perjantai 11. lokakuuta 2013

Lilyn tarina

Jokunen huomasikin jo uuden laukkuhankintani edellisessä postauksessa, mutta ajattelin kertoa tästä uutukaisestani hieman tarkemmin vielä. Tosiaan Mulberryn pikkuinen Lilyhän se siellä mukana keikkui!

Minulla ei ollut todellakaan suunnitelmissa ostaa uutta laukkua ennen ensi kevättä, tai vähintään joulua ja veronpalautuksia, mutta toisin kävi. Nyt tuli tilaisuus eteen ja se oli käytettävä. Mulberryn hinnannousujen myötä monet laukut alkavat mennä jo yli budjettini, tai sen mitä nään järkeväksi tässä elämäntilanteessa laukusta maksaa. Lisäksi omistan jo aikalailla laukkuja, jonnekkin se raja on niiden suhteen vedettävä, vaikka laukut kauniita ovat, ei yksi nainen vain tarvitse niitä kymmenittäin!

Musta pikkuinen laukku on keikkunut haavelistalla jonkin aikaa, jotenkin olen yrittänyt hokea itselleni, ettei Lilyä minulle, liian yleinen ja yrittänyt keksimällä keksiä siitä huonoja puolia. Minun pitäisi päästä tästä ajattelutavasta pois, sillä mitäs sitten, jos samaa tuotetta on monilla? Onhan Louis Vuittonin Neverfull esimerkiksi todella yleinen laukku, mutta silti suosikkini. Koska olen nainen voin siis aina muuttaa mieltäni, ja niin kävi myös Lilyn suhteen, hih.


Laukkuhaaveet alkoivat kasvaa niin suuriksi, että ajattelin vähän googletella Lilyä, ja kappas Net A Porterilta löytyi kyseinen laukku mustana, kultaisilla yksityiskohdilla, grained -nahassa ja nykyistä edullisemalla hinnalla. Useita kertoja päivässä kävin laukkua ihailemassa, ja mietin, että jos laukun haluan, nyt olisi toimittava! Lopulta asiaa pohdittuani useita päiviä, päätin eräänä iltana laukun tilata, mutta tietenkään laukkua ei siinä vaiheessa enää löytynyt koko nettisivuilta! Voitte vain kuvitella kuinka paljon otti päähän! Seuraavana aamuna ennen töihin lähtöä päätin vielä kerran katsoa laukun tilanteen, jotenkin ihmeen kaupalla yksi musta Lily oli tullut taas valikoimiin. Hetkeäkään epäröimättä oli tilaus jo lähtenyt ja Lily tulossa kotiinpäin! Pakko kyllä sanoa, etten tässä vaiheessa vielä huokaissut helpotuksesta, vasta kun Lily oli kotona luonani.  Katsoin muuten juuri NAP:n sivuilta ja muutama musta Lily oli taas tullut myyntiin ;)

Pohdin myös Lilyn ostamista käytettynä, huutonetistä niitä kyllä löytääkin säännöllisin väliajoin. Itse en kuitenkaan loppupeleissä uskalla enkä edes halua ostaa käytettyä laukkua. Yleisesti ottaen en myöskään halua tilata tällaisia "suurempia" hankintoja netistä, vain ostaa ne suoraan liikkeestä paikan päältä, kantaa sen kauniin paripussin omin kätösin kotiin ja olla 100% varma tuotteen aitoudesta. Onneksi NAP:n pakkaukset ovat sen verran nättejä, ettei niin paljoa harmittanut etten laukkua liikkeestä saanut hankittua, lisäksi tällaisesta luotettavasta nettikaupasta uskalsin tilata.


Ymmärtääkseni oma laukkuni on uutta mallia, sillä nahka on todella paksua ja röpöläistä sekä hevosenkengän tilalla roikkuu tätä nykyä lukko. Tämä paksu nahka on varmasti omassa käytössani paras vaihtoehto, sillä olen aika huoleton laukkujen käyttäjä, tässä ei näy naarmut eikä vesipisarat, lisäksi tykkään, että laukku pysyy muodossaan.

22 kommenttia:

  1. Ohana, ihana, ihana!! Minä olen jo pitkään haaveillut Large Lilystä mustana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekin :) Olen tämän myötä niiiiin tyytyväinen laukkukokoelmaani :) Large olis varmasti kokonsa puolesta tosi kätevä ;)

      Poista
  2. On se upea<3 Lilyn ja noiden hanskojen yhteensopivuus on täys kymppi :)

    VastaaPoista
  3. Voi se on kyllä niin ihana! Onnea uudesta kaunokista ;) Itselläni on toiveena kotiuttaa samainen joulun alla kun pääsee kentällä reissuun lähtiessä hyödyntämään alv alennusta :) Toivottavasti Helsinki-Vantaalla on silloin tämä ihanuus tarjolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Uskoisin, että lentokentän myymälästä löytyy, alennus tuntuukin tuossa jo aika kivasti :)

      Poista
  4. Voih, onhan se kyllä hurjan ihana! :) En ole nähnyt tätä uudella nahalla varustettua mustaa Lilyä livenä koskaan, mutta kuvissasi se näyttää kyllä hyvältä! Ja plussaa tuosta huolettomuudesta nahan suhteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös, innolla odotan, jos tämän vaikka sinullakin näkisi? ;) Nyt käytön myötä olen todella tyytyväinen, että valitsin tämän uuden nahan, tosin vanhaa ei olisi oikein löytynytkään kuin käytettynä... Tämä nahka on niin jämäkkää, että pysyy tyhjänäkin muodosaan :)

      Poista
  5. Se on kyllä todella kaunis! Ja tuo nahka näyttää upealta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tämä uusi nahka taitaa jakaa mielipiteitä! Musta Bayswaterini on aika samanlaista nahkaa kuin tämä ja käytössä ihan älyttömän kestävä materiaali.

      Poista
  6. On se vain niin ihana! <3 Täällä myös haaveillaan Lilystä, sekä mustana että deer brown-värisenä. Kiitos muuten vinkistä noiden hanskojen suhteen. Kävin myös kotiuttamassa ne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Deer brown on ihan täydellinen, itse vain tarvitsin mustan pikkulaukun, ruskean hankintaa ei voisi minun tapauksessa järjellä selittää :D Mahtia, jos sait minulta vinkkiä ja käsineet löytyivät, eivätkö olekin ihan täydelliset? :)

      Poista
  7. Lily on myös omalla haavelistallani, mietinkin sen ostamista itselleni joululahjaksi!
    Onko tuo sinun Lilysi valmistettu Englannissa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet taitavat tykätä Lilystä :)
      Mä en itse asiassa edes katsonut valmistusmaata :D Omistan useita Mulberryjä, osa on tehty Englannissa osa jopa Kiinassa!! :D Aluksi järkytyin todella tuosta valmistusmaasta, mutta käytössä kaikki laukut ovat olleet yhtä hyvää laatua. Itse en välitä valmistusmaasta, vaan hyvästä työstä ja laatutarkkailusta!

      Poista
  8. On se vaan ihana! Niin ja tuo paksumpi nahka on varmasti hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Paksu naha on ainakin omassa käytössäni paras vaihtoehto :)

      Poista
  9. Mistä ihmeestä näet montako kappaletta Net a Porterin nettikaupassa on jotain tiettyä laukkua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Illalla ei ollut, aamulla oli, kun olin tilannut, ei ollut enää :) Joten yksi kappale silloin oli jäljellä ;)

      Poista
  10. Muistatko kauanko sulla kesti laukun saapuminen? Seurasitko sitä netistä DHL:n sivuilta? Mun laukku jonka tilasin viime viikolla, on ollut nyt 2 päivää "liikkumatta" eli seisoo samassa paikassa. Pitäisikö tässä huolestua? :D NAP sivuilla sanotaan kyllä toimitusajaksi 5-6 päivää, mutta en usko että se enää ehtii siinä ajassa minulle. Muistatko sä, jos seurasit sun laukkua DHL:n koodilla, että oliko siinä tällaisia "katkoksia" että näyttää ettei se liiku mihinkään..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin viikon taisi kestää... Ja kyllä seurasin ja jumittui useaksi päiväksi! Joten ei mitään syytä huolestua ;) Ihmeen pitkät toimitusajat siihen nähden että esim. Jenkeistä tilaukset tulevat parissa päivässä! Niinhän sitä sanotaan, että hyvää kannattaa odottaa! :) Voi sitä ilon päivää kun tuttu posteljooni laukun minulle yksi aamu töihin toi :)

      Poista