sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Klassikkoasu ja uusi tukka

Villakangastakit ja saappaat on vihdoin otettu käyttöön! Lauantaina pukeuduin simppeliin asuun, joka pysyy suosikkinani vuodesta toiseen; raitaneule, farkut, peacoat ja konjakinruskeat asusteet. Klassiset elementit vain toimivat yhteen aina vain.

 
takki River Island - farkut Lindex - neule GAP - huivi ja laukku Mulberry
saappaat Piano - käsineet Mango - aurinkolasit Ray-Ban - kello *Michael Kors
 
Paksuraitainen GAPin neule tuli samassa paketissa edellisessä postauksessa näkyneen rannekorun kanssa. Neuleen bongasin alepuolelta naurettavan edullisesti ja materiaalitietoihin kurkistaessa (70% puuvillaa, 20% nylonia, 10% silkkiä) en voinut vastustaa tilaamista. Neule on melko ohutta neulosta, joten se menee kesälläkin shortsejen kaverina. Minähän tosiaan jo haaveilen kesävaatteista tässä vaiheessa vuotta ;)

Kuvissa näkyy myös maanantaina kampaajalla freesattu tukkani, vaalea tyvi värjättiin taas tummalla ja laitettiin hieman lisää vaaleita raitoja. Tämä tumman ja vaalean yhdistelmä on itselleni kaikista mieluisin, ennenhän minulla oli ihan tumma tukka ja sitä ennen koko nuoremman iän ihan vaalea, tämä kultainen keskitie on se oma juttuni. Hiukset eivät edellisen illan saunomisen takia olleet yhtään yhteistyökykyiset ja tietenkin juuri silloin halusin välttämättä pitää hiukset auki, siihen vielä tuulinen sää, niin sekasotku kampaus on valmis, hih.

16 kommenttia:

  1. Niin täydellinen päivänasu! Voi tuota Mulberryn huivia! Tässä pähkäilen tarvisinko uuden huivin talveksi, vai meenkö vielä Burberryn huivilla, joka on ollut lempparini jo 8v. ajan. :)

    Ihanaa sunnuntaita murunen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Mulberry on kyllä ihan suosikkihuivini, niin lämmin ja muhkea :) Tässä sen sitten taas näkee, että laatu kestää, 8 vuotta on jo aika hyvä ikä ;)

      Hyvää alkavaa viikkoa! <3

      Poista
  2. Ihan täydellinen asu (hih hyvin samanlainen ollut päällä jo monta kertaa parin viikon aikana) ! Miten sitä jaksaakaan vuosi toisensa jälkeen pukeutua raitapaitaan, pea coat:iin ja saappaisiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Voin vain kuvitella miten hyvin sulle kyseinen asu sopii <3

      Poista
  3. Kaunis asu ja niin myös kuvausmaisematkin! :) Saako kysyä mikä koko sulla on neuleesta? Mulla ei ole ennestään Gapin vaatteita, mutta uusi raitaneule on ollut jo pitkään ostoslistalla ja tuo näyttää tosi kivalta. Oletko vielä ehtinyt pestä paitaa, vaikuttaako laadukkaalta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Tilasin neuleesta ihan normikokoni, eli XS. Mulla on ollut Gapin vaatteita aiemmin ja ihan hyviä ovat olleet! Tuota uutta neuletta en ole vielä pessyt, mutta usein pesen neuleet pesupussissa, näin ainakin säilyvät hyvinä pitkään :)

      Poista
  4. Niin miten ihana tuo Mulberryn huivi! Harmi että hinnat on nykyisellään sen verran korkealla, että itsellä tällä hetkellä vain haaveissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös, se on ihan lempparihuivini! :) Hinta on kyllä nykyisin melko korkea :/ Mutta säästämällä voi saavuttaa mitä vain ;)

      Poista
  5. Oikein ihanalta näyttää niin asu kuin uusi tukkakin! :) Itsekin kaipailisin vähän vaaleampaa ilmettä hiuksiini, mutta muutaman vuoden takaiset kauhukokemukset vaalennuksesta on vielä niin elävästi mielessä, että täytyy kerätä ensin vähän rohkeutta! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinä ihanuus! <3 Sulla on kyllä aivan kadehdittava tukka! Heheh, kyllä kampaajat hommansa osaa, niin ei huolta :) Mutta ymmärrän kyllä mitä tarkoitat, multakin löytyy noita kauhukokemuksia :D Nuorempana sitä värjäsi tummaksi ja siitä vaaleaksi ja toisinpäin, itse tietenkin, nähtiin jos jonkin näköistä tukkaa niiden käsittelyjen jälkeen :D

      Poista
  6. Todella kaunis kokonaisuus :)

    VastaaPoista
  7. Hei, olisin kiinnostunut noista Pianon saappaista. Pitääkö niissä koot hyvin paikkansa? Mää NIIN haluaisin tuollaiset, oli netistä loppuneet. Pitää alkaa metsästämään muualta. Onkohan kookengän myymälöissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Itse ostin nuo konjakinväriset ihan myymälästä, mustat tilasin nettikaupasta! Itse otin näistä normikokoani yhden suuremman, sillä 36 tuntui niin hirmu pieneltä, ja halusin, että mahtuu paksumpi sukka, omani ovat siis kokoa 37. Myyjä sanoi, että pienet koot menevät kaupaksi nopeasti, sillä niitä tulee niin vähän! Kannattaa suunnata lähimpään Kookenkään siis pian, tai soitella ja kysyä josko saappaita löytyisi ´:)

      Poista
  8. Löysin sattumalta sun blogin ja on kyllä ihan pakko jäädä seurailemaan!
    Sulla on aivan ihana tyyli ja upeita vaatteita/asusteita!! :)

    ♥: http://sannamarian.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tuhannesti, mahtia, että löysit tänne! :)

      Poista