tiistai 21. tammikuuta 2014

My Bags

Toisinaan saan toiveita esitellä kaikki laukkuni, ja mielessäni on kyllä postaus ollut jo useamman kerran, mutta itse tunnun olevan vähän liian laiska kaivamaan jokaisen laukun kaapista dustbageistaan samaan aikaan. Laukkupostauksia tykkään älyttömästi lukea muiden blogeista, joten ajattelin esitellä nyt itsekin edes jossain muodossa tämän hetkisen laukkuperheeni. Pinterest -kansioni innoittamana päätin tehdä pienen yhteenvedon kollaasin muodossa laukuistani, ehkäpä viimeistään kesällä voisin tehdä kunnollisen laukkupostauksen, kun kokoelmani tulee keväällä kasvamaan ainakin yhdellä laukulla ;)


Ensimmäinen "kunnon" laukkuni oli Mulberryn Bayswater mustana ja sen suosio onkin pysynyt itselläni vuodesta toiseen. Sama laukku oli lopulta ostettava heti perään myös klassisessa oak -sävyssä, ja päivääkään en ole katunut tämän kaksikon hankintaa, meillä tuleekin tänä vuonna jo neljä vuotta yhdessä! Bayswatereiden lisäksi minulta löytyy Mulberryltä myös Somerset Shopper oakkina ja Mitzy Tote mustana, nämä laukut hankin kun halusin Bayswatereiden rinnalle hieman rennommat laukut. Somerset Shopperia ja Mitzyä ei enää valmisteta, se vaan nostaa omissa silmissäni näiden arvoa, lisäksi näitä tulee älyttömän harvoin missään vastaan. Vähän uudempina Mulberryn malleina minulta löytyy Mini Alexa oakkina sekä Lily mustana, molemmat ovat aivan loistavia pikkulaukkuja. Kaapissa dustabagissaan majailee myös Bonnie, se ei kollaasiin päässyt, sillä en löytänyt siitä koneelta ainuttakaan kuvaa, Mini Alexan hankittua Bonnie on jäänyt aika lailla käyttöä vaille, mutten ole siitä ainakaan toistaiseksi raaskinut luopua. Minulla oli myös Mulberryltä Dorset Tote, mutta se löysi uuden kodin viime vuoden loppupuolella, sillä itselläni sille ei enää löytynyt käyttöä.

Louis Vuittonin laukkuihin minulla on vähän viha-rakkaus-suhde, osa laukuista on todella ihania, osa ei taas omaan makuuni ollenkaan. Neverfull on ehdoton suosikkimallini, se sopii säälle kuin säälle ja mahduttaa sisäänsä hirvittävän määrän tavaraa. Tällä hetkellä omistan Neverfullin GM -koossa Monogramina sekä MM -koossa niin Damier Ebenenä kuin Azurinakin. Ebene Neverfull ei tähän kollaasiin myöskään enää päässyt, sillä sen olen myymässä pois! Vuittonilta minulta löytyy myös Eva Clutch Damier Ebenenä, sekä Pochette kahdessa kuosissa; Monogramina ja Damier Azurina, lisäksi niihin sopiva pitkä hihna.

Joku saattaisi ajatella, että aivan järjetöntä omistaa samoja laukkuja eri väreissä tai kuoseissa, mutta itse ajattelen päinvastoin, jos jostain oikein tykkää, niin miksi ei hankkisi useampaa. Kaiken kaikkiaan olen älyttömän tyytyväinen laukkuihini, mutta mielestäni minulta puuttuu vielä kokonaan The laukku, eli laukkukokoelman helmi. Tulevaisuudessa haluan myös ehdottomasti jonkun vähän värikkäämmän laukun neutraalin laukkukokoelmani piristykseksi, esimerkiksi Mulberryn Lily punaisena olisi loistava tähän tarkoitukseen, täytyykin pitää Mulberryn kesäaleissa silmät auki!

 Tällä hetkellä, Bonnie mukaan laskettuna, mutta Neverfull Ebeneä ei, minulla on yhteensä kaksitoista laukkua, joka ei mielestäni ole vielä ihan hirveä lukema. Mitään rajaa en itselleni laukkujen suhteen laita, mutta kyllä viisitoista laukkua alkaa olla jo aika lailla tarpeeksi.

36 kommenttia:

  1. Oii, minäkin tykkään lukea näitä laukkupostauksia! Sulla on kyllä kunnon kokoelma, vau!
    Tämä on muuten just kiva toteutettuna näinkin, jopa mielenkiintoisempi! Ei siis ollenkaan tarvitse kaivaa niitä esiin jokaista kerralla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä siinä onkin kun laukut jaksaa aina kiinnostaa :) Heh, mä olen kyllä näitä laukkujani jo muutaman vuoden ehtinyt "keräilläkin" :) Kiva, jos tykkäsit postauksesta näinkin :)

      Poista
  2. Vai, mikä kokoelma! Upeita kaikki, voisin hyvin kuvitella jokaisen omaan kaappiini ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Emmi! :) Nämä ovat tällaisia aika "perus"laukkuja, jotka sopivat moneen menoon :)

      Poista
  3. Ihan mahtava kokoelma! Kelpaisi minullekin! :)

    VastaaPoista
  4. Täytyy sanoa, että olen kyllä hieman kateellinen kokoelmastasi, niin kattava ja mahtava se on :D milloin ja mitä kautta olet Ebene Neverfulliasi myymässä ja paljonko olet siitä mahdollisesti hintaa pyytämässä? täällä olisi yksi kiinnostunut...p.s. pidän todella paljon tyylistäsi ja blogiasi on mukava lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, voi ei, älä ole kateellinen, laukut ovat kaikkien saatavilla :) Itsekin olen ehkä hieman katkera, kun monet juhlat jäivät juhlimatta opiskeluaikana, kun kaikki vapaa-aika meni töissä, hih :D Mutta valintoja, valintoja :)

      Neverfull Ebenen on tällä hetkellä varattuna parisen viikkoa, mikäli ostaja päättää ettei laukkua haluakaan, tulen mitä luultavammin laittamaan sen huuto.nettiin :) Hinnasta olen aika tinkimätön, sillä laukku on aivan täydellisessä kunnossa, ja mikään pakko ei ole siitä eroon päästä :) Mikäli olet kiinnostunut, voit ottaa minuun sähköpostilla yhteyttä! :)

      Kiitos kommentistasi ja ihan mahtavaa kuulla, että olet tykännyt blogistani! :)

      Poista
  5. Kiva postaus ja ihana kokoelma! :) Hauska idea tuo kollaasimuotoinen kuva laukuista; näyttää kivan monipuoliselta ja värikkäältä, kun olet käyttänyt kaikkia erilaisia kuvia sen sijaan, että kaikissa kuvissa olisi sama tausta ym:) Varsinkin nuo mini Alexan ja monogram Neverfullin kuvat näyttävät tosi kivoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Zandra! :) Vaikka laukut täällä asuissa aika tiuhaan vilkkuvatkin, jotenkin saa paremman kuvan, kun ne näkee kaikki yhdessä, edes kollaasin muodossa. Ja kiitos, noihin mainitsemiiisi kuviin olen itsekin tyytyväinen, vaikka valokuvaus"taidoissani" on PALJON petrattavaa :D Sinäkin voisit tehdä taas päivitetyn laukkupostauksen, sen verran on tainnut uusia laukkuja tulla joukkoon :) Minulla on tainnut alkaa mennä tämä toisinpäin ja olen alaknut vähentämään laukkuja :D

      Poista
  6. Kokoelmasi on kyllä aivan ihana. ♡ Itsellä varmaankin seuraava hankinta on LVn puolelta... Tuota Evaa olen niin kauan jo miettinyt...;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin olen kovin tyytyväinen ja jokaiselle löytyy käytöä :) Eva on kyllä kiva, menee niin arjessa kuin juhlassa :)

      Poista
  7. Oi kuinka ihana laukkukokoelma! :) Se oli siis Neverfull Damier Ebene MM -koossa mitä olet laittamassa myyntiin? Sillä täällä olisi myös yksi, joka olisi erittäin kiinnostunut kyseistä laukkua sulta ostamaan! :) Voisikohan sulle laittaa mailia laukkuun liittyen ja kysellä lisää? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tiina! :) Juurikin MM -kokoinen Damier Ebenen on myynnissä. Laukku on nyt parisen viikkoa varauksessa, mutta mikäli kauppoja ei synny, olen ajatellut laittaa sen huuto.nettiin, mielelläni otan kyllä tarjuksia vastaan sähköpostilla :) Joten laitappa vaikka viestiä paljon tarjoaisit: nannenarinat@gmail.com

      Poista
  8. JEEE !!! Vaikka tiesinhän mä jo sun laukut ;-) Niin ihania kaikki - ottaisin!

    Ps. Et arvaa kuinka paljon oon alkanut himoitsemaan mustaa Lilyä - ouououo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukkuja tosiaan näkyy aika hyvin asuissa, mutta oli kyllä itsekin kiva nähdä kaikki kimpassa :)

      No arvaa vaan, itse olen iskenyt silmäni Oatmeal -sävyiseen sekä punaiseen Lilyyn, täytyy tosiaan pitää kesällä aleissa silmät auki! Onkohan näissä kuinka jämäkkä nahka? Mä meinaan haluan, että Lily pysyy muodossaan niinkun musta Lilyni :)

      Poista
    2. Älä! Mä en edes "muistanut" miten upea se punainen Lily on joka tuli nyt syksyllä uutuutena - to die for <3 Se kiilasi himotuimmat listan kärkeen ja kirkkaasti, myös se nyt Mulberryn sivuillakin myynnissä oleva vihreä on alkanut huutelemaan - ououo :D Ehkäpä juuri kesän aleista sitten ;) Värillinen pikkulaukku on pakko saada, mun laukkuvarasto tarviiiii sellaisen :) Ja mikä parasta, jos se olisi juuri Lily kun se on niin täydellisen kokoinen!

      Poista
    3. Jep, punainen Lily olisi upea! Valkoiset shortsit + sini-valkoraidallinen paita + punainen Lily = <3
      Mulla on kyllä tällä hetkellä se Mini Luggage himotuimmat listan numero 1! Mutta tosiaan alet on pakko kesällä katsastaa ;) Ja joo, pitäähän jokaisella naisella joku väripillkku laukkukokoelmassa olla :)

      Poista
  9. Huokaus! Siis niin täydellinen kokoelma Anne :) Aina keväällä päätään nostava laukkukuumeeni ei nyt yhtään helpottunut tämän postauksen jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Marianne :) Tuskin nyt täydellinen kokoelma kumminkaan, piäisi saada jotain muutakin Mulberryjen ja Vuittoneiden rinnalla :) Hitsi en malta odottaa toukokuuta, kun pääsee laukkukaupoille! Ja joo, mullakin varsinkin keväällä laukkukuume nostaa päätään :D

      Poista
  10. Voisin milloin tahansa kotiuttaa kaikki laukkusi mustaa Bayswateria ja Monogram Neverfullia lukuunottamatta, koska ne jo kaapista löytyvätkin. :) Tuli muuten mieleeni, että huuto.netissä on tällä hetkellä muutama LV:n Noe myynnissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sulla on sitten ihanat laukut ;) Kiitos vinkistä, mä itse asiassa vähän katselinkin niitä siellä yksi päivä, kun tein salapoliisityötä paljon Neverfulleista pyydetään. Haluan kuitenkin oman Petit Noéni uutena, niin hullulta kuin se kuulostaakin, niin haluan olla 100% varma aitoudesta ja itse myös tykkään, että nahkaosat ovat aluksi vaaleat ja elävät minun mukana :) Mikään ei myöskään korvaa sitä tunnetta, kun kävelee liikkeestä ulos kera paperikassin, missä on jotain kauan haaveilemaansa :)

      Poista
  11. Oih, kyllä silmät lepää näitä laukkuja katsellessa! On kyllä toimiva kokoelma ja minunkin mielestäni myös on sallittua omistaa samoja laukkuja eri väreissä tai kuoseissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos vaan kovasti :) Totta, jos on laukun itselleen toimivaksi todennut niin miksei hyväää hankkisi useampaa :)

      Poista
  12. ihania laukkuja :) Pari kysymystä tuosta Mitzy Tote:sta jos viitsisit vastata: Kuinka pitkä tuo pitempi hihna on suunnilleen? Mahtuuko helposti olan yli? Ja/tai onko se niin pitkä että ei voi kantaa vaan yhdellä olalla ilman että laukku hipoo maata? :D Onko tuo laukun suuaukko ihan avonainen vai onko siinä mitään nepparia tms. suljentaa? Kiitos hirmuisesti jos jaksat vastata! Itsellä just kiikarissa sama laukku Oak -sävyssä ja mietin sen käytännöllisyyttä vielä. Hakusessa kun on arkilaukku johon mahtuu reilummin tavaraa ja jota olisi helppo kantaa.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mitzy on muuten avonainen, mutta siinä on yksi neppari sulkemista varten, hihna on ainakin itselleni (152cm) vähän liian pitkä kantaa yhdellä olalla ja laukku mielestäni liian iso kantaa yliolan mallina, mutta itse olen siis lyhyt, joten jos olet pidempi vähän vaikea sanoa :) Itse kannan Mitzyä lyhyillä hihnoilla joko kädessä tai olalla. Laukku on tosi paksua ja kestävää nahkaa ja sinne mahtuu paljon tavaraa :)

      Poista
  13. Hei! olen hukannut omasta "kirjanpidostani" mini alexan hinnan kehityksen. Voitko kertoa mitä se maksoi silloin kun hankit sen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Itse en valitettavasti halua täällä mitään hintoja kertoa, ymmärrät varmaan :) Varmasti tieto löytyy googlettamalla tai voit soittaa suoraan Mulberryn liikkeeseen ja kysyä :)

      Poista
  14. Kaikki nuo ovat aivan ihania xxx

    VastaaPoista
  15. Vastaukset
    1. Voi kiitos, se on kyllä hieman kasvanut tästä :)

      Poista
  16. Sweet blog! I found it while browsinbg on Yahoo News.
    Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?

    I've been trying for a while but I never seem to gget there!
    Thank you

    VastaaPoista