maanantai 20. tammikuuta 2014

O-hoy Sailor!

Olen tosiaan ajoissa kevään suhteen taas kerran, ja muutamia hankintoja onkin tullut jo kevään varalle tehtyä. Sen verran rankalla kädellä karsin taas vaatekaappeja, että sallin itselleni hankkia muutaman uuden vaatteen tilalle. Joka kevät ihastun uudelleen ja uudelleen seilorityyliin, ja olen onnesta soikeana, kun kaikkia ihania kevätuutuuksia alkaa kauppoihin tulla!


H&M:n kevätkuvastosta oli ihan pakko tehdä heti pikkuinen tilaus, kotiin lähtivät niin punaiset housut, jotka löysin sopivasti alennuksesta, kuin ihana täyttä pellavaa oleva raitapaita. Lindexin korutelineessä en voinut vastustaa kullanväristä statement -korua, muutamia kertoja olin sitä jo ennättänyt liikkeessä käydä vilkuilemassa, kunnes lopulta päätin sen käydä ostamassa. Olin jo kassalla korun kanssa, kun huomasin rekissä jotain raidallista.. Hetkeäkään epäröimättä nappasin paidan siltä seisomalta mukaan sovittamatta. Tällaisia heräteostoksia pyrin välttämään, ja nykyään mietin aina vähintään yön yli ennen kuin jotain ostan, mutta hetken hurmiossa tein poikkeuksen, ja onhan tämä pusero aivan ihana. Lisäksi löysin Vero Modasta mitä suloisemman ankkuripuseron, joka jäi sen verran sen nähtyäni kaivertamaan mieltä, että pakko oli käydä molemmissa väreissä lopulta mukaan nappaamassa. Kuin kohtalon sanelemana tumma pusero roikkui viimeisten vaatteiden rekissä juuri minun koossani! Samaa ankkuripuseroa myy muuten myös Zalando ja se löytyy *täältä!

Näistä uutukaisista saakin monia ihania asuja aikaiseksi, punaiset housut sopivat kaikkiin uusiin yläosiin, lisäksi mielessäni on jo monia kesäisiä asuja uusien vaatteideni ympärille, vielä kun löytäisin kesäksi punaiset shortsit!

38 kommenttia:

  1. Punaiset farkut oli munkin listalla viime vuonna, ehkä ne täksi kevääksi on saatava! Ja voi vitsi... taasko Holly & Whytelta on tullut noin ihana raitapaita, kröh, eihän niitä olekaan kuin kaksi kaapissa jo... Onko tuossa mustat vai tummansiniset nup hihan- ja kauluksensuut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, mä taas etsin punaisia housuja nyt ihan joka kaupasta, onneksi nuo löytyi ja vielä kymmenellä eurolla!! Ja joo taas oli tullut ihania uutuuksia Holly&Whyteltä, en kestä! :D Paita on sini-valkoinen, mä en vaan voi vastustaa sen värisiä vaatteita, heh.

      Poista
  2. Tosi söpö toi ankkuripaita :) ja punaisia housuja taisin Lindexillä sovittaa viime kesän lopulla, mutta ei ollu niin täydellinen istuvuus ni jätin ostamatta, ehkä vois keväällä ettii jostain muista kaupoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin minustakin on tuo ankkuripaita supersöpö, sopii punaisten housujen kanssa kuin nenä päähän, vielä kun olisi se Petit Noé :) Eiköhän kevään mittaan ala taas punaisia hosuja kauppoihin ilmestyä, jos näät shortseja, niin vinkkaa ihmeessä mulle! ;)

      Poista
    2. oijoii :) aika täydellistä! vitsi se Eva sopis kans niiiin täydellisesti tummansinisen ja punasen kanssa ja sit siihen vielä rusketus :) vitsi kun voisin sen hankkia.. tekis mieli vähäsen käydä kattelees siellä Budan Vuittonilla! oiskohaa siel edullisempaa kun suomessa? :o

      Miepä vinkkaan jos sattuu kohallee! yritän nyt tän viikon välttää kauppoihin menoa, kun ollaa viikonloppuna menossa Tallinaan ja siellä tulee kuitenkin kierrettyä perinteiset! Onneksi toi välttely onnistuu, kun tuolla on niin kylmä ettei tee mieli kävellä Pasaatiin :)

      Poista
    3. Sä olet siitä Evasta jo niin kauan puhunut, että hankkimaan vaan! Vuittonilla muuten nousee taas pian hinnat! En usko, että oikein missään muualla on halvempaa, kuin Ranskassa.. Mun Eva taisi olla 20€ halvempi kuin Suomessa!

      Poista
    4. Nojoo ei se 20e niin hirveen iso säästö ole! joo hitsin hinnan korotukset, inhottavaa! Se Eva Ebenenä on kyl niin kiva, Neverfullikin :) Laitoitko jo laukun myyntiin? Joo oisin varmaan jo ostan sen laukun ellei oltais tehty kotiin uutta keittiötä, mut onneksi ei oo tommosia remontointi hommia vähään aikaan tiedossa :)

      Poista
    5. Heh, no joo ei ole ei :D Mä nyt halusin ostaa laukkuni joka tapauksessa Ranskasta matkamuistoksi... Voithan etsiä käytettynä? :) Neverfull on nyt varauksessa pari viikkoa, jos ei tule kauppoja niin saatan laittaa huuto.nettiin, mutta millään pilkkahinnalla en sitä aio myydä, kun ei ole mikään pakko todellakaan eroon päästä :) Joo asiat tärkeysjärjestykseen, laukkuja nyt saa aina :)

      Poista
    6. Se on kyllä totta :) Matkamuistonahan se on ihan kiva hankkia, mut ei mulla niin kiire ole sen kanssa ja vähä onkii jo säästössä sitä varten et perjaattees olisi mahdollista ostaa sen ennen kesää :) sen kanssa sitte ne punaset housut ja sinistä, ahhhh!!

      Poista
    7. Mun mielestä onkin ehkä parasta ennen kuin laukun edes hankkii.. miettiin minkä kanssa sitä käyttäisi ym :) Itse olen saanut aikamoisen pakkomielteen siitä Mini Luggagesta...

      Poista
    8. Se on kyllä aika ihana! Tiiän että oot sitä nudea tai vaaleeta mallaillut, mut se musta ois vaan aika makee ja ajaton, mut toisaalta sulle on mustana jo bayssi! ite en viiti kyllä edes alkaa haaveilemaan siitä ja olisikii mulle ehkä vähä liian "hieno"

      Poista
    9. Joo niin on <3 Voipi olla ettei sitä Dunea ole enää olemassakaan, kyllä mulle mustakin kelpaisi, mutta mietitään...

      Poista
    10. Juu no eipä sitä nyt vielä tarvitse päättää :) molemmat on kivoja!

      Poista
    11. Niin on, mutta saatavauus onkin asia erikseen, värissä kuin värissä :(

      Poista
    12. Nii se on kyllä totta! eli toisin sanoen se on menoa jos löytyy edes toista väriä niin ei sitä kauppaa voi jättää :o

      Poista
  3. Hih, tein tänä aamuna juuri samantapaisen postauksen. ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, hyvä sattuma :) Täytyy tulla kurkkaamaan ;)

      Poista
  4. Tosi mukavia ostoksia olet löytänyt. :-)
    Varsinkin tuo ankkuripaita osui myös minun silmääni. Ihana. Mallikin on kiva. ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä olen ihan hulluna ankkureihin, ihan mahtia, että nuo paidat tulivat vastaan :)

      Poista
  5. Siis mistä tuo raitaneule oli missä näkyy toi kultainen vetoketju? Ihania löytöjä oot tehnyt jälleen kerran! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se pellavainen neule, jossa on niskassa vetoketju, on siis Hennesiltä ;
      http://www.hm.com/fi/product/06149?article=06149-M

      Kiitos, kevättä odotellessa! :)

      Poista
  6. Eikä tuu mitään, aivan ihania! Just tuo värimaailma kiehtoo ja ihanat kuosit! <3 Mun on kohta pakko päästä shoppailemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulispa kevät äkkiä, tosin tuo Lindexin raitapaita on parhaillaankin päällä :) Nämä eivät edes hirveästi lompakkoa rokottaneet, mutta sai kivaa päivitystä kaappiin :) Heh, eikun kaupoille vaan!!;)

      Poista
  7. Aivan ihnanan näköinen tuo raitapaita! :)

    VastaaPoista
  8. Ihania ostoksia! Noita ankkuri-paitoja katselin jo Instassa - ihanat :) Ois niin ihanan keväinen, täytyy kai piipahtaa Vero Modassa katsomassa! Ja raitapaitoja ei vaan koskaan voi olla liikaa, mä niiiin tartten myös ton Lindexin paidan :D

    Punaiset housut on ollut jalassa viimeksi lukion ekalla (apua, miten siitä on jo 8vuotta!!) mutta voisin ihan hyvin vetäistä moiset tänä keväänä jalkaan ;) Etenkin juuri raitojen ja tummansinisen kera!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina! :) Vitsi mä ihastuin noihin ankkuripuseroihin, varsinkin punaisen korkeavyötäröisen hameen kanssa tulevat olemaan aivan ihanat :) Eikä tämä koko setti vaatteita paljoa lompakkoa rokottanut :)

      Mä voisin kyllä hyvin kuvitella sulle punaiset housut ;)

      Poista
    2. Heh ;) Arvaa ottaako muuten pattiin, että myin viime vuoden puolella punaiset shortsini? :D Enpä taas ajatellut iiiiihan loppuun asti.

      Täytyykin lähteä loppuviikosta kun luentopäivät taas helpottaa niin hieman kiertämään kauppohin ;)

      Poista
  9. Täällä toinen seilorityylin rakastaja! Punaisia housuja ei vielä löydy, nuo sun löytämäsi ovat kyllä täydellisen väriset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä ja meriläistyyli kyllä kuuluu niin yhteen <3 Oli kyllä tässä vaiheessa vuotta aika kiven alla löytää punaiset housut.. Joka aamu kävin Hennesin nettikaupassa katsomassa josko noissa olisi kokoja, lopulta tärppäsi! :)

      Poista
  10. Ei vitsi, net sait mutkin innostumaan punaisten housujen hankkimisesta! Siis NIIN stylet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos sait inpiraatiota :) Nuo Hennesin housut eivät olleet edes hinnalla pilattu :)

      Poista
  11. Haha taas tässä kävi niin, että molemmat kävi kotiuttamassa samat puserot samaan aikaan ;) Holly & Whyten raitaneule on niin kiva, että se oli heti napattava mukaan! Ihanat myös nuo ankkuripaidat ja punaiset housut on itselläni joka kesä ihan suosikit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, ihana sattuma taas :) Menin ihan hämilleni liikkeessä, kun en ollut tuota neuletta nähnyt ollenkaan Lindexin nettisivujen puolella (töissä on välillä vähän liikaa aikaa roikkua heidän sivuillaan) ja oli sitten nopeasti napattava se mukaan :D Nuo ankkuripaidat kävisi varmasti sulle ihan älyttömän hyvin myöskin <3 Itse etsin koko viime kesän punaisia housuja shortseja tuloksetta, löysin onneksi Hennesiltä punaiset vähän rennommat housut alesta viidellä eurolla(!!!), joten ne korvasivat sekä shortsejen että housujen virkaa. Nyt on kyllä ihan pakko löytää ne shortsitkin kesäksi :D

      Poista
  12. Oi oi, ihania! Mulla on tällä hetkellä vaatekaapissa punaisten housujen mentävä aukko. Täytyisi löytää kevääksi uudet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, en malttaisi odottaa että näitä pääsee käyttämään, Lindexin neule kyllä ollut päällä jo useat kerrat :) Mulla kävi kyllä tuuri noiden housujen kanssa, kannattaa siis katsastaa Hennesin alepuoli ;)

      Poista
  13. Rakastan raitapaitoja! Postauksesi innoittama hankin tuon Lindexin kultanappisen raitapaidan. Tulisipa vaan jo kesä ja rusketus..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin minäkin! Tuo Lindexin raitaneule on kyllä aivan ihana, materiaali ei vain paras mahdollinen. Lindexille onkin tulossa kaikkea ihanaa kevääksi, pitäisi pysyä poissa heidän nettisivujensa "tulossa pian"-osiosta :) Kesää täälläkin odotellaan malttamattomana, rusketuksesta puhumattakaan!

      Poista