tiistai 28. tammikuuta 2014

Dark colours & Blue shades

Lupailinkin jo vähän in action kuvia uusista Ray-Banin Aviatoreista sinisillä peililinsseillä, joten tässä niitä nyt tulisi! Kuvat on otettu viime lauantaina, kun kovimmat pakkaset olivat ainakin hetkellisesi väistyneet ja paksun toppatakin sekä UGGien tilalle sai kerrankin pukea vähän jotain muuta. Halusin heti uudet aurinkolasini käyttöön, vaikka aamulla säätiedotus ei aurinkoa luvannutkaan, minun onnekseni aurinko vilahtelikin välillä pilvien takaa :)

 Usein tuotteet, jotka ottaa heti ostohetkestä lähtien käyttöön, eikä jemmaa kaappiin odottelemaan parempaa hetkeä, tulevat olemaan loistohankintoja! Itse olen esimerkiksi tehnyt niin monta kertaa sen virheen, että hankin jonkun vaatteen odottamaan tiettyä hetkeä, jota ei sitten kuitenkaan koskaan tule, vaate jää täysin ilman käyttöä ja lopulta päätyy kirpputorille. Sinisten Ray-Banejen hankkimista pohdin ja harkitsin, tein monia asukollaaseja niiden ympärille, ja mietin tuleeko niille oikeasti käyttöä.. Tällaiset värilliset linssit Aviatoreissa ovat myös aika trendijuttu, mikä ei välttämättä tulee kauaa kestämään. Itse kuitenkin aion varmasti käyttää uusia lasejani, muodissa tai ei.






takki *River Island - pipo & kaulaliina Henri Lloyd - käsineet & housut H&M
 laukku Mulberry - saappaat Piano - aurinkolasit Ray-Ban

En yleensä pukeudu hirveän tummanpuhuvasti, mutta uudet lasit halusin ehdottomasti yhdistää muuten tummaan asuun. Hieman rajuilta ehkä omaan silmään kuvia katsellessa nuo siniset peililinssit näyttävät valkoista hankea vasten, mutta mielestäni tuovat kyllä heti jotain muuten yksinkertaiseen ja neutraaliin, jonkun mielestä ehkä tylsään, tyyliin. Kesällä tulen varmasti yhdistämään lasit myös hieman värikkäämpiin asuihin, ja uskon että ne tulevat olemaan aivan upeat vaikkapa kukallisen jumpsuitin kanssa!

Tähän asuun, tai ylipäätään pipon kanssa, olisi sopinut mainiosti kiharrettu tukka. Minulta ei vaan kihartaminen tunnu onnistuvan sitten ollenkaan, ja monesti olen alkanut harjoitella, mutta kun toinen kihara sojottaa toiseen ja toinen toiseen suuntaan, hermo menee ja luovutan! Olisko teillä mitään hyviä vinkkejä, kuinka hiukset saisi helposti kiharrettua ja tumpelokin osaisi? Olen yrittänyt niin suoristusraudalla kuin kihartimellakin, mutta ei onnistu ei. Muutenkin tukkani kaipaisi pikaisesti jo kampaajan käsittelyä, mutta päätin suosiolla venyttää kampaajalla käyntiä nyt vähän pidempään, kun minulla on kuitenkin päivittäin pipo päässä. En myöskään ole vielä täysin varma mihin kampaamoon menisin, hyvän kampaajan löytämien kun ei ole välttämättä helppo juttu!

32 kommenttia:

  1. Tosi nätit ! Itse haluaisin punaisena samat ! :)

    VastaaPoista
  2. Vau, tosi makeat lasit! ;) itse haaveilen ihan vain mustista Aviatoreista tai sitten Wayfarereista kesäksi :) ja kiharruksen kanssa samat ongelmat täälläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi! :) Mä haluan välillä pois mukavuusaluelta ja nämä kyseiset lasit alkavat olla aika rajamailla :D Ehkä voisit seuraavaksi harkita juurikin Wayfarereita, kun sulla Aviatorit jo on :) Täytyykin tehdä omista Ray-Baneista postausta tänne :)

      Hahah, mahtavaa kuulle etten ole ainut tumpelo :) Nyt kun tukka alkaa vihdoin ja viimein olla sen pituinen, että siihen saa kiharat olisi ihan kiva välillä saada vähän vaihtelua suoraan tukkaan.. Onkohan mitään kiharruskursseja olemassa? :D

      Poista
  3. Noihan on niin mageet lasit, voin vaan kuvitella kesällä sen kukallisen jumpsuitin kanssa ;)
    Mitä kihartamiseen tulee niin suosittelen Remingtonin Pearl Pro -kiharrinta, se on paksumpi ja sillä tulee nätit kiharat, mukaan tulee myös hanska mikä helpottaa! Jonna olikin tehnyt postauksen siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jennifer! :) Pakko se jumpsuitti oli tilata..ainakin testiin! :D Mites sulla, lähtikö tilaukseen? ;)

      Multa on mennyt kyseinen postaus kyllä ihan ohi! Mulla itseasiassa on joku sellainen kiharrin (en nyt muista oliko juuri tuo merkki) mutta en kyllä osaa sitäkään käyttää.. Oon varmasti surkein nainen mitä hiustenlaittoon ja meikkaamiseen tulee :D Eikai tässä auta kun alkaa vaan opettelemaan!

      Poista
    2. Se on vielä ostoskorissa, mutta tänään se on pakko tilata, jotta saan käytettyä sen 10% alen ;)

      Käyppä kattomassa Jonnan blogista :)
      Kiharat tekee tukasta niin kivannäkösen, itse viihdyn enemmän kiharoissa, mutta arkisin harvoin kiharran kun suoristamiseen menee niin vähän aikaa.

      Poista
    3. Jep, nyt äkkiä tilausta menemään! Mulla on se maximekko samaa kangasta kuin jumpsuit, mekko on ainakin ihana <3

      Mä yleensä luen blogeja töissä, niin täällä ei kuulu ääniä videoissa, enkä voi niitä päällekkään laittaa :/ Varmaan sen takia video onkin mennyt ihan ohi! Mutta pitää yrittää kotona muistaa katsoa :) Haha, et edes usko, kuinka laiska mä olen laittamaan tukkaa, kampaan ja se on sillä selvä, varsinkin nyt kun on ulkona aina pipo päässä ja pitää tulla töihin niin aikaiseen :D Olisi ihanaa vaikka edes viikonloppuisin kulkea nätissä kiharretussa tukassa :) Kaiholla aina ihilen muiden upeita kiharrettuja tukkia :) Toista se oli nuorena (yläateella), kun kiharsin joka aamu tukan ja laitoin nutturan, minne se taito katosi?! :D

      Poista
    4. http://jonnamaista.blogspot.fi/2014/01/the-perfect-waves.html
      Ei oo videolla tehty :)

      Kyllä sä vielä opit kun muutaman kerran kokeilet, trust me ;)

      Poista
    5. Kiitos! :) En tiedä mistä sen videon sain päähäni?! :D No nyt luin postauksen samantien! Upean värinen tukka mallilla :) En vaan viitsisi ostaa taas uutta kiharrinta, kun tiedä tuleeko minkä verran käyttöä, kaikenmaailman volymasterit sun muut on tullut vuosien aikana hommattua :D Ehdottomasti kyllä täytyy katsasta tuo kiharin kuitenkin kun vstaan tulee! :) Mulla on hyvin samantyyppinen, mutta pienempi, mutta sillä tulee jo liian kihara.. Eikai auta kun ottaa kiharrin käteen ja alkaa harjoitella!

      Mukavaa viikon jatkoa! :)

      Poista
  4. Oh my, aivan älyttömän upeat nuo lasit Anne! :) Its eolen ihaillut samoja, mutta oranssina ja nyt kyllä menee mietintämyssyn alle, josko tällaiset pitäisi tosiaan hankkia - täällä Englannissa ainakin aurinko lämmittelee meitä jo ihan päivittäin ja useasti olen miettinyt josko pitäisi tilata uudet arskat :) Mitätköhän kokoa nämä lasit mahtavat edustaa? :) Ja voi itsi kun tuo Liysi menee kivasti noiden kanssa ;) xx


    Maria / Petite Living

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria, itsekin tykkään laseista oikein kovasti ja pääsevät varmasti varsinkin kesällä kovaan käyttöön :) Ne oranssit/punaiset ovat myös upeat, mutta ehkä vielä hitusen "rajummat" kuin nämä siniset :) Sininen on myös yksi lempivärini, joten itse en edes harkinnut muita värejä. Kyllä ehdottomasti pitää sinun hankki uudet aurinkolasit, voisin hyvin kuvitella ne oranssit lasit upean värisä ihoasi vasten ;) Nämä ja kaikki muutkin Aviatorini ovat koko 58, jonka olen todennut itselleni täydellisesksi. Ja Lily on kyllä ollut hyvä hankinta!

      Poista
  5. Hyvältä näyttää nuo sinun uutukaiset aurinkolasit, ja muutenkin aivan ihana asu!! :) Ja niin huippua, sieltä se kevät ja kesä vaan tulee! Itsekin olen surkea hiusten kihartaja ja laittaja ylipäätään, mutta Remingtonin kiharrinpuikko(?) on ollut aivan huippuhyvä! Sillä saa tosi näppärästi nätit kiharat aikaan, ja todella kestävät vieläpä! Nyt siitä on tullut vielä se isompi versio, josta ylempänä mainittiinkin, ja josta myös Jonna postaili taannoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna, nämä lasit tuovat kyllä kivaa piristystä asuun :) No älä muuta sano, päivät ovat jo pidentyneet ja aurinko paistaa, mahtavaa!! <3

      Ehkä mun pitää vaan luovuttaa niiden kiharoiden suhteen.. En ainakaan mitään uutta vempelettä enää viitsi ostaa, jää kumminkin vaille käyttöä niinkuin muutkin kihartimet, volymasterit ym. :D Tai sitten pitää vaan pyytää välillä kavereita kihartamaan, jos on menossa jonnekkin :) Yksi tytö teki kerran ihan täydelliset kiharat mulle suoristusraudalla, en ees tajua miten se onnistui! :D

      Poista
  6. Nuo siniset on kyllä upeat ja koko asu tummuudestaan huolimatta on ihana. ♡ Myös saappaat on upean näköiset.
    Itselläni on onneksi luonnonkiharaa hiuksissa, ei tarvitse hirveästi kiharrella. Ei ole sitten oikein munkaan juttu. Vaikkakin yritetty on... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin minustakin lasit ovat upeat, onneksi hankin! :) Välillä ihan kivaa vaihtelua tällaiset tummemmat asut, vaikken niin mustan ystävä olekaan!

      Haha, kiva kuulla, että muillakin on "ongelmia" kihartamisen kanssa :D Ja sullahan on sitten kiharat omasta takaa, niin ei ole edes tarvetta kihartaa :) Eikai tässä auta kuin pitää tukka jatkossakin suorana vaan, onneksi mulla on kohtalaisen paksu tukka :)

      Poista
  7. Vau upeat nuo lasit!! Ja muutenkin olet mun tyyli-inspiraatio:)) Onko sulla muuten pinterestissä käyttäjää?
    Siru

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos tuhannesti moisesta kohteliaisuudesta! :) Ja Pinterestissä olen kyllä;

      http://www.pinterest.com/Nannesblog/

      Poista
  8. Vautsi, ihan mahtavat nuo lasit! Tosiaankin niiden kaveriksi sopii vähän hillitymmätkin värit, kun ovat itsessään niin näyttävät :) Ihan erityisen mahtava on tuo kuva, jossa lasti ovat kädessäsi ja ihana talvinen maisema vielä heijastuu niistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi! :) KIva etten teidän mielestä nyt mennyt ihan metsään näiden kanssa ;D Täytyy välittää kuvaajalle terveiset <3

      Poista
  9. Siis niin mielettömän upeita kuvia! :) Ja noi lasit on (edelleen) ihan älyttömän siistit, haaveilen niistä punasävyisistä - löytyisiköhän vielä jostain. Asu muutenkin jälleen kerran varsin napakymppi, simppeli mutta nuo lasit tuo sopivasti extraa :-) ( Toi Lily <3)

    Hei, piti jo tuohon aikaisempaan postaukseen laittaa mutta kysyn tässä samalla. Onko tuo takki millaista mitoitusta? Oon sitä sulla jo aiemmin katsellut ja nyt kun löytyy Zalandolta niin voisi tilata ainakin sovitukseen. Näyttää meinaan täydellisen mittaiselta ja kaikinpuolin kivalta takilta :) Eikä hinta tosiaan paha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kuvaajalle siis terkut ;) Ilman J:tä ei olisi tätä blogia! Lasit on kyllä minustakin tosi hienot ja ei tule jokaisella vastaan, ainakaan täällä kaupungissa! Muistaakseni Sunglasses Shopissa, josta nämä lasit tilasin, oli myös punaisia ;) Mulla on jo monia asuja mielessä, joihin nämä uutukaiset aion kesällä yhdistää. Hieman tympii jo nämä samat kulahtaneet neuleet ja Uggit joka päivä..

      Ja takista sitten. Mielestäni koko on ihan normaalia mitoitusta, mulla on tästä 34 niinkuin muissakin takeissa. Muista, että mä oon tosi lyhyt (152cm) eli takki on varmasti aikalailla lyhyempi pitkien päällä :) Mutta tilaa ihmeessä testiin, eihän se mitään maksa :) Tein muuten toisenkin ihan superin löydön takkirintamalla ;)

      Poista
  10. Nuo lasit ovat kyllä niin upeat! Itselläni olisi myöskin tänä keväänä Ray Banit ostoslistalla. :) Ja ihania kuvia muutenkin!

    VastaaPoista
  11. Kysymykseni ei liity klaseihin, vaan tilaamaasi puuvillaraitapaitaan...Minkä koon otit siitä?Mitä kokoa yleensä käytät hm:n vaatteissa? Kiitos jo etukäteen vastauksestasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitatko pellavapaitaa?:) Nykyään käytän lähes poikkeuksetta koko XS tai housuissa 34-36. Kyseinen pellavapaita on juurikin XS :)

      Poista
  12. Moi Anne! Tiedätkö, mä piiitkäään luulin, että et enää bloggaa! Seurailin oman blogitauon aikana blogeja bloggerin kautta, ja sinne sun blogi ei päivittynyt enää syksyn jälkeen. Näytti siis siltä, että blogisi on tauolla. Viimeinen postaus näytti alkusyksyyn. Nyt kuitenkin blogisi päivittyy mun blogin "suosikit" kohtaan. Toivottavasti ei yleisemmin oo tuota samaa vikaa, jos moni muukin on seurannut bloggerissa sun blogia.. En kyllä käsitä missä vika!
    p.s Ihana uusi ilme täällä sun blogissa ja yhtä tyylikäs oot kun aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Emma pitkästä aikaa!! <3

      Tosi outoa!! En oikein keksi muuta kuin sen, että lähdin Indiedaysin Inspirationista kuukauden siellä olon jälkeen, mitään muita muutoksia ei ole blogissa ollut! Mutta tuskin sekään voi kyllä milään lailla blogin päivittymiseen vaikuttaa... Kiva, että nyt kuitenkin löysit tiesi tänne taas ja mahtavaa, että aloit itsekin taas bloggaamaan!! :)

      Poista
    2. Voisikohan syy löytyä sitten siitä.. No, pääasia, että täältä se sun blogi yhä löytyi :)

      Poista
  13. Oisko sulla linkkiä nuihin laseihin? Pakko saada itsellekki tommoset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.sunglasses-shop.fi/ray-ban/3025-aviator/matta-kulta-11217/37505.aspx

      Ole hyvä :)

      Poista
  14. Appreciate this post. Will try it out.

    VastaaPoista