestä löytyi kenkiä joka lähtöön, mutta esillepano ei tosiaan ollut se kaikkein silmiä hivelevin, korkeita kenkälaatikkopinoja päällekkäin pitkin putiikkia, joiden välissä vain pieniä kujia, joista tuli liikkua. Vielä se ihmispaljous siihen päälle, niin ahdistus liikkeessä on taattu. Nämä kaikki pikkuviat annettakoon kuitenkin anteeksi, sillä niin loistavia löytöjä onnistuin tekemään!

Kun huomasin aitonahkaisia ballerinoja alessa se oli menoa. Olin jo kotona hieman kaavaillut, että uusille perus konjakinruskeille ballerinoille olisi tarvetta ja punaisista olenkin tainnut mainita, molemmat löytyivät alennuksen kera ja kirsikkana kakun päälle vielä täydelliset leobaltust puolella hinnalla. Punaiset ballerinat tosin kävin nappaamassa mukaan Nizzan liikkeestä, kun Cannesista koot olivat jo menneet. Liikkeiden ulkonäkö voi siis todellakin pettää. Ehdottomasti aion myös ensi kerralla Etelä-Ranskassa lomaillessani piipahtaa putiikissa.

2 kommenttia:

  1. Ihania ballerinoja! Muistan itsekin ensimmäisellä Rivieran lomallani katsoneeni tuota kyseistä kenkäkauppaa vähän epäluuloisesti juurikin ulkoisen olemuksen takia, mutta onneksi eksyin sisään. Löysin myös tosi hyvät ja laadukkaat ballerinat ja yhdet korkeat kiilakorkosandaalit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Noiden konjakkisten tieltä heitinkin reissun jälkeen edelliset roskiin - kävelen niin paljon, että ballerinat kestää maks. kaksi kesää! Joten olin superonnellinen kun löysin alennuksen kera uusia :) Kiva, että sinäkin teit löytöjä! Harmittaa kun en edellisenä vuonna käynyt koko liikkeessa. Ensi keväänä sitten taas, en malta odottaa, että pääsen taas Rivieralle!! :)

      Poista