maanantai 6. tammikuuta 2014

Vapaapäivinä

Mukavaa maanantaita ja loppiaista! Kuinka ihanaa olikaan herätä, kun ei vielä tänäänkään tarvinnut töihin lähteä, olenkin juonut tässä aivan rauhassa ilman kiirettä aamukahvia, parasta! 
 
Vapaapäivät ovat  kuluneet täällä mukavissa merkeissä, lauantaina täällä omassa asuinkaupungissa ja eilen piipahdimme Itäkeskuksessa, tänään sen sijaan olisi tarkoitus ainakin kahvitella kavereiden kanssa. Mitään sen suurempia löytöjä en Itäkeskuksesta tällä kertaa tehnyt, kevätvaatteita saa vielä liikkeisiin hetken aikaa odotella. Itseähän olen nyt saanut päähäni, että minun on saatava kukalliset shortsit, mutta eihän sellaisia ainakaan tammikuussa vielä mistään löydy. Sen sijaan Stockan herkusta minulla on tapana aina ostaa jotain hyvää kotiin viemistä, niin suolaista kuin makeaa. Eilinen iltatee näyttikin tältä;
 
En ole ikinä ollut mikään ihan kauhea teen ystävä, mutta flunssassa tuli teetä juotua ja sen jälkeen olenkin joka ilta keittänyt kupin tai kaksi teetä hunajan kera. Teen kaverina minulla oli tällä kertaa mansikka-juustokakkua.
 
Näiden kaikkien pyhien jälkeen on taas hyvä palata normaaliin ruokarytmiinsä ja jättää herkuttelut sille yhdelle päivälle viikossa! Koko joulukuu tuli syötyä enemmän tai vähemmän suklaata sekä muita herkkuja ja lenkkeilykin jäi. Nyt kuitenkin kun flunssakin on selätetty aion ryhdistäytyä ja lähteä heti tänään lenkille sekä palata taas "karkkipäivään"! Itselläni toimii tämä herkkupäivä vallan mainiosti, kun muuten syö terveelliseti voi hyvillä mielin syödä yhden päivän viikossa mitä ikinä haluaa. Tavoitteeni ei ole laihtua, vaan pysyä tässä samassa painossa mihin olen kerran jo päässyt ja voida hyvin :)

8 kommenttia:

 1. Ihanaa kun tää päivä vielä on vapaata :) mutta ihanaa että nää pyhät loppuu ni pääsee taas normaaliin rytmiin. Itelläkin on herkut maistunu, ehkä jotenki normaalii enemmän, mut laitan sen ehkä ton ilman syyksi; koko aika tulee vettä ja on pimeetä! Toivottavasti alkais ilma kirkastuu :)

  Mullakii on kaikkii kesävaatehimotuksia! Haluisin ainenki farkkushotsit ja ehkä pitsishortsit :) onneks ollaan menossa tammikuun lopussa Tallinnaan ni pääsee stradiin ja sielt yleensä löytyy kaikkee kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, varsinkin kun joulupyhät/uusivuosi meni sairastaessa :/ Joo laitetaan molemmat ilman syyksi!! ;) Varmasti kun pääsee taas kiinni arkeen on helpompi pysyä siinä "kunnollisessa" ruokavalioissa!

   No ihan varmasti Stradivariuksesta löytyy kaikkea ihanaa! :) Itsekin olen halunnut lähteä Tallinnaan jo monen kuukauden ajan, mutta aina se on vaan jäänyt. Nyt täytyykin säästää noihin muihin matkoihin, jos vaikka kesällä viimen päiväristeilylle lähtisi! Mä ostin muuten juuri eilen Lindexiltä farkkushorstit -70% alella!! :)

   Poista
  2. Oho! Olipa hyvä ale :) mie en oo oikee jaksan alemyyntei kiertää :/ perjaattees en mitää tarttis! Mielessä on kevät ja kevät vaatteet :)

   Poista
  3. No niimpä, varsinkin kun en itsekään jaksa aleja kierrellä, bongasin sattumalta ne shortsit ja kerrankin oli kokoa!! :)

   Poista
 2. Täällä liputetaan kans näiden ihanien ylimääräisten vapaapäivien puolesta! :-)
  Täällä yritetään kans ottaa itseä niskasta kiinni ruokailujen ja liikunnan suhteen. Välillä se tuntuu niin vaikealta. No huomenna alkaa taas arki, joten eiköhän se siitä. :-)
  Mukavaa loppiaista! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kyllä kun oli vapaata, nyt saakin taas painaa töitä parisen kuukautta ennen odotettua talvilomaa! :) Tuo sateinen sää ei oikein innosta lenkille ja sohva tuntuu vaan niin paljon paremmalta vaihtoehdolta, mutta yritetään taas tsempata! :)

   Mukavaa viikon jatkoa! :)

   Poista
 3. Ai että näyttää herkulliselta ja kuulostaa hyvältä! :-)

  VastaaPoista