lauantai 4. tammikuuta 2014

Vaaleampi talviasu






takki *Benetton - huivi & laukku Mulberry - farkut Zara - nilkkurit *Kiomi  
palmikkoneule Vila - käsineet Mango
 
Tässä näytille tämän päiväistä asuani, joka saikin kunnian olla vuoden ensimmäinen asu täällä blogin puolella. Päälle päätyi taas yksinkertainen farkkujen ja neuleen yhdistelmä Mulberryn oak-huivilla sekä konjakinruskeilla asusteilla piristettynä. Viime Zara -käynnillä mukaan lähti tosiaan peräti kahdet farkut, ja nämä toiset otin vasta tänään ensimmäistä kertaa käyttöön. Kerrankin löysin täydellisesti istuvat farkut, ja mikä parasta sopivan pituisilla lahkeilla! Käytän todella usein ihan tummansinisiä farkkuja, joten nämä vaaleat olivat kaivattu lisä vaatekaappiini. Yritän  näin pimeällä ja harmaalla säällä pukeutua muihin väreihin kuin mustaan, ja mielestäni tällaiset vaaleammansävyiset asut sopivat mainiosti myös talveen.

Näin tammikuussa alan muuten itse jo ihan toden teolla haaveilla kesävaatteista, ja voi olla, että nämä haaveet alkavat pian jo täällä blogin puolella näkyä, olen pahoillani ;) Huomenna olemmekin suuntaamassa Itäkeskukseen ja innolla odotan, onko kaupoissa jo kaikkia ihania kevätvaatteita!

Mukavaa lauantai-iltaa!

18 kommenttia:

  1. Niin kiva tuo sinun asusi. ♡ Kaunis huivi ja ihana laukku sekä takki. :-)
    Itselläni on sama ongelma farkkujen kanssa eli aina ei löydy sopivan pituisia lahkeita. Se on välillä todella turhauttavaa.
    Ihanaa viikonloppua! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana LeAnn! :) Takki on kyllä ollut superhyvä ostos, varsinkin kun on ollut nyt niin lämmintä etten paksua toppatakkia ole tarvinnut vielä ollenkaan.

      Se on kyllä inhottavaa, kun aina tuppaavat housujen lahkeet olemaan liian pitkiä :/ Itse olen sekä Zarasta että Lindexiltä löytänyt farkkuja lyhyemmillä lahkeilla, niin ei ole tarvinnut itse alkaa lyhentämään :)

      Mukavaa loppiaista!

      Poista
  2. Onpa (taas) ihana asu :) ! Vaikka rakastankin syksyä ja talvea niin tänä vuonna kerrankin haaveilen jo nyt kesästä ja erityisesti kesävaatteista. Odotankin innolla mitä kesäisiä juttuja täällä tulee näkymään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos vaan Marianne! :) Jotenkin tänä vuonna ei ole tuntunut vielä talvelta ollenkaan, vähän kuin syksy vaan jatkuisi ja jatkuisi.. Hih, minä olen aina tammikuun alkaessa jo suunnannut katseeni jo täysin kesään :D Saan aika usein ihmetteleviä katseita myyjiltä, kun kyselen jo shortsejen perään :D

      Poista
  3. Kivan pirteä ja keväinen asu :) Itellä siintää myös jo kevät/kesä mielessä ja keveämmät vaatteet. Tämä tosin johtuu myös osittain siitä, että just tultiin Miamista ja Bahamalta ja reilu kaks viikkoa sai kulkea hyvin keveissä ja kesäisissä asuissa. Mutta jotenkin tää talven puute ja harmaus aiheuttaa jo voimakasta kesän odotusta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Voi että, oli varmasti ihan täydelline matka!! :) Jotenkin tuntuu ettei talvi olisi vielä alkanutkaan...

      Poista
  4. Ihana asu ja sen värit! Kyllä ehdottomasti nuo sopii myös talveen :) Itselläni on myös hyvin istuvien farkkujen löytäminen ihan kiven alla, tuppaa olemaan aina liian lyhyitä, vaikka en edes ihan hirveän pitkä olekkaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Roosa!:) Sinulla on sitten ongelma toisinpäin kun minulla, itse kun olen niin lyhyt että lahkeet ovat lähes poikkeuksetta liian pitkiä :D

      Poista
  5. Todella klassisen kaunis asu! Itsekin odottelen jo kovasti kevätvaatteita, haaveissa olisi valmistautua kevätkauteen jo hyvissä ajoin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla on jo lista päässäni mitä haluan kevääksi/kesäksi hankkia, hyvähän se on tammikuussa jo alkaa pohtimaan :D Toisaalta yritän ostaa mahdollisimman vähän nyt ja säästää hankinnat tuleville ulkomaanmatkoille.. Mutta itse olen sitä mieltä, että parempi valmistautua hyvissä ajoin ;)

      Poista
  6. Oi, tämä asu on ihan täydellinen! Kaikki mätsää kaikkeen (niinkun sulla aina!) ja tuo väriyhdistelmäkin on niin kaunis!

    VastaaPoista
  7. Täällä haaveillaan myös jo nyt kesästä ja ennen kaikkea kesävaatteista! Siksi olisikin enemmän kuin kiva nähdä esimerkiksi sinun tulevia/tehtyjä hankintoja tulevalle kesälle! :)
    -Sini-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kuulla, etten ole ainut kesävaatteista haaveileva :)

      Poista