lauantai 25. tammikuuta 2014

Blue Shades

Aurinkoisten ilmojen myötä olen varmasti eniten onnellinen siitä, että aurinkolasit on saanut ottaa käyttöön. Aurinkolasit ovat itselleni välttämättömät todella herkkien silmieni suojaksi, silmäni kun tuppaavat vuotamaan pienemmästäkin ja silmätipat ovat varsinkin näin talviaikaan kovassa käytössä. Lisäksi tykkään kauniista aurinkolaseista älyttömästi asusteena. Hankin itselleni tosiaan joululahjaksi uudet Ray-Banin Aviatorit kultasilla peililinsseillä, joihin ihastuin kertaheitolla! Kultaisten seuraksi kerroin haaveilevani myös sinisistä peililinssisistä Aviatoreista. Alunperin ajatuksena oli, että hankkisin siniset Aviatorit Cannesin lomalle, kuinka upeilta siniset lasit näyttäisivätkään turkoosia merta vasten! Minä hätähousu en kuitenkaan malttanut odottaa kevääseen asti, ja kun löysin lasit kohtalaisella hinnalla lisänä pieni alekoodi oli ne jo pakko hankkia. Perjantaina sainkin uudet lasini lähetin mukana suoraan työpaikalle.
Taidan olla taas vuoden myöhässä tämän trendin suhteen, minulla kun yleensä kestää hieman päästä juttuihin mukaan.. Itse menin kyllä ihastumaan näihin värillisiin Aviatoreihin nyt oikein kunnolla, ja vitsit kun en malttaisi enää odottaa, että nämä pääsee kaikkiin ihaniin kesävaatteisiin yhdistämään! Alunperin siis ajattelin laseja kesäkäyttöön, mutta hetihän ne oli saatava naamalle, in action kuvia siis myöhemmin ;)

8 kommenttia:

 1. Noi on kyllä kivat :) Mua harmittaa vieläkin että hukkasin viime kesänä yhdet Ray Banin Aviatorit joissa oli sellaiset kivat siniset linssit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! :) No voi harmi :/ Ihme ja kumma itse en ole vielä toistaiseksi koskaan hukannut lasejani :D

   Poista
 2. Ihanalta näyttää nämäkin! :) Sinulla alkaa jo olla aikamoinen kokoelma Aviatoreja! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! :) Juu onhan niitä muutamat, voisinkin tehdä vaikka jonkinnäköisen postauksen Ray-Baneistani :)

   Poista
 3. Nää siniset on kyllä upeat! Saako udella mistä löysit hyvään hintaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nämä sekä ne kultaiset tilasin molemmat Sunglasses shopista, siellä on hieman edullisemmat hinnat ja melkein aina joku alekoodi saatavilla :)

   Poista
 4. Upeat ovat. Itsellä olisi myös tarkoitus hankkia toiset aurinkolasit ja uskon niiden olevan myös Aviatorit. Joten mitäs tilasit? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Aviatoreita voin kyllä lämmöllä suositella ja mielestäni ne sopivat lähes jokaisen kavoille :) Tilasin lasit Sunglasses shopista!

   Poista