sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Sunny Winter Saturday

Hyvää huomenta ja mukavaa sunnuntaita! Aivan mahtavaa, että tällä viikolla pitkästä aikaa olemme saaneet nähdä auringon. Itse harmi vain sain viettää koko valoisan ajan viikolla visusti sisällä työpaikalla, mutta huomaa myös selvästi päivien pidentyneen, kun töistä lähtiessä ei ole ihan pilkkopimeää, ja muutenkin auringon paistaessa olen vaan niin paljon paremmalla tuulella! Kylmyydestä en tosin kauheasti välitä, ja koko viikko tulikin lähinnä hiihdeltyä UGGeissa, joita ei voi kyllä missään nimessä kovin kauniiksi saati naiselliseksi kengiksi sanoa, mutta ovat sitäkin lämpimämmät ja pehmeämmät. Onneksi saan pukeutua työpaikalleni miten ikinä huvittaa, sillä tällä viikolla varsinkin en ole viitsinyt yhtään miettiä, mitä päälleni pukisin, lämpimin neule mitä kaapista löytyy onkin ollut valintani joka aamu. Kylmällä siis mukavuus ja lämpöisyys menee kaiken muun edelle!










takki Vero Moda - farkut Zara - huivi Mulberry - pipo & käsineet H&M 
 laukku Louis Vuitton - kengät UGG - aurinkolasit Ray-Ban

Lauantaina pääsin minäkin valoisaan aikaan ulos nauttimaan upeasta aurinkoisesta pakkassäästä, sekä pitkästä aikaa suosikkikahvilaani syömään ihania herkkuja. Päälle päätyi tietenkin mukava ja lämmin asu, sillä nuo kovat pakkaset eivät hirveästi anna valinnanvaraa! Uudet Ray-Banin Aviatorit kultaisilla peililinsseillä pääsivät ensimmäistä kertaa käyttöön, ihanat ovat mielestäni. Nämä kultaiset ovat kuitenkin aika neutraalit, joten kovasti haaveilen niistä sinisistä peililinssisistä Aviatoreista, jotka ovat kollaaseissa ahkerasti vilkkuneet. Päätin, että heti kun alekoodi johonkin niitä myyvään nettikauppaan tulee kohdalle, lähtevät ne ehdottomasti tilaukseen!

10 kommenttia:

  1. Tyylikäs rennompi asu! Tuo laukku on niin ihana... löytyy omalta himotuslistaltani...♥ Näistä kuvista tulee sellainen olo, että pakko päästä myös ulos tuonne kirpakkaan pakkaseen kävelylle! Kiitos siis inspiraatiosta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, näin rennolta asuni näyttävät tällä hetkellä päivittäin, kevättä odotellessa! ;D Pochette on kyllä kiva ja melko monikäyttöinenkin, varsinkin jos hankkii lisäksi pitkän hihnan :) Pakko se oli eilen itsekkin käydä lenkkeilemässä raikkaassa pakkassäässä :)

      Poista
  2. Ihana asu kaiken kaikkiaan Anne! :) Ja tuoi beige huivi on ihastuttava! Omani on jäänyt hiukan vähälle käytölle viime aikoina, joten täytyy ehdottomasti korjata asia mahd. pian! :) Ja nuo Ray-Banit.....<3


    Maria / Petite Living

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No joo, pakko tunnustaa, että käytin itsekin tuota vaaleaa huivia ensimmäistä kertaa tänä talvena ;D Jotenkin se on itsellänikin vähän jäänyt muiden huivien varjoon ja usein aamulla kiireessä nappaan aina saman huivin mukaan. Ray-Banit on ihan lempparit, saatoinkin löytää jo alekoodin niihin sinisiin ;)

      Poista
  3. Mun mielestä UGGit ja EMUt yms on jotenkin suloisia ja söpöjä sekä sopii Suomen pakkasilmastoon hyvin. Mä rakastan mun EMUja juuri niiden lämmön takia ja ei ne nyt maailman rumimmatkaan ole. Kyllä sitä ehtii sitten lämpimällä hienostelemaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin nämä on taas niitä kuuluisia makuasioita, joista voi, mutta ei kannata kiistellä :) Istun tälläkin hetkellä konttorilla Uggit jalassa ja onhan nämä ihanan pehmeät <3 muttei kyllä ainakaan minun kinttuja imartele :D Mä voisin kyllä ottaa ne hienostelukelit jo :)

      Poista
  4. Jälleen kerran aivan ihana asu! <3 Kaikki sopii niin täydellisesti yhteen!

    VastaaPoista
  5. Onko nuo sun UGGit ostettu milloin? Täällä Etelä-Suomessakin paukkuu jo sellaiset pakkaslukemat että harkitsen vakavasti noiden kenkien ostoa ja mietin että onkohan noissa uusimmissa malleissa liukkaat pohjat/liukasteleeko helposti.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä tässä postauksessa näkyvät Uggit olen tilannut viime talvena Spartoolta, tosin en nyt kyllä osaa sanoa, onko näissä mitään eroa muihin Uggeihini, jotka olen ostanut 2-3 vuotta sitten Miamista.. En ole ainakaan vielä kumoon lentänyt :D

      Poista