keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Côte d'Azur - Jean Jacket




farkkutakki H&M - mekko Mango - laukku LV - ballerinat H&M
kello MK - rannekoru Massimo Dutti - aurinkolasit Ray-Ban

Bikermallisen nahkatakin lisäksi olen tänä kesänä suosinut pukeutumisessani kovasti farkkutakkia. Vuosien tauon jälkeen farkutakki tuntui taas jotenkin todella "uudelta", ja on ihanaa vaihtelua vaikkapa bleiserille. En oikeastaan edes muista, milloin olisin bleiseriä viimeksi käyttänyt? Oman farkkutakkini löysin jo talvella H&M:ltä alesta (huomasin muuten, että ainakin nettikaupan puolella on tälläkin hetkellä farkkutakkeja alessa!) ja sitä on kyllä nyt jo tullut käytettyä koko rahan edestä! Farkkutakki oli myös mukana Rivieralla ja se olikin ihanaa kiskaista päälle illan viiletessä. Tässä asua kuvattuna Monacossa, jossa oli tuona päivänä aivan älyttömän kuuma, kunnes aivan yllättäen aurinko meni pilveen ja takki olikin kiskaistava niskaan. Kuvattava ei ole tässä vaiheessa päivää kovinkaan hehkeimmillään kierreltytään koko päivän kuumassa Monacossa, mutta ei anneta sen häiritä ;) Mangon suloinen kukkamekko on ollut kovassa käytössä, ja se onkin aiemmin näkynyt päälläni täällä ja täällä, kunhan säät taas lämpenevät mekko pääsee varmasti käyttöön! Samaa mekkoa muuten löytyy tällä hetkellä Mangon alesta ;) Mielestäni mekon ja farkkutakin combo ei kaipaa kaverikseen sen kummemmin asusteita, mutta rannekellon ja korvakorujen lisäksi laitoin uuden Massimo Duttin nahkaisen rannekorun, en vain voi vastustaa noita Massimon rannekoruja ja matkalta tulikin hankittua koruja kaksin kappalein. 

13 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän ihana asu jälleen kerran! Voi vautsi noita sun hiuksiakin, upeus! Aivan ihania kuvia myös, olisipa munkin kuvaajani yhtä kärsivällinen… :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Voi kuule tuolla Monacossa oli aina ihan superkiire napata kuvat, ettei yksikään La Ferrari mene ohi ;) Eli nämä, ja kaikki muut kuvat Monacossa napattiin ihan lennossa, mutta kiva jos ei siltä näytä :D En ollu kyllä yhtään tyytyväinen noihin mun ilmisiin ja tämä postaus roikkui luonnokissa monta viikkoa, kun mietin kehtaanko edes näitä kuvia julkaista :D
      Ja arvaa katsoin juuri itse, että hyi miten keltainen tukka (näiden kuvien jälkeen alkoikin kotona pahimman luokan hopeashampoo kuuri) mutta ihan mahtava kuulla, että muiden silmään ei ehkä näytä samalta, itse on aina niiin kriittinen ;) Onkos sulla muuten farkkutakkia? Mietin jo mielessäni miten hyvältä sinulla näyttäisi :)

      Poista
    2. Siis mitä ihmettä!! :D Nämä kuvat on niin upeita! Ja sinä olet upea! Teillä on joku tiimitaika tossa kuvaamisessa jo, kun aina toimii vaikka olisi sinun sanojen mukaan vain sekunti aikaa :D Todellakin aina julkaiset jos nämä muka jo sun mielestä siinä rajoilla keikkui :)

      On mulla! Tosi samanmallinen kuin tämä sinun, vaaleampi vain :) Se on ihana, käytän tosi paljon samaan tapaan kuin sinäkin: printtien ja maksien kanssa :) Tänä kesänä ei tosin kertaakaan päällä! Olen ollut töissä vielä koko ajan, eikä sinne oikein sovi, eikä kelitkään ole sallineet niitä sen alle sopivia pukeutumiskerroksia...

      Poista
    3. http://livinupanotch.blogspot.fi/2013/12/vuoden-asuja-2013.html

      Tuossa kollaasissa on muutama viimekesäinen farkkutakkiasuni :)

      Tosin tämä setti:
      http://www.livinupanotch.blogspot.fi/2013/07/hippipolttarit.html

      oli ehkä lempparini :)

      Poista
    4. Heh, no kiva kuulla täytyy välittää terveiset kuvaajalle! :) Jan on kyllä ihan supernäppärä kuvien ottaja, joten jos kuvat ei onnistu vika on kyllä ihan jossain muussa kuin kuvaajassa, yleesä juurikin mun ilmeissä, asennoissa, tukassa ym :D Tainnut sen verran joutua kuvaamaan, että tietää jo sanomattakin millaiset kuvat pitää ottaa, voi raukka :D

      Ihan kuin hämärästi muistaisin nähneeni takkisi joskus? :) Nyt sun pitää kyllä pian postailla kuvaa se päällä ;) Koska nythän säät lämpenevät!!! :)

      Poista
    5. Miten ihmeessä nuo muiden vaatteet aina jotenkin unohtaa?? Ihan farkkutakki ja upeita asuja tosiaan! :) Tässä taas hyvä esimekki, kun pohdin usein itse, viitsinkö postailla kuvia samoista vaatteista (itseasiassa postausta tulossa huomenna hieman aiheeseen liittyn), mutta eihän muut niitä muista, jos ymmärrät mitä tarkoitan :)

      Poista
    6. Juu todellakin :) Mietin monesti samaa - että näitä samoja juttuja, jaksaako niitä katsoa enää kukaan!? Mutta itse ainakin jaksan, ehkä siis muutkin!

      Mä näköjään tykkään käyttää sitä mun takkia, vaaleampi kun on, mustan kanssa. Tämänpäiväisessä postauksessa näköjään taas :D

      Poista
  2. ääh, mitenkä ihania kuvia taas kerran!!!! Ihana kaunis Anne ja kaunis asu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi miten mahtavaa, jos siellä ollaan sitä mieltä! :) Kiitos!! :)

      Poista
  3. Tuntuu siltä, että tuon kukkamekon kanssa käy mikä vaan ja aina se näyttää hyvältä. Farkkutakkikin näyttää ihan super hienolta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, mekko on kyllä ollut mahtava, varsinkin tuolla reissussa :) Farkkutakki ei maksanutkaan kuin vaivaiset 15€, on kyllä ollut joka centin arvoinen!

      Poista
  4. Tämä asu on NIIN mun mieleen! Oi kyllä...:)

    VastaaPoista