torstai 10. heinäkuuta 2014

Hiekkalinna




statement -koru/nahkatakki/pusero Zara - maksihame H&M
laukku Mulberry - ballerinat H&M

Tässä kuvia Lappeenrannan hiekkalinnalta toissa viikonlopulta. Hiekkaveistokset ovat todella upeita, ihan uskomatonta, miten joku osaa tehdä tuollaisia!  Nämä kuvat on otettu muuten noin yhdeksän aikaan illalla, kesän yksi parhaista puolista onkin valoisat illat. Kotimaan matkailu on kyllä mukavaa kesällä, ja Suomessa on niin uskomattoman upeita paikkoja, joita en jotenkin aiemmin ole osannut arvostaa.
 
Asusta tykkäsin aivan älyttömästi, kuten olen maininnut ronskimpien ja tyttömäisten vaatteiden yhdistäminen iskee tälle hetkellä ja kovaa! Maksihame yhdistettynä löysään puseroon ja nahkatakkiin on sekä älyttömän mukava että mielestäni ihana yhdistelmä, tässä asussa jaksoi autossa matkustaa ja kaupungilla kierrellä. Yksi parhaimmista otoksistani koskaan on varmasti ollut tuo Zaran bikertakki, se on ollut pelastukseni viileissä kesäsäissä ja mielestäni sopii melkein minkä vain kanssa. En usko, että nahkatakkini tulevat tähän jäämään ;)

24 kommenttia:

  1. Upea Anne keskellä upeita hiekkateoksia. :-)

    VastaaPoista
  2. Sulla on jälleen niin onnistunut asu! Aika upea tuo hiekkalinnoitus, siinä on tovi mennyt tekijöillä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kesällä on kyllä niin paljon parempi pukeutumisinspis ja olen itsekin viihtynyt nyt asuissani :) Joo varmasti on vinyt aikaa ja joka kesä vielä tehdään uudestaan!

      Poista
  3. Noista pitkistä hameista ja löysistä paidoista noin lyhyen päällä tulee hattarapalloilmiö. Kannattaisi suosia jotain vähän tyköistuvampaa, niin et näyttäisi niin pallerolta. Takissa on liian pitkät hihat, joka lisää vielä suttuista vaikutelmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, kun itse viihdyn näin ja mielestäni näyttää oikein mainiolta :) Ehkä mä sitten vain olen niin pallero, mitä sitä peittelemään ;D Toivottavasti löydät jatkossa blogeja, jotka eivät näin kovasti sinua ärsytä, näitä kun on netit pullollaan, hyvää jatkoa! :)

      Poista
  4. Hei! Olen vähän aikaa seuraillut blogiasi. Ja miltei päivittäin tulee tänne klikkailtua, mutta vasta nyt lähtee ensimmäinen kommenttini. Laukkufriikkinä tänne päädyinkin alunperin jonkin laukkuaiheisen googlehaun kautta. :)
    Asukuvat kiinnostaa erityisesti, koska haen uusia ideoita omaan pukeutumiseeni. Itsellä tulee helposti jämähdettyä tietyntyylisiin asuihin eikä ole uskallusta kokeilla mitään "erilaista". Olen tosi lyhyt ja olen aiemmin vierastanut pitkiä hameita, mutta niin hyvältä ne näyttävät sinun päälläsi, että josko kokeilisin itsekin..Saanko vielä udella pituuttasi? Näin hahmottaisin mittasuhteita vielä paremmin. Jos nimittäin olen oikein tämänkesäisten postausten ja kommenttien perusteella ymmärtänyt, olet myös pienikokoinen.

    Terkuin Minni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Minni!

      Voi miten ihanaa kuulla, että olet tänne tiesi löytänyt ja jätit kommentin! :) Lämpimästi tervetuloa <3

      Mäkin ennen ehkä enemmän jämähdin samanlaisiin vaatteisiin, mutta nyt olen pyrkinyt edes vähän laajentamaan tyyliäni, kuten tuo bikertakki oli itselleni aika villi veto ;) Ja ehdottomasti maksit testiin!! Itse olen 152 cm ja mielestäni myös tämän pituinen voi aivan mainiosti käyttää maksmittaa ja ihan mitä vaan muutakin mitä haluaa ja missä itsensä hyväksi tuntee. Itse en muutenkaan koe lyhyttä pituuttani ongelmaksi, päinvastoin kivaa olla pikkuinen (tosin nuorempana ajattelin täysin erilailla) ja esim. Vilalla ja Vero Modalla on paljon maksimittaa, joka menee myös tämän pituisille olematta puoli metriä liian pitkä ;)

      Poista
  5. Tosi ihana asu ja mun mielestä nuo pitkät hameet sopii sulle aina ihan loistavasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Karla! :) Joo kuten sanottu, minäkin tykkään niistä sekä ulkonäöllisesti että ovat ihania päällä :) Mukavaa viikonloppua! <3

      Poista
  6. Oi että tuo musta Lily <3 Mä niiiin tahdon sen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on siis seuraava laukkusi ;) Mä en ole muuten yhtään varonut tuon mustan Lilyn kanssa, se on kastunut ja ollut auringossa, mutta mitään jälkiä ei näy, tuo nahka on siis aivan mainio! :)

      Poista
    2. Niiiiiiin, ton kokoiselle mustalle olisi kyllä huutava tarve mutta toisaalta tahtoisin Lilyn deer brownin lisäksi jossain "värissä" :D Ja mustan sitten jonakin muuna, kolme samanlaista laukkua kun on ehkä väääähän liikaa? :D

      Poista
    3. No voihan sitä tietty kolme samaa laukkua olla, olihan mullakin ennen kolme Neverfullia, haha :D Mutta toisaalta on sitä muitakin upeita laukkuja tosiaan kuin Lily :)

      Poista
  7. Moikka! Löysin blogisi sattumalta Lili's-blogin sivupalkista ja voi että - tyylisi on aivan ihana! Jään ehdottomasti seuraamaan :) Haluaisin kysyä minkä ikäinen oot ja missä oot töissä ja opiskeletko jotain? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Sandra!

      Aivan mahtavaa kuulla, että olet tänne tiesi löytänyt, Liliä siis kiittäminen! :) Lämpimästi tervetuloa! <3

      Blogissa en tarkoituksella itsestäni juuri kerro, mutta täytin juuri 27, olen koulutukseltani toimistopuolen merkonomi ja tällä hetkellä sihteerinä.

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Voi ei mikä kommentti! Jokainen oma yksilönsä, kaikkien ei tarvitse olla mallin mitoissa.

      Poista
    2. Ja "läskin" kriteerit ei täyty tässä tapauksessa lähellekään :) Toivottavasti löydät blogeja jotka täyttävät kauneusihanteesi.

      Poista
    3. Ajattelin, etten ota kantaa koko kommenttiin, niin älytön se oli. Sen verran alkoi kuitenkin ärsyttää oikeasti ylipainoisten ihmisen puolesta, jotka eivät vältämättä painolleen mitään mahda, tämän kommentin luettuani. Jos ihminen, jonka painoidenski on n. 22 ja vaatekoko XS on mielestäsi läski niin miltähän näistä ylipainoisista ihmisistä mahtaa tuntua tämän kommentin nähdessään? Varmasti todella pahalta. En ymmärrä miksi minun pitää olla jatkuvasti jotenkin "todistelemassa" olevani tyytyväinen juuri tämän kokoisena kuin olen, en haluaisi olla yhtään enää laihempi. Joten ennnen kuin ensi kerralla julkaiset mitään näin typerää, kannattaisi ehkä hetki miettiä. Iän mukana saat myös varmasti vielä hieman järkeä päähän ;) Taidan ärsyttää sinua todella paljon, mutta toisaalta olenkin sellainen ihan livenäkin, että minusta joko tykkää tai sitten ei ;)

      Poista
  9. Aloin nauraa ääneen tuolle ylläolevalle kommentille! Toivottavasti kirjoittajalla on kaikki ihan reilassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin meitä on niin moneen lähtöö, antaa kaikkien kukkien kukkia ;)

      Poista
  10. Hei oletko käsitellyt Lilyä millään? Vaalea Lilyni ei ole vielä päässyt käyttöön ja mietinkin pitäisikö sitä käsitellä :) Mulberry myy Collonil geeliä, ehkä sitä voisi kokeilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole ikinä geeliä kokeillut, kaikki Mulberryt säännöllisin väliajoin suihkutan collonil suihkeella :)

      Poista