keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Virtuaalisovittelua - Petit Noé

Talvi taitaa tehdä vasta kunnolla tuloaan, mutta itse olen jo haaveissani täysin keväässä. Tavallaan olisi mahtavaa saada muutama kunnon luminen pakkaspäivä, laittaa UGGit jalkaan sekä pipo päähän, ja lähteä kävelylle ihailemaan talvisia maisemia. Toisaalta taas en malta odottaa, että tammi- ja helmikuu ovat ohi, Geneven matka koittaa ja kevät alkaa! Tänään myös tipahti H&M:n kevätkuvasto postilaatikosta ja sen myötä viimeistään annan itselleni aina luvan alkaa suunnitella kesähankintoja ;) Aikansa kuitenkin kutakin, kesä tulee kyllä tänäkin vuonna ennen kuin ehtii edes huomatakaan.

Kuten kerroin, uuden laukun hankkiminen on keväällä toivottavasti edessä, ja laukkupohdinnat ovat jo kovassa käynnissä. Mielestäni suunnittelu on ehkä paras osa kaikessa, oli sitten kyse laukusta tai vaikka lomamatkasta. Kokosinkin muutaman kevääseen/kesään sopivan asun ensin Louis Vuittonin Petit Noén ympärille, myöhemmin palaan vielä omissa postauksissaan muihin laukkuvaihtoehtoihini. 

1. puserokukkahousutaurinkolasitballerinat
2. aurinkolasit Ray-Ban, ballerinatjumpsuit
3. raitapaitapunaiset housutaurinkolasitballerinat


Itse näen Petit Noén parhaiten seilorihenkisten asujen kanssa, mutta rento laukku sopii oikeastaan mihin vaan, niin mustaan jumpsuittiin ja miksei vaikka kukallisiin housuihinkin. En tykkää yleensä yhdistellä erilaisia kuoseja keskenään, mutta Monogram-kuosi ei riitele pahasti muiden kuosejen kanssa, päinvastoin, se sopii mielestäni kaikkeen!

Petit Noé sopii mielestäni loistavasti kesään, mutta aivan varmasti sille tulisi käyttöä ympäri vuoden. Canvas- materiaalista tykkään kovasti sen helppohoitoisuuden takia, tosin Noéssa pohja-osa on vaaleaa nahkaa, joka onneksi platinoituu ajan kanssa, ja näin ollen ei ole enää niin arka. Itse haluaisin nimenomaan tämän Petit Noen, sillä koen, että perus Noé on itselleni liian "pitkä".

Vaikka ulkona olisi kuinka synkkää ja sateista, sekään ei nyt tätä keväänodottajaa lannista! Sen verran katse on jo muutenkin keväthankinnoissa, että aion taas varata pian kirpparipöydän ja tehdä kaappeihin tilaa kevätuutuuksille. Tänne asuinkaupunkiin aukesi juuri uusi kirpputori, jota ajattelin kokeilla, sijaintikin on itselleni aivan loistava. 


Ihanaa viikon jatkoa!

Linkit mainoslinkkejä!

23 kommenttia:

  1. Kivoja asuja, monogram ja Noen rentous tosiaan sopii mihin vaan.

    Niin ja kukkahousut! Kukkahousut!! Jooo!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mitä enemmän tuota laukkua katselen, sitä enemmän sen haluan :D ...mutta niin haluaisin myös Balenciagan ja Celinen... Samoin noista sinisistä Aviatoreista ja kukkahousuista on tullut lähes pakkomielle :D Yhdet kukkahousut jo tilasin, mutta ne eivät harmi vaan istuneet minulle :( Innolla muuten odottelen jo sinun upeita kesäasuja!! <3

      Poista
    2. Mun on löydettäVÄ ne kukkahousut! Monet on käyneet kokeilussa mut ei kuitenkaan istuneet :( kiva, toivottavasti on inspistä keksiä jotain kivoja asuja :)

      Poista
    3. No niin on munkin!!! :D Toivotaan, että kevään myötä alkaisi kukkahousuja taas kaupoille ilmestymään! Zarassakin testasin yhtiä, mutta nekääm eivät olleet hyvät :/

      Varmasti sinulle on ;) Mulla olisi jo vaikka mitä kesäasuja mielessä, mutta ei auta kun käyttää näitä samoja neuleita ja farkkuja vaan vielä muutaman kuukauden :D

      Poista
  2. Mä niiiiiin tahdon hiihtään, käveleen järven jäälle kirpsakkana talvipäivänä ja hakea vihdoinkin ne nastalenkkarit vintiltä! :D Ja ennen kaikkea, ottaa noi neuleet oikeesti käyttöön ilman että tukehdun ne päällä viimeistään sisälle mennessä. Mä en siis aio avata tota kevätkuvastoa ihan vielä, eka pitää saada ne kinokset ja ehkä sitten.

    Haha, nappasin Zaran alesta tummapohjaiset kukkahousut - tekisi mieli vetäistä ne jo nyt päälle! Ois vähän niinkuin "winter flowers". ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mua ei taas hiihtämään saisi millään ilmeellä, viimeksi olen hiihtänyt yläasteella :D Mulle riittäisi viikko-pari talvea, ja sitten voisi hypätä suoraan kevääseen :D Tosin mileummin lumi ja pakkanen, kuin tämä ainainen harmaus ja sade :/ Itse asiassa mun piti ostaa uusi lenkkipuku talveksi, mutta on ollut niin lämmin, etten sitä ole tarvinnutkaan ja olen lenkkeillyt ohuella vettäpitävällä takilla :D Siirränkin suosiolla puvun hankkimisen ensi talveen :)

      Voi että, olet tehnyt hyvän löydön!! :) Mäkin sovittelin Zarassa kukallisia housja alessa tosin niissä oli valkoinen pohja, sinne jäivät kuitenkin... Päälle vaan! :) Mun on ihan pakko saada kesäksi kukalliset housut tai shortsit :)

      Poista
    2. Kesävermeissä on täälläkin juokselenkit heitetty, tuntuu pikkusen hullulta :-D Kerran laitoin paksumman takin ja meinasin läkähtyä kuoliaaksi, huh. Ja hei, hiihto on <3 ;-)

      Näin itse asiassa ne kukkahousut jollakin tytöllä kassalla ja mulla alkoi samantien niiden hirmuinen metsästys Zarasta. Onneksi löytyi, ne on upeat! Taidan kiskaista ensi viikolla luennoille, jonkun paksun neulaan seuraksi :) Ja niin, piti jo aiemmin sanoa että täältä iso peukku Noé:lle. Näyttää asuissa ihan mielettömän hyvältä ja kuten Lili tuossa sanoi, se ei todella ole niin yleinen kuin mitä muut LV:n laukut :-)

      (Ihan hirveä laukkukuume!)

      Poista
    3. Hassua tosiaan :D Kumisaappaat jalassa istun tälläkin hetkellä töissä...tammikuussa! :D

      Voi että, laita sitten heti instaan kuvaa asustasi!!! MIksei sinulla muuten ole blogia?? :)

      Vaikka tykkäänkin Neverfullista älyttämästi, toisinaan rassaa juurikin sen yleisyys.. Petit Noé en ole hirveästi nähnyt minäkään ja tämä on suuri plussa! :D Hmm...ehkä voisin hankkia tänä vuonna kaksi laukku... Valinnanvaikeus :D

      Poista
    4. Lupaan laittaa heti, kun pöksyt jalkaani laitan :-) Ja blogi minulla on ollut, viimeksi reilu 2v sitten mutta kirjoittaminen tyssäsi silloin ajan puuttumiseen. Nyt olen jo piiiiiitkään pyöritellyt ajatusta uudesta mielessä, täytyisi kai valjastaa tuo parempi puolisko kuvaajaksi ;)

      -smallthingselina

      Poista
  3. Ah, Noé!<3 Niin kuin sun kollaaseistakin huomaa, se sopii kyllä melkein mihin asuun vain. Oon haaveillut siitä (isommasta koosta) ties kuinka kauan, mutta missään vaiheessa se ei ole ollut mun realistisilla ostoslistoilla, mun täytyy sitä ennen hankkia muita käytännöllisempiä laukkuja.. On myös kiva että se ei ole niin yleinen malli! Oih, ihana ihana ihana..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noé on kyllä ihana molemmissa koissa :) Sitten on vielä se Noè BB, jossa on pitkä hihna. Noè varmasti sopisi sinulle ihan täydellisesti, joten en yhtään ihmettele, jos olet siitä haaveillut <3 Noiden narujen kanssa voisi vaan olla aina aikamoista solmimista, joten se vähän mietityttää.. Totta tosiaan ettei Noé ole niin yleinen, siitä iso plussa! :)

      Poista
  4. Voi miten hyvin Noe sopisi punaisten housujen ja raitapaidan kanssa, voisin niin kuvitella sen asun kesällä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin sopisi <3 Punaiset housut ja raitapaita toimii aina! Löysin myös Vero Modasta suloisen valkoisen paidan, jossa on pieniä ankkureita, että se ja punaiset housut ja Noé olisi ihan täydelliset yhdessä <3 Sen verran olen tuohon Petit Noéen ihanstunut, että aivan varmasti sen joskus hankin, jos en tänä vuonna, niin vaikka ensi..Vuittonia saa kuitenkin aina, mutta esim. Celine kannattaisi hankkia juurikin Ranskasta..

      Poista
  5. Moikka!

    Ajattelin sen verran kommentoida, että itselläni on Petit Noé epi leather konjakin värisenä, jonka olen ostanut käytettynä ja olen tykännyt siitä ihan hirveesti. Voit käydä katsomassa postaukseni laukusta täältä http://www.lily.fi/blogit/day-finally-comes/inside-my-bag

    Ite tykkään käyttää laukkua ainoastaan keväisin ja kesäisin, sillä laukun saa kiinni ainoastaan nyöreillä, joten en ole uskaltanut ottaa sitä riskiä, että syksyn myrskyissä ja talven tuiskuissa laukun sisältö menisi piloille. Eivätkä nyörit ole kovin varma sulkemistapa ja tykkäänkin kesäisin pitää laukkua löysästi auki, että nyörit roikkuvat laukkua vasten rennosti. Ehdoton kesälaukku mielestäni siis! Mutta, myös todella tilava ja vaikka kuinka kovin tykkään myös monogram kuosista, niin epi leatheriin en ole törmännyt kaupungilla vielä kertaakaan - ja plussa siitä, että laukku ei ole niin yleinen näky katukuvassa. :)

    Hyvän ostoksen siis teet, jos sijoitat tähän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos tästä, kävin heti lukemassa postauksesi laukusta! :)

      Neverfull on myös avonainen, mutta olen kyllä käyttänyt sitä kaikissa olosuhteissa :) Sen sijaan nahkalaukkujen käyttöä pyrin välttämään pahimmilla sateilla. Joten en koe tuota avonaisuutta ongelmaksi :)

      Tämä on kyllä niin totta ettei Petit Noé ole niin yleinen näky, se saa minut haluamaan entistä enemmän vain kyseistä laukkua!! :)

      Poista
    2. Ihania asuja olet koonnut :) toi jumpsuitti on ihan mahtava, mutta itse en ole vielä semmoista rohjennut hankkia :D asiasta kukkaruukkuun, oletko tietoinen milloin vuittonilla on mahdollisesti tulossa hintojen korotukset? Jotain huhua olen kuullut mutta googlettamalla en löyhänyt mitään. Delightfull pitäisi sieltä tämän kevään aikana kotiuttaa ja mielellää ennen mahd korotuksia :D mukavaa viikonloppu :)
      -tuulikki

      Poista
    3. Tuulikki: Purseforumilla oli tietoa,että tammi- helmikuun aikana nousisi Vuittonilla taas hinnat :/

      Poista
    4. Kiitos Tuulikki! :) jumpsuit on ihan mahtava, omani on harmi vain päässyt vasta kerran päälle. Kiitos Hjenn sinulle vastauksesta :) itsekin olen jostain lukenut, että korotuksia on luvassa mutten ole asiaan sen kummemmin perehtyny. Ihan jatkuvasti tuntuu Vuitton nostavan hintoja :/ onneksi korotukset eivät ole hirmu paljoa kerralla!

      Poista
  6. Kiitos tiedosta :) ääh hiton korotukset :/

    VastaaPoista
  7. Myin itse noin vuosi sitten oman Petit Noen ja nyt on alkanut kaduttaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, voi ei! Petit Noé tulee kyllä ehdottomasti lähitulevaisuudessa liittymään kokoelmaani :)

      Poista
  8. Mun kesäkassi tulee olemaan Noe BB

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noé BB on kanssa ihana, mutta itse haluan lyhyemmällä hihnalla Noén, tällä kertaa ei ole yliolan laukulle itselläni tarvetta :)

      Poista