tiistai 15. heinäkuuta 2014

Côte d'Azur - Girly Outfit

pusero & hame Forever 21 - ballerinat Mango - laukku Louis Vuitton
aurinkolasit Ray-Ban - kello MK - macarons Ladurée

 Cannesissa lomaillessa suosikkipuuhaani oli tosiaan macaronsejen syöminen aurinkoisella rantakadulla, eräällä kerralla Laduréen suloinen rasia tuntui vielä sopivan erityisen hyvin supertyttömäiseen asuuni. Myös tässä asussa muuten päädyin kadulla (asu)valokuvaajien kynsiin, onneksi jo aiemmin päivällä, kun tukka ei ollut vielä tuulesta sekaisin ;) Nämä kuvat sen sijaan nappasimme vain pikaisesti päivän päätteeksi.

Valkoinen tulppaanimallinen hame pysyy suosikkinani aina vain, mutta jostain kumman syystä en ole koko kesänä täällä Suomen kamaralla muistanut koko hametta käyttää, tilanne täytyy korjata mitä pikimmiten! Rusettitopin perään kyseltiinkin Instagramissa, pusero on alkukeväästä tilattu Forever 21:ltä, mutta huomasin ainakin *Zalandolla olevan vähän samantyyppisiä toppeja saatavilla, kuten *tämä, *tämä ja *tämä.

9 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana asu taas Anne! :) Nuo LAduéen pussukat ja laatikot on kyllä ihan älyttömän söpöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Julia! :) Laduréen pakkaukset ovat kyllä ihania, olisi tehnyt mieli ottaa kotiin mukaan, muttei matkalaukku ihan antanut periksi :D

   Poista
 2. sä oot niin nolo. jotenkaan sun blogissa macaronsitkin menettää hohtonsa, jonkun muun blogissa tasa

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihania kuvia! Ja niin söpö asu, ai että! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kesäinen asu, en ihmettele että jouduit valokuvaajien "kynsiin". Tuon anonyymin kynsiin joutumista taas ihmettelen ja noilla kirjoitusvirheillä on itse todella nolo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No joo he nyt kuvasivat kuka eteen sattui vain :D
   Hmm, niin, kyllähän näitä kirjoitusvirheitä itsellenikin sattuu vähän liiankin usein, joista mieheni sitten aina jaksaa huomautella :D Mutta en nyt ihan saanut anonyymin kommentin pointista kiinni :D

   Poista