keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Looking for a camel coat

Itseltäni löytyy tällä hetkellä kaksi villakangastakkia; musta ja navysininen, eli molemmat tummina. Mielestäni takkeja saa olla Suomen ilmastossa useampikin, sillä takkia käyttää niin paljon syksyn ja talven aikana, itse ainakin kyllästyn melko nopeasti. Huiveilla toki saa helposti muutosta aikaan, mutta sekään ei aina riitä. Kovilla pakkasilla täytyy kaivaa paksummat toppatakit esiin, mutta aika pitkälti käytän villakangastakkia läpi talven. Olen kuumeisesti yrittänyt löytää täydellistä kamelinsävyistä takkia jo viime talvesta asti, mutta tämä tuntuu olevan helpommin sanottu kuin tehty! Kriteerinä on täydellinen sävy, malli ja vähintään puolet materiaalista olisi hyvä olla villaa. Nettikauppoja selatessa löysin muutamia varteenotettavia vaihtoehtoja;


Alarivin Mangon (4) yksinkertaista takkia olen sovitellutkin jo muutaman otteeseen, väri takissa on aivan täydellinen, mutta mallista en ole 100% varma, lisäksi pohdittuani asiaa liian kauan, takki on taidettu jo myydä loppuun. Mangolla on myös toinen silmää miellyttävä malli (2), mutta sen kohdalla taas pohdin onko takki jo liian rento? Morganin takki (1) on todella suloinen, mutta tuo nahkahärpäke ehkä hieman häiritsee. Benettonin duffelimalli (3) on aivan ihastuttava, mutta saisi olla ehkä ihan hitusen tummempi ja halvempi. Tykkään myös kovin Cristelle & Co:n (6) yksinkertaisesta takista, mutta siinä on kauluksessa aitoa turkista, joka ei nyt ihan ole mieleeni, toki karvan saa pois.
 
Takkia etsiessäni törmäsin Mango Outletissa takkiin, joka lähtikin kotiin päin, se on kyllä vaalea, muttei kamelinsävyinen, joten takin etsintä jatkuu edelleen! Vinkkinä muuten, että tuolla outletin puolella on suloisia minullakin usein näkyneitä rusettikäsineitä alessa, itselläni on mustat ja konjakinruskeat, nyt alesta klikkasin kotiin vielä punaiset!

Osa linkeistä mainoslinkkejä!

14 kommenttia:

  1. these are all beautiful. all the coats are of varied designs. from formal to girly to laid back.

    VastaaPoista
  2. Oi tuo Christellen on upea!

    Mulla on tuollainen samanlainen Benettonin duffeli harmaana. Sen voin sanoa kestäneen kyllä tosi hyvin.

    Minäkin hain pari vuotta sitten kamelinväristä laadukasta villakangastakkia, mutta löysinkin harmahtavanbeigen Tigerin takin, väriltään vähän niinkuin tuo näissä kuvissa oleva Benetton. Olen muuten ollut supertyytyväinen, etten tullut ostaneeksi ihan kamelia, vaan just sen harmaamman, sopii jotenkin niin monen asian kanssa paremmin :) Sitä siis tarkoitan, että hyvä kun et sulje vaaleampiakaan värejä pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota Christellen takkia vähän ajattelin tilata kotiin testiin, sillä näillä näkyminen olen menossa Helsinkiin vasta kk päästä ja nyt takki olisi sopivasti kantistarjouksessa! :) Mä en vain voi sietää aitoa turkista, yäk!

      Kiitos kun kerroit kokemuksesi Benettonin takista, tuo on kyllä aivan ihana varmasti värissä kuin värissä :)

      Itse tilasin juuri Mango Outletista (luonnon)valkoisen takin, senkin takia halua nimenomaan kamelin värisen, mutta tosiaan helpommin sanottu kuin tehty :D

      Poista
  3. Minä olen ihastellut Mangon nettikaupassa takkeja jo pitemmän aikaa. Jostain syystä vasta eilen huomasin ensimmäistä kertaa sen Mangon outlet -puolen. Sieltä lähtikin täydellinen harmaa villakangastakki 40 euroa alkuperäistä hintaa edullisemmin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, aika hyvä alennus!! :) Mulla olisi harmaa villakangastakki kellarissa, mutta sen olen hankkinut 15kg pulleampana, joten ei taida enää sopia...Sama homma monen muunkin takin kanssa :( Itse tilasin tuolta outletista viime vuonna hyväksi havitun takkimallin valkoisena, maksoi vaivaiset 28€!

      Poista
  4. Täälläkin kuumeinen kamelinvärisen takin etsintä käynnissä! Jostain syystä näinkin klassisen takin tarjonta on tänä vuonna suorastaan surkea. Pidän hyvin simppelistä tyylistä ja mielestäni kamelinvärinen takki onkin parhaimmillaan valkoisen neuleen ja mustien farkkujen tai (nahka)housujen kaverina. Tästä syystä yhdisteltävyys ei ole itselleni ongelma. Jos vain jostain löytyisi se täydellinen.. Tuota Mangon takkia (nro 4) olen itse asiassa sovittanut, mutta kaulushässäkkä sai jättämään sen kauppaan. Nyt vähän harmittaa. Nro 1 oli jo kerran ostoskorissa, mutta juuri tuo rusettihärpäke häiritsi liikaa. Onpa vaikeaa :D Tsemppiä kuitenkin metsästykseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeassa olet, tarjonta on melko huono :( Samojen ongelmien kanssa siis pähkäillään sielläkin! Itse ehkä haluaisin hieman istuvamman mallin kuin tuo Mangon takki (4) ja saisi olla myös enemmän villaa materiaalissa. Tuo Morganin takki olisi ihana ilman tuota nahkaa, pohdin jo saisiko sen irti :D Tällä hetkellä olen eniten tuon Christellen takin kannalla, pakko kai edes tilata kotiin testiin!

      Tsemppiä sinullekkin, toivottavasti me molemmat löydämme vielä täydelliset takit!

      Poista
  5. Mulla olisi sulle ihanuus haaste blogissani :)

    http://beyondwordsinmyshoes.blogspot.fi/2013/10/11-things-about-me.html

    VastaaPoista
  6. Kyllä kelpaisi kamelinvärinen takki tänne eteiseen roikkumaan myös ;) Tuo nro 5. Benettonin takki näyttää aikas hyvältä, pitäisiköhän käydä kokeilemassa (pitää :D).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää käydä kokeilemassa ehdottomasti!;) Tuo nyt ei ole ihan järkyttävän hintainen edes, voisi ehkä tilata testiin.

      Poista
  7. Oletko jo huomannut Zalandon uutuuksissa kamelinvärisen Benettonin duffelimallisen, hieman tuota nro 3:sta lyhyemmän ja tummemman takin? Se lähti itselleni heti tilaukseen :) Stockmannilla on myös E'NY-mallistossa todella tyylikäs pidemmänmallinen kamelinvärinen villakangastakki kaksirivinapituksella ja solmimisnauhalla, ihan vinkkinä jos et ole huomannut :) Onnea etsintöihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiitos kovasti vinkistä, täytyy mennä heti katsomaan! :) Stockan takin kyllä huomasin, mutta siitä ei ollut enää kokoja jäljellä :(

      Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

      Poista