lauantai 11. tammikuuta 2014

Casual Winter Outfit

Heipparallaa! Kuinkas teillä on arki lähtenyt kaikkien pyhien jälkeen rullaamaan? Itselleni tämä viikko oli erityisen hankala, joka aamu kun herätyskello soi luulin, että on lauantai ja saisin jatkaa uniani. Tänään se odotettu lauantai sitten viimein koitti! Vaikken todellakaan ole aamuihminen, enkä usko, että aamuherätyksiin tottuu koskaan, laitan silti myös viikonloppuisin kellon soimaan, etten nuku koko päivää ohi. Viikonloppuisin toki nukun tunnin-pari pidempään kuin arkena. 

Tänään tulikin hoidettua muutamia asioita, sain esimerkiksi kirpputoripöydän varattua parin viikon päähän. Jotenkin helpottavaa päästä ylimääräisistä tavaroista eroon. Toivottavasti ei tarvitse tämän jälkeen pitkiin aikohin viedä tavaraa kirpparille, vaan pyrin tekemään järkeviä hankintoja, jotka ovat minulla pitkään. Sen verran uusi laukku myös kiiluu silmissä, että on kyllä melko korkea motivaatio säästää. Lisäksi olen luvannut, että kirpparin saatua pois päiväjärjetyksestä, menen vihdoin autokoulun toiseen vaiheeseen. Nykyäänhän autokoulussa on siis kolme vaihetta, ja toinen vaihe olisi hyvä käydä, kun kortti on ollut kuukauden päivät. Itsehän sain kortin viime vuoden helmikuussa ja siitä asti olen vaan venyttänyt ja venyttänyt tuota toista vaihetta, jos en halua tehdä jotain, teen sen usein vasta kun on aivan pakko. Ajokortin saaminen oli itselleni melko vaikea ja stressaava projekti, ja totta puhuakseni pelkään edelleen ajaa, mutta pyrin ajelemaan edes silloin tällöin, että taito pysyy yllä. Minun tempperamenttinen luonteeni ja autolla ajaminen eivät vaan sovi yhteen. Nyt jälkikäteen ajateltuna en muista viime talvesta paljoakaan, sen verran taisin olla stressaantunut autokoulun kanssa. No nyt kun olen täälläkin luvannut hoitaa kakkosvaiheen, on se siis hoidettava! :)








takki Vero Moda - farkut Zara - pipo Tommy Hilfiger - huivi Gant 
saappaat Piano - laukku Mulberry - käsineet H&M

Vihdoin saatiin pientä pakkasta plussakelejen jälkeen, mutta lunta ei edelleenkään näy. Laitoinkin toppatakin varmaan toista kertaa tänä talvena päälle. Siinä mielessä tämä talvi on ollut oikein mieluinen, että on pärjännyt mainiosti villakangastakilla, itse kun en kovin hyvin viihdy paksussa toppatakissa. Hankin jo joskus ihan alkusyksystä Vero Modan perustoppiksen, joka on vähän kuin köyhän naisen Canada Goose ;) Tätä samaa takkia tulee valehtelematta vastaan joka toisella, se tuli tänäänkin todistettua, kun ensimmäisellä vastaantulevalla ihmisellä oli sama takki päällä. En kuitenkaan ole valmis maksamaan talvitakista kovinkaan suuria summia ainakaan tässä vaiheessa elämää, toki tilanne voisi olla toinen, jos asuisi jossain pohjoisemmassa, missä on oikeasti kylmä.  Halusin takin, joka sopii vähän joka tilanteeseen, niin kaupungille kuin vaikka lenkkipolulle, joten tämä musta perustoppis on itselleni ihan mainio.

20 kommenttia:

  1. Kiva asu ja kaunis Anne. :-)
    Täällä toinen, jolle aamuherätykset ovat olleet myrkkyä. Jospa tilanne helpottuu ensi viikolla, kun saatiin luntakin. :-)
    Lisäksi tuo kirppari olisi täälläkin aika kova juttu.
    Mukavaa lauantai-iltaa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoa LeAnn! :)

      Meillä ei ollut tuolloin vielä lunta, mutta eilen kun heräsin ja katsoin ikkunasta, lumi oli satanut!! Minua ei kyllä lumen tuoma valokaan herätä, iltavirkku mikä iltavirkku :D

      Kirpparissa saa kyllä kaksi kärpästä yhdellä iskulla; turhat tavarat nurkista pois ja vielä rahaakin :)

      Mukavaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  2. Kaunis sinä ja kaunis asu!

    Ihailen kerrasta toiseen tuota sun tapaa sitoa huivi kaulaan! Miksen mä onnistu ikinä saamaan sitä noin!?! :D Nyt valaise vähän tätä pölkkyä, että miten sen oikein teet! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos vaan Heidi! :)

      Heh, huvihan on ihan vain kiepautettu kaulaan :D Ja toinen pää menee tuolta alta, ettei huivi lähde tuulen mukana :)

      Poista
  3. Ihana talviasu! Ja todella kauniita kuvia, niissä on ihanat värit. :) Mukavaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Minustakin tuo talo oli kiva tausta, varsinkin näin värittömän asun kanssa, samaa taustaa oli käytetty myös Arvostele mun illallinen -ohjelmassa ;D

      Mukavaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  4. Ihana asu taas! :) Tuon pipon ottaisin myös mielelläni itselleni, se taitaa olla vain viime vuoden mallistoa?:/

    Itselläni ei tuota takkia ole,mutta sitä tulee kyllä täälläkin kaupungilla vastaan usein. Mietinkin yksi päivä,mistä tuota takkia saa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu pipo taitaa olla viime vuodelta, tänä talvena on kyllä näkynyt kaupoissa paljon vaaleanharmaita kivoja pipoja :)

      Tämä takki on niin edullinen (49,90) ja ihan kiva, joten ei yllätä, että joka toisella on :D Itse pohdin pitkään haluanko takin, joka on niin yleinen (tätä lähes samaa mallia on myyty jo useamman vuoden) mutta tulin siihen tulokseen, että asusteilla saa eri näköisen, esim. Bayswateria ei täällä kaupungissa näy :) Tällainen perustakki on kuitenkin kätevä ja vanhojen takkejen jäätyä isoksi joku oli vaan pakko hankkia :D

      Poista
  5. Mikäs kaunokainen se siellä ihanassa asussaan? :) Mukavaa alkavaa viikkoa Anne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos vaan Emma! :)

      Mukavaa alkanutta viikkoa sinnekkin!

      Poista
  6. Minäkään en usko että olisin ostanu Canada Goosen takkia jos asuisin etelä-suomessa, kun siellä on niin harvoin kunnon pakkasia (tai tänä talvena ylipäätänsä pakkasta!). Täällä pohjoisessa asuessa olen kyllä ikionnellinen kunnon talvitakista, joka piettää lämpimänä :D Oletko muuten suojannu Bayssisi millä? Minä olen käyttänyt vain suihketta, mutta ajattelin vahata laukun Mulberryn sivuilla suositellulla collonil geelillä vedenpitäväksi. Olen ehkä jopa liiankin varovainen laukun kanssa kun en halua siihen pisarajälkiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti sielläpäin kunnon toppatakki on ehdoton! :) Täällä oli Lehdolla nuo Canada Goosen takit 20% alessa, mutta hinta oli silti aika tähtitieteellinen :D Mulla on kyllä onneksi beige Esprtitin untuvatakki, jos 30 asteen pakkaset yllättää, toivottavasti ei :D Täällä vaan tulee melkein aina ja se kyllä tekee plussakeileistäkin kylmemmät, mutta en valita, ihanaa kun saa asua meren äärellä :)

      Itse en ole laukkuani suojannut muulla kuin juurikin Collonil-suihkeella, tai välillä myös muiden merkkejen. Mitään geeliä en uskalla laittaa, sillä en halua, että laukku tummenee. Oma laukkuni on säilynyt älyttömän hyvänä jo kohta nelisen vuotta, vaikken tosiaan ole turhan tarkka :D Tietysti käytönjälkiä näkyy, kuten farkuista lähtenyttä väriä, mutta pisarajälkiä ei ole jäänyt. Toki yritän etten pahimmilla kaatosateilla Baysia mukana kantele, mutta ihan pakostikin se välillä vähän kastuu. Itse enemmin pelkään polttavaa aurinkoa ja kesähelteillä Bayssit saavatkin olla kesälomalla :) Joten rohkeasti vaan laukku käyttöön, sitä vartenhan se on :)

      Poista
  7. Ostin kanssa joku vuosi takaperin Vilasta kovin vastaavanlaisen toppatakin ja sinä talvena törmäsin aika moneen samanlaiseen takkiin. Puhumattakaan nyt tuosta syksyllä ostamastani, lyhyestä kevyt untsikasta :-D Tosin juuri tuohon samaan olen törmännyt vain muutamasti, mutta eri ketjujen takkeihin sitäkin enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sen tietää kyllä, että kun tuollaisen edullisen takin hankkii, sitä tulee näkymään muillakin. Muutama vuosi sitten ajattelin, että hankinpa pertolin värisen takin (Vero Modasta), ettei varmaan ole niin yleinen..No töissä pukkarissa vieruskaverilla oli sama takki :D Silloin päätin etten enää ikinä osta talvitakki Vero Modasta/onlysta/Vilasta, no tässä sitä taas ollaan :D Onneksi tosiaan asusteilla saa takista oman näköisen :) Mutta tosiaan itselläni tulee loppupeleissä melko vähän käyttöä toppatakille, yleensä yritän mennä lähes koko talven villakangastakeilla :D Tänä vuonna olenkin ollut uusiin villakangastakkeihini ekstratyytyväinen eikä kukaan ole tullut samanlaisissa vastaan.

      Poista
  8. Kerroit varanneesi kirppispöydän. Mikäli haluat täällä blogissa kertoa, mistä kirpputorilta otit pöydän ja millaisia vaatteita/asusteita? :) Puhuit aiemmin jostakin uudesta kirppiksestä ja mietin pääni puhki että mitähän kirpputoria tarkoitat. Sulla on aivan ihana tyyli ja taito yhdistellä vaatteita! Puhumattakaan upeista laukuistasi, olisipa itselläni vielä joskus samanlainen kokoelma.. ;) Postauksesi on aina päivän piristys, oli sisältö mitä vaan, mutta erityisesti asut :) Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ensinnäkin kiitos kovasti kommentistasi :) Mahtavaa, jos olet viihtynyt blogini parissa!! :)

      Itse asiassa ajattelin mainita tuosta kirppiksestä vielä myöhemmin uudelleen, toisinaan vaan pohdin minne se yksityisyydenraja pitää vetää ja en esim. hirveästi halua "mainostaa" missä kaupungissa asun, vaikkei se kyllä mikään salaisuuskaan ole :D Mutta tosiaan mulla on kirppispöytä 22.1-5.2 siellä uudella kirppiksellä mikä on entisen kauppahallin tiloissa, eli Keskuskatu 25 ja pöyt' nro. 10! Myyntiin on menossa ihan perusvaatteita, kuten farkkuja, paitoja ja takkeja, koot XS-M :)

      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
    2. Ymmärrän hyvin miksi et halua liikaa mainostaa asuinpaikkaasi. On kyllä mennyt ihan ohi että siellä on nykyään kirppis, vaikka samassa kaupungissa asun :) Mutta kiitos tiedosta, käyn varmasti katsomassa jos sieltä löytyisi jotakin sopivaa!

      Poista
    3. Se kirppis on aika uusi, aukesi joulukuun lopulla, ja en ole ainakaan nähnyt mitään mainoksia siitä. Itse sain kuulla uudesta kirppiksestä työpaikallani, kun omistaja siitä kertoi :) Innosta soikeana otin uutisen vastaan, sillä helpottaa itseäni ettei tarvitse lähteä Karhulaan tavaraa raahaamaan. Voi miten kiva kuulla, että menet katsomaan :) Muutenkin toivoisin, että tuolla kirppiksellä alkaisi käydä porukkaa, että se pysyisikin siinä!

      Poista