perjantai 18. lokakuuta 2013

Leather Love

laukku Mulberry Lily, tekonahkahame Vero Moda,
 nahkakäsineet Mexx, nahkakäsineet Pepe Jeans, tekonahkashortsit ONLY
laukku Mulberry Bayswater, tekonahkahousut Sisley

Olen tosiaan mennyt hurahtamaan ja kunnolla, mustaan nahkaan nimittäin! Kaikki lähti asusteista liikkeelle, mutta nyt villitys on mennyt sen verran pitkälle, että musta nahka on hiipinyt vaatteisiin asti. Viime keväänä jo hankin (teko)nahkaisen hameen, mutta silloin se jäi vielä täysin ilman käyttöä, nyt hame on päässyt käyttöön senkin edestä. Hameesta ja housuista innostuneena halusin ehdottomasti nahkaa myös shortsejen muodossa, jahkailujen jälkeen tilasin kollaasissa näkyvät shortsit Zalandolta, myös rennon mallinen hame lähti tilaukseen. Molempia ajattelin käyttää niin arkena kuin juhlassa. Arkiset kyseisistä saa neuleen ja paksujen sukkahousujen kanssa, kun taas juhlaan spivat koroilla ja keveällä puserolla varustettuna, seuraavaksi voisinki tehdä asukollaaseja näiden ympärille. Minulla tulee välillä kausia, että hamstraan jotain tiettyä juttua, nyt on ehdottomasti nahkakausi ;)

Linkit mainoslinkkejä!

9 kommenttia:

  1. Kovasti aloin nyt itsekin haaveilemaan noista shortseista! (Teko)nahkahame tuli juuri hankittua, mutta shortseille löytyisi myös käyttöä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä mietin pitkään noiden tilaamista, kootkin ehtivät jo kertaalleen loppua, ja kyttäsin pitkän aikaa jos omaa kokoani tulisi, nyt taitaa löytyä taas kaikkia kokoja! :) Itselläni on kaikenlaisia illanistujaisia ensi kuussa luvassa, jonne aion nuo pukea :) Olisi mahtia nähdä kuinka sinä kyseiset yhdistät ;)

      Poista
  2. Mä en ole syttynyt tälle trendille vielä uudestaan - pari kolme vuotta sitten tuli kulutettua pari jos toinenkin noita tekonahkaisia housuja neuleiden ja muiden seurana :D Nyt tosin olen pari kertaa pyöritellyt käsissä niitä "pinnoitettuja/vahattuja" housuja, mutta vielä en ole tohtinut edes sovittaa :P Että ehkä mä vielä kanssa moiset jalkaani sujautan ;)

    Kaapista löytyy kyllä keväällä ostettu, aitonahkainen kynähame mutta siinä on edelleen tagit kiinni. Ihan ultrakaunis vaate ja todella pehmeätä nahkaa mutta en ole vielä osannut sitä päälleni pukea. Nyt täytyisi, kohta ei enää tarkene!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa mulla tuli ensimmäisenä mieleen ylä-aste, silloin ompelin itse itselleni nahkahameen :D Lisäksi mulla oli sellainen venyvä leather look-hame, jota käytin playboypupu topin kanssa, hävettää!! :D No niistä ajoista on onneksi jo lähemmäs 15vuotta ja voi taas hyvillä mielin käyttää nahkahametta :) Itse pidän nykyään monia juttuja liian tylsinä ja näillä nahkavaatteilla saa asuista himpun verran mielenkiintoisempia, vaikka klassisesta tyylistä tykkään silti :)

      Nyt hame käyttöön vaan!!! ;)

      Poista
    2. Eikä! Haha :D Äiti teki mun siskolle joskus 10vuotta sitten kanssa tekonahkahousut, oli muuten oikeasti hienot! Mulla on vähän sama olo, jotkut jutut vaan tarttis lisäkseen "sitä jotain" kun muuten ne tuntuu jotenkin, pliisuilta. Tajusin tässä muutenkin, että kaapistani ei löydy yhden ainoita mustia housuja :D

      Poista
  3. Nahka on ihanaa! Oon hankkinut sun innoittamana samat niitti-hanskat ja vilasta ihan ihanat tekonahka-legginsit!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niittikäsineet on kyllä ihan mahtavat! :) Varsinkin nyt kun alkaa olla pikkujouluja sun muita juhlia on kiva pukeutua nahkaan ;)

      Poista
  4. Tekonahka on ihan kaameaa kuraa.. Satsatkaa nyt hyvät immeiset aitoon nahkaan<3 Hengittävä luonnonmateriaali.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkään panostaa tuotteisiin, joille tiedän tulevan käyttöä vuosia, kuten laukuille :) Voi olla etten vuoden päästä tykkää nahkavaatteista enää yhtään, joten tässä mielessä en nää järkeväksi laittaa monia kymppejä aitoihin nahkavaatteisiin. En ole kokenut tekonahkaa ongelmaksi, päinvastoin, kuvittelin että hiostaisi paljon enemmän :D

      Poista