keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Alesta seuraavaan kauteen


Olen aina ollut sellainen, että tykkään hankkia jo seuraavan kauden vaatteita hyvissä ajoin - talvella kesävaatteita, kesällä syksyvaatteita ja sitä rataa. Kesä on suosikkivuodenaikani, jos saisin päättää, olisi aina kesä ja lämmintä (mitä tosin tänä kesänä ei juurikaan ole ollut) mutta valitettavasti syksy tulee tänäkin vuonna, kun sen aika on. Olen myös huomannut usein, että seuraavan kauden vaatteita, kenkiä ja asusteita löytyy todella hyvin alennusmyynneistä, joten siinäkin suhteessa kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä. Kaikki kollaasissa näkyvät tuotteet löysin Zalandon alepuoleta. Tässä siis vinkkejä, mitä itse hankkisin alennuksilla odottelemaan seuraavaa kautta; nilkkurit, Converset, klassinen trenssi, parkatakki, neuleita.. Sellaisia tuotteita, joille tietää varmasti olevan tarvetta ja joita tulisi kuitenkin hankittua myöhemmin normaalilla hinnalla. Itse asissa löysin juuri alennusmyynistä vaaleanharmaan mokkatakin, joka on lähes samanlainen kollaasissa näkyvän kanssa, myös uudet mustat bikerbootsit jo valmiina odottelevat. Jonkun mielestä ehkä järjetöntä, minun mielestäni todella viisasta!

Kertokaas löytyykö muita, jotka hankkivat keskellä kesähelteitä villapaitoja ja nilkkureita?

Linkit mainoslinkkejä!

15 kommenttia:

  1. Miekii menin ostamaan eilen villahuivin ja nyt tekis mieli tilaa tuolta Zalandolta Gantin neule! hitto vie. Onneks alkaa ens viikolla loma ja helteet <3 mut kesävaatteit on jo tarpeeksi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan neuletta käyttää jo kesäiltaisinkin ;) Ja esim Mulberryn tai Vuittonin villahuivit pitääkin ostaa tässä vaiheessa vuotta, tai jää ilman :D Joo mä oon tosiaan ostanut jo uudet bikerbootsitkin :D Mutta joo parempi olla ajoissa niin saa alella :)

      Poista
    2. Juu totta oon tainuki omat Mulberryt kesällä ostaa :) Tilasin sen Acnen Canada scarfin, oli jo nyt loppu mutta tulee kuulemma vielä lisätoimitus :) ja joo meni se neulekin tilaukseen, sille on käyttöä ja sai halvalla. jotenki ei perjaatteen vuoksi viittis kesällä neuleita pitää ja oon pakannu kaikki yläkaappeihin :D

      Poista
    3. Joo huivit menee aina heti loppuun, aika älytöntä! :D Itse olen suunnitellut Burberryn huivin ostoa nyt, mutta niitä saa onneksi aina, niin ei ole kiire :) Minkä sävyn huivista hankit? Se on varmasti ihanan muhkea :) No joo mielummin ne neuleet pitäisi poissa silmistä koko kesän, itse olen kyllä joutunut pitämään (raidallisia) neuleita näissä kylmissä säissä.. Nyt taas on paniikki mitä pukee kun lämpenee, varmaan täytyy käyttää maksimittaa siihen asti, että saa taas kintut ruskeiksi, viikonloppuna rannalle! :)

      Poista
    4. Ahhh en jaksa kyl oottaa et viikonloppu tulee, ni pääsee nauttii keleistä, ei tuolla nytkää hullummalta näytä :)
      Otin ihan mustan, kun ruskeen sävyisiä mulla on ja yhdessä Mulberryssä on sitä punaista, ni en sitte sitä viininpunasta tarvi ja harmaa väri ei taas sovi jotenki mulle. Mieki oon haaveillu Burberryn huivista, sen Ivoryn sävysenä vai värisenä? mut kuitenki se vaalee :)

      Poista
    5. Joo ei tälleen päivätyöläisenä kyllä kerkeä arkisin juuri kesästä nauttia :( Mulla on vielä kolme viikkoa pidempää päivää nyt :/ Onneksi on viikonloput! :)

      Musta on aina musta ja sopii kaikkeen :) Juuri vaaleassa sävyssä haluaisin minäkin Burberryn talvihuivin, kun on se sillkisekoite huivi jo siinä klassikkosävyssä.

      Poista
    6. Juu ei kerkee oikee, mutta kyl sitä iltasellakii kerkee vähä nauttii auringosta ja lämmöstä :)

      Juu mieki aattelin et ostaa laadukkaan mustan mikä kestää sitte. ostin viime talvena halvan mustan huivin ja se oli kovassa käytössä, mut se heti nukkaantu ni aattelin et voi panostaa nyt sitte :) harmittaa kun halusin joskus teininä jo sen Burberryn, mut kaikki oli et "et hyi Burberryä" ni tais vissii jäädä hankkimatta muiden mielipiteiden takia, olis ollu vähä huokeamman hintanen sillon..

      Poista
    7. No joo mäkin ostin Hennesiltä mustan huivin kympillä, mutta se oli ihan kamala, kun siitä irtosi "karvoja" kaikkiin muihin vaatteisiin ja muutenkin tekokuitu hiostaa.. Baarii reissulle voin sen mukaan ottaa, jos häviää niin ei haittaa :D Heh, voi että kun kuuntelit muita :D Kieltmättä hinta on aikamoinen :(

      Poista
    8. Joo mun oma oli Cubukselta, tykkäsin siitä et se oli niin muhkea ja töissä kun oli kylmä ni se lämmitti, mut huomas että ei ollu laadukas.. joo teini-iässä muiden mielipide vaikuttaa päätöksiin.. oivoi :D jos en väärin muista niin sillo sen huivin hinta tais olla siin 200e kieppeillä.. hyvin on noussut :D

      Poista
  2. Sullahan on nuo vince camuton kengät? Onko ne ollut hyvät jalassa ja ootko pitänyt niistä muuten ??(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on nuo kollaasissa näkyvät, mutta ruskeat. Ja ne on IHANAT!! :) Mulla oli ne Genevessäkin ja kävelin niillä älyttömästi, eikä tuntunut missään. Ne on sekä todella upean näköiset, että hyvät jalassa :) Ainut miinus, että ovat melko painavat, muttei se kyllä menoa haittaa. Suosittelen! :) Itse asissa toisetkin Camutot minulla jo uusina laatikossa odottelee ;)

      Poista
  3. Itse teen aina tuota! Se on ihan parasta kun on saanut ostettua kesällä esim. jonkun kalliin neuleen ja sitten syksyn alkaessa pääsee käyttämään sitä ja se on ihan uusi :) Mielestäni aleshoppailu on muutenkin järkevää, monesti itse päätän jo ennen aleja mitä mistäkin kaupasta haluaisin sitten alennusmyyntien alettua :D Hauska kuulla, että muillakin on tällaisia tapoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, etten ole ainut :) Aleshoppailu on kyllä silloin järkevää, kun ei mene sekaisin hinnoista ja osta mitä sattuu kun nyt halvalla saa :D

      Poista
  4. Sama homma täällä, ostin Stockkan alesta itselleni uuden kevytuntuvatakin. Ostan myös tyttärelle usein ulkotakkeja jo seuraavaa vuotta ajatellen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se kyllä kannattaa ostaa silloin, kun osuu kohdalle :) Lisäksi takit myyvät aina syksyn tullen heti loppuun!

      Poista