maanantai 13. tammikuuta 2014

Virtuaalisovittelua - Mini Luggage

Tammikuu on usein itselleni vähän sellainen "odottelukuukausi", odotan kevätvaatteita kauppoihin, kesää tulevaksi ja tulevia matkoja. Alkuvuosi onkin parasta aikaa säästää rahaa ja haaveilla suuremmista hankinnoista, tosin H&M:n kevätkuvastosta oli aivan pakko tehdä pikkuinen tilaus, jota odottelenkin saapuvaksi jo tällä viikolla. Kävin myös jo eilen vähän kyselemässä Vero Modassa shortsejen perään, parempi olla ajoissa ;) 

Ulkona paukkuu tällä hetkellä pakkanen, mutta minä se vaan mietin kesävaatteita ja teen kesävaatekollaaseja. Nyt onkin hyvä hetki palata taas laukkuhaaveiden pariin, tällä kertaa otin käsittelyyn suurimman laukkuhaaveeni, Célinen Mini Luggagen, joka on varmasti upein laukku, jonka tiedän! Célinessä minua kiehtoo eniten se, ettei kyseisen merkin laukkuja näy ainakaan toistaiseksi kovinkaan paljoa Suomen kamaralla, nimenomaan haluaisin laukkukokoelmaani nyt jotain hieman erikoisempaa, lisäksi tykkään laukun jämäkästä ja yksinkertaisesta ilmeestä. Mikäli kyseisen laukun joskus omistaisin, se olisi ehdottomasti laukkukokoelmani aarre.

Célinen käsiin saaminen tuntuu vain olevan aikamoisen työn takana, varsinkin vaaleassa sävyssä, josta haaveilen. Itselläni on tänä vuonna siitä hyvä tilanne, että Célinen myymälä löytyy Genevestä sekä Rivieralta niin Cannesista kuin Monacostakin. Geneven liikkeessä aion ehdottomasti piipahtaa laukkuja ihailemassa heti maaliskuun alussa, mutta sieltä en vielä laukkua lähtisi ostamaan, eikä budjettikaan tässä vaiheessa vuotta antaisi vielä millään periksi. Cannesin liikkeeseen sen sijaan ajattelin ottaa jo ennen matkaa yhteyttä ja kysellä laukun saatavuutta. Laukun ja minun välillä on siis muutama pikkuinen mutta; hinta ja saatavuus. Haaveilu on onneksi ilmaista, ja kokosin muutamia inspiraatioasuja Dune -sävyisen Mini Luggagen ympärille;



1. aurinkolasit Ray-Ban, ballerinat, valkoinen pusero, farkut
2. bleiserivaalea pusero, shortsit, ballerinat
3. aurinkolasit Ray-Ban, sandaalitmaksimekko
Vaalea laukku olisi aivan upea lisä laukkukokoelmaani mustien ja ruskeiden laukkujen rinnalle. Yllättävän helppo on tällainen Dune -sävyinen laukku asuihin yhdistää, mutta esimerkiksi ihan tummansinisten farkkujen kanssa en sitä uskaltaisi käyttää. Kuviollisen maximekon ja Mini Luggagen upea combo on ollut siitä asti mielessäni, kun Monacossa erään naisen kyseisessä asussa laukun kanssa näin, itse asiassa istuimme kahvilassa samassa pöydässä ja juttelimme niitä näitä :) Vaalea laukku olisikin parhaimmillaan kesällä vaaleiden vaatteiden ja rusketuksen kaverina.

Haussa on tosiaan lähinnä kesälaukku, mutta kyllä laukkua olisi pystyttävä myös muina vuodenaikoina käyttämään. Järjellä ajateltuna kyseinen laukku olisi järkevämpi hankkia vaikka mustassa värissä, jonka kanssa ei tarvitse niin varoa likaantumista, laukku on kuitenkin ennen kaikkea käyttötavara. Toisaalta ei mustakaan olisi yhtään hullumpi ja taitaa kuulua ympäri vuoden valikoimiin, joten sen käsiin saaminen olisi edes astetta helpompaa. Célinen nettisivuilla ihastelin myös konjakinruskeaa Mini Luggagea, joka on myös aivan upea! Periaatteessa siis minulle kävisi Mini Luggage myös muissa väreissä kuin tuossa vaaleassa Dune -sävyssä. Pohdin vaan, onko aivan järjetöntä sijoittaa laukkuun summa, jolla saisi hankittua esimerkiksi uudet huonekalut. Kyseessä on kuitenkin vain laukku. Onneksi päätöstä ei tarvitse tehdä vielä kuukausiin :)

Linkit mainoslinkkejä!

16 kommenttia:

  1. on muuten aivan mielettömän ihania asuja! parhaita pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos vaan :) En malta odottaa, että paksut talvikamppeet saa taas vietyä kellariin ja otettua kaikki ihanat kesävaatteet käyttöön!

      Poista
  2. Aivan ihania asukuvia ja värejä. En osaa ottaa kantaa laukku asioihin. Itse haaveilen nyt Michael Korsin selma laukusta mustana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Musta laukku on kyllä aina varma valinta! :)

      Poista
  3. Vau miten ihanasti olet yhdistänyt laukun kollaasissa :)
    Mini luggage on kyllä ihana ja jos vaan raaskit ja pystyt laittaa rahat celineen niin anna palaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuon laukun kanssa varmasti asu kuin asu näyttää hyvältä :)
      Mini Luggage on kyllä itselleni oikea unelmalaukku, täytyy miettiä :)

      Poista
  4. Tuo laukku on kyllä täydellinen! Täällä on myös aloitettu jo kesäfiilistely. Kovasti tosin yritän olla vielä tekemättä hankintoja, sillä onhan tässä koko pitkä kevät aikaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin, täydellinen tosiaan, eikä varmasti tule ainkaan täällä kaupungissa vastaan :) Tänä vuonna olisi oiva mahdollisuus kyllä laukku hankkia, kun jopa kolmeen Célinen liikkeeseen mahdollisuus mennä, niitä kun ei ihan joka paikasta löydy.

      Haha, joo totta, koko kevät aikaa. Tällainen mä vaan olen, että aloitan tammikuussa :D Onneksi mitään sen suurempia hankintoja ei tarvitse tehdä, kun viime keväänä tuli laitettua lähes koko vaatekaappi uuteen uskoon :)

      Poista
  5. Kerrassan upeita asuja Anne! Nahkashortsit minulle kiitos!! ;)

    Mini Luggage (tai Celinen laukut ylipäänsä) ei ole minun juttuni (mutta never say never ;) ), mutta täytyy myöntää että tämä dune sävy on upea!! Ehdottomasti ota mielummin tämä dune kuin musta jos sen vain löydät käsiisi!! :) Laukku sopisi sinulle varmasti kuin nappi silmään!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kaikki kollaaseissa näkyvät vaatteet minulta löytyykin, enää ei puutu kuin tuo laukku ja kesäiset kelit :D

      Onneksi makuja on monia, ainahan sitä mieli voi muuttua ;) Dune olisi aivan upea, mutta hieman hirvittää kyllä noin vaalea laukku, Mini Luggagea olen nähnyt myös googlettaessa tuosta astetta tummemmassa, beigessä sävyssä, joka olisi aivan upea myös :) Musta ei ole kyllä ensimmäinen vaihtoehtoni, sillä Bayswater mustana riittää vallan hyvin, mutta kyllä mustakin kelpaisi. Hitsi kun hankalaa, kun haluaisin kovasi myös Petit Noén...

      Poista
  6. Tämä, tämä, tämä! Tässähän laukussa kaikki värit käy! Esim. tummansininen? Paitsi jotenkin vierastan niitä monivärisiä.. Meinasitko myydä jonkun laukun (ehkä somersetin?;)) pois alta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo tämän mä kyllä haluaisin niiiin kovasti, saatavuus on vaan asia erikseen :/ Taidan mennä sitten Cannesin liikkeeseen kytikseen joka aamu :D Monivärinen on ehdoton ei, se ei miellytä minuakaan yhtään :/ Eikä tummansininen kyllä ole myöskään oma juttuni, voi olla, että sekin on ollut tyylin syksyn kausiväri? Eniten halausin vaalean beigen, mutta sen löytyminen voi olla lähes mahdottomuus... Heheh, valitettavasti en ole vieläkään myymässä Somersettia, se on niin erilainen kuin muut laukkuni, mutta ilmoitan sulle heti, jos se joskus myyn :) Kiertoon taitaa lähteä Neverfull MM Damierina :)

      Poista
  7. Osta pois vaan, kun noin kovasti haluat. Rahaa se vain on, menee kuitenkin johonkin, niin miksei sitten sellaiseen mitä oikeasti haluaa. Tupakoitsijakin saisi ilmaan sauhuttelemilla rahoillaan parissa vuodessa vaikka AUTON, joten kaikki on hyvinkin suhteellista. Oma elämä, omat rahat, oma onni jokaisella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet aivan oikeassa :) Äkkiähän tuo laukun summa menisi vaikka baarissa, missä itse en juurikaan käy, tupakoinnista nyt puhumattakaan! Tässä elämäntilanteessa olisikin loistava rako laukku hankkia, kun on velaton eikä omista autoa, myöhemmin tilanne tulee varmasti olemaan toinen :) Kiitos sinulle kommentista ja mukavaa loppu viikkoa! <3

      Poista
  8. Ihana tuo vaalea luggage! Suosittelen muuten tosi lämpimästi Departement Feminin tavarataloa. Jos laitat heille meiliä, niin pääset Cèline -"jonotuslistalle" eli he kertovat jos tuollaisilla tuntomerkeillä olevaa laukkua tulee heille varastoon (jo ennen hyllylle menoa). Mitään ostopakkoa ei ole ja tuote menee seuraavalle jonottajalle jos ei rahatilanne sallikkaan. Ja ovat ihan superystävällisiä ja palvelevat englanniksi supersujuvasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tuhannesti vinkistä! :) Toivoisin, että löytäisin oman Célinen ihan liikkeestä, joko Cannesista tai Monacosta, sillä mikään ei korvaa sitä tunnetta, kun saa jotain kauan haluamaansa paperikassiin ja lähtee sen kanssa ulos liikkeestä :)

      Poista