maanantai 27. tammikuuta 2014

Takkivinkki

Yksi vaatekaappini kulmakivistä on klassinen, tummansininen villakangastakki, peacoat. Villakangastakkia käytän syksystä lähtien pitkälle kevääseen ja se menee talvellakin mainiosti hieman leudoimpina päivinä. Itse suosin sinistä takkia kultaisilla napeilla, jotka tuovat takkiin sen viimeisen silauksen. Mielestäni tällainen meriläishenkinen takki kuuluu jokaisen naisen vaatekaappiin!

Oman täydellisen takkini löysin alkusyksystä Asokselta, River Islandin -mallistosta. Takkia olen käyttänyt paljon, muttei se ole mennyt miksikään, hinta-laatu-suhde siis todellakin kohdallaan! Oli aivan pakko vinkata teille, että samaa takkia on nyt saapunut Zalandolle edulliseen hintaan, ja sen löydätte täältä! Tässä ihan loistava takki, mikäli klassista peacoattia ei vielä kaapista löydy ;)

Sisältää mainoslinkin.

11 kommenttia:

  1. Kiitos aivan hurjan paljon tästä vinkistä!! Sellaista vielä ennenkuin klikkaan tuon takin ostoskoriin, että minkälaisista kokoa se mielestäsi on? Valitsiko itsellesi ihan normaalin koon vai pienemmän/isomman? Kiitos vielä avusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos oli hyötyä :) Itse tykkään takistani niiiin paljon, että oli ihan pakko heti vinkata! Tässä takissa on materiaalitkin kohdallaan, puolet villaa :) Oma takkini on pienintä kokoa, 34 ja on minulle juuri eikä melkein sopiva! Mielestäni on ihan normaalia kokoa, eli en ainakanaa missään nimessä isompaa ottaisi! Jos olet epävarma koosta, tilaa kaksi kokoa ja paluta toinen, niin minä aina teen ;)

      Poista
  2. Ihana vinkki, oli iha pakko käydä kurkkaamassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos oli mieleen :) Tämä on ihan suosikkitakkini :)

      Poista
  3. Kiitos vinkistä! :-) Jospa nyt vinkki tuotti tulosta. Tilaukseen lähti. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Jee, tulet varmasti tykkäämään takistasi! Tuuthan sitten kertomaan kun sen saat? :)

      Poista
    2. Tottakai. Se sopii varmasti vaaleanpunaisen kanssa lyömättömästi. :-)

      Poista
  4. Löysin blogisi juuri ja jään ehdottomasti seurailemaan jatkossakin! <3 X

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ihana kuulla ja lämpimästi tervetuloa! :)

      Poista
  5. Kiitos kovasti vinkistä! :) Itsekin odottelen juuri kyseistä takkia saapuvaksi, toivottavasti näyttää itellä yhtä hyvältä kun sulla! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että minusta oli hyötyä! Pidän peukut pystyssä, että takki on sopiva :)

      Poista