tiistai 1. lokakuuta 2013

Haavelistalla

Kaikki syksyn pakolliset hankinnat on onneksi saatu tehtyä tältä erää, joten nyt onkin aika tehdä pieni katsaus, mistä haaveilen tällä hetkellä. Olen aikamoisella säästökuurilla, mutta onneksi haaveilu ei maksa mitään ;) Lisäksi mielestäni on aina välillä ihan suotavaa palkita itsensä jollain haluamallaan, vaikkei sen suurempaa syytä siihen olisikaan :) Voi olla, että säästötililtä liikenee hieman myös johonkin tällä listalla olevaan...
 
huivi, kello, aurinkolasit Ray-Ban, nilkkurit, laukku Mulberry, takki
 
Laukkukokoelmani alkaa olla omiin tarkoituksiini melko täydellinen; on isoja arkilaukkuja sekä muutama pikkulaukku. Ainut mikä kokoelmastani puuttuu on musta pikkulaukku, joka sopisi niin arkeen kuin juhlaan. Keväästä asti olen pohtinut sopivia vaihtoehtoja. Tory Burchilla on kokoelmissaan muutama laukku, jota olen kuukausi kaupalla pyöritellyt niin paikan päällä Stockmannilla kuin nettikauppojenkin puolella. Jotenkin en ole vaan tarpeeksi vakuuttunut mistään niistä. Aina vaan uudelleen ja uudelleen palaan Mulberryn Lilyyn, vaikka jo vuosi sitten päädyin sen sijaan Mini Alexaan. Noh, Alexa on ruskea, nyt haetaan mustaa laukkua, hih. Lilyn hinta vain tänä päivänä alkaa mennä jo oman budjettini yli. Mustan laukun seuraksi tarvitsen niin ikään mustat maltillisella korolla olevat nilkkurit, sellaiset mitkä menisivät iltamenoissa, mutta niitä voisi käyttää myös arkena.

Beigestä villakangastakista olen haaveillut jo viime talvesta asti, muttei sopivaa ole tullut vastaan. Beigen takin haluaisin ehkä rentona duffeli-mallina, tämä kollaasin takki on juuri sellainen mitä olen ajatellut. Saa nähdä, jos takki tulisi vaikka jossain vaiheessa aleen, sitä odotellessa!

Huiveja minulla on omasta mielestäni ihan hyvä kokoelma, mutta yksivärisiä huiveja löytyy vain Gantin harmaa versio, jonka rinnalle kaipaisin beigeä huivia. Esimerkiksi Burberryn ruudullisten kumisaappaiden kanssa neutraali beige huivi olisi aivan täydellinen. Luulen, että kollaasin Polo Ralph Laurenin huivi saattaa vielä jossain vaiheessa eteisen naulakkoon päätyä, onneksi jouluun ei ole enää kovin pitkä aika ;)
 

Uusi kello ei todellakaan ole ajankohtainen hankinta, sillä en todellakaan tarvitse sitä, silti jaksan aina ihastella Daniel Wellingtonin raidallista kelloa, ja en panisi ollenkaan pahitteekseni, jos joku se minulle haluaisi lahjoittaa, hih. Toinen asuste, jota en vain saa mielestäni on kultaiset  Ray-Banin Aviatorit peililinsseillä! Muutamaan otteeseen olen ollut jo lähellä nämä ostaa, mutta ajatellut sitten, että kohta on jatkuvasti pimeää, joten toistaiseksi ovat jääneet hankkimatta. Tässä pohdinkin, olenko aivan sekaisin, jos hankin aurinkolasit keskellä syksyä? 

Linkit mainoslinkkejä!

18 kommenttia:

  1. Ihania juttuja olet listannut.Täällä myös haaveillaan Lilystä sekä Wellingtonin kellosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, voi kun saisin kaikki :D Kello on ihana, haluan, haluan!! :D Voi kumpa joulupukki lukisi blogiani, hih. Mä ajattelin pitkään ettei Lilyä minulla ja koitin keksiä kaikenlaisia typeriä syitä mikä siinä muka mättää :D Jotenkin ajattelen, että jos jotain tuotetta näkyy paljon, se ei ole hyvä asia, mutta yritän päästä tästä ajattelutavasta irti :D Onhan Neverfull esimerkiksi ehdoton suosikki laukkuni, vaikka se onkin todella yleinen :) Tuo Lilyn uusi hinta ei vain oikein nappaa :(

      Poista
  2. Lilylle peukku täältä! Tosin,kuten Elisabetelle kirjoititkin,uusi hinta on todella kova :/ Ehkä sitä vanhaa vielä löytyisi jostain,esimerkiksi Tallinnan Südasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tonni pikkulaukusta on kyllä vähän liikaa :( täytyy pitää silmät auki!

      Poista
  3. Ihana toi takki ja Lily! Haluisin mini lilyn mutta ei niitä myyjän mukaan enää Mulberryllä ole.. ? Jotenkin pienin koko näytti niin suurelta.. Eikä se ollut pehmeää nahkaa. Siksi jotenkin mietinkin että kallistun mielummin mini alexan puoleen. ;D Onhan ne aika kovissa hinnoissa, viimeksi sijoitin mulberryllä vaan pikkuruiseen iphonen suojukseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mini Lily oli supersuloinen, mutta omaan käyttööni aivan liian pieni. Minusta se normi Lily on tosi pikkuinen :D Jos ei olisi kovaa nahkaa, voisi näyttää aika typerän lörpöltä? Vähän sama asia, kuin Bays olisi löysää nahkaa :D Mini Alexaa voin kyllä suositella <3

      Poista
  4. Täältä iso peukku Lilylle ;-) Omani on kasvanut kylkeen kiinni viikossa, hups. Ja kuten sanottu, Sudasta nappasin omani vanhalla hinnalla ja pienellä "yllätyksellä" :--)) Ja tämä regular Lily on ihan älyttömän hyvän kokoinen, menee kaikki tarvittava mut ihana myös vähän tyhjänä - ihan niinkuin se Mini-Alexa ;)

    Ja hei, talvellakin paistaa aurinko ja säteily on moninkertaista hangelta eli aurinkolasit ihan ehdottomat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että uutukainen on vastannut odotuksiin :)

      Haha, hyvä pointti Elina, eli lasit on hommattava, hih :)

      Poista
  5. Minä itseassa olin ostamassa Lilya lentokentältä kun lennettiin NYCiin, mutta laukku jäi kauppaan, sillä uusi nahka on ruma :o Olin tosi pettynyt, sillä se soft grainy leather on tooosi mattainen ja pinta rosoinen, laukku ei ollut ollenkaan juhlava :( Vanha nahka kun oli ihan hieman kiiltävä. Itsekin kun juuri toivoin Lilystä laukkua sekä juhlaan että arkeen! Pitää siis odotella, josko nahka vaihtuisi jossain vaiheessa tai jos laukku löytyisi vanhalla nahalla second handina, sitä ennen en ainakaan ole Lilyä ostamassa. Buu :( Daniel Wellingtonin kello kelpaisi minullekin, nahkaisella rannekkeella tosin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Se musta nahka ei ole enää lähellekkään sitä, mitä vanhempi oli. Paljon mattaisempi mutta mielestäni myös paksumpi - silti kaikki muutos ei ole hyväksi :P Ja aloin vasta katselemaan noita DW:n kelloja nyt kunnolla, se nahkahihnainen on kyllä herkullinen ;)

      ps. huutonetissä musta Lily!

      Poista
    2. Heh, nämä in taas niitä kuuluisia makuasioita ;) Musta Bayswaterini taitaa olla aika samanlaista nahkaa kuin uusissa Lilyissä materiaali ja voin ainakin kokemuksella sanoa että kestävintä nahkaa mitä omissa laukuissani on nähty! Bays on kumminkin jo kolme vuotta vanha ja nähnyt monet vesi -ja lumisateet, mutta mitään kulumista ei ole tapahtunut :) mielestäni tällainen röpöläinen nahka sopii myös iltalaukkuun :) Huuto.netissä oli tänään sellainen "vanha" Lily myynnissä ;) Mä en vaan uskalla enkä oikeastaan edes halua käytettyä ostaa.

      Kellot ovat kyllä nättejä rannekkeella kuin rannekkeelta :) multa löytyy jo toisen merkin vastaava kello ruskealla nahkahihnalla, siitä on vain patterit loppu ja en ole saanut aikaiseksi viedä vaihtoon :D

      Poista
    3. Heh ;) Se Bays on kyllä todella tukevaa ja painavaa nahkaa, uskon ettei se ole ottanut itseensä ihan helposti. Ja meinasin myös tuossa Lilyssä sitä, että se paksumpi nahka on iso bonus vaikken siihen mattanahkaan enää niin paljoa ihastunut ;)

      Sama homma tuon käytetyn kanssa (etenkin laukuissa), mielellään kyllä säästän hetken lisää ja käyn hakemassa ihan kaupasta :-) Kerran huutonetissä alkuvuodesta pyysin lisäkuvia eräästä Lilystä ja sähköpostiin ilmestyi totuus: laukkuun oli valunut / kaatunut jotain ja näky sen mukainen, myös takaosa kovin nuhruinen. Myynti-ilmoituksessa kuitenkin puhuttiin "uudenveroisesta" - en ihan sitten lähtenyt siihen kauppaan ;-)

      Poista
    4. Niimpä, ja onneksi onkin :) Itse olen aika huoletonkin laukkujen käyttäjä meinaan :D Esim. Oak ja musta Bays ovat täysin erilaista materiaalia ja musta on paljon tukevampikin :) Mulle kyllä kelpaisi Lilystä se uusikin matsku, hinta vain ei :D Mutta tosiaan, toinen tykkää kiiltävästä toinen ei, makuasioita! Mulle ehkä parempi olisi se matta, sillä arkena sitä tulisi varmasti lähinnä käytettyä ja kun on kuitenkin kultaiset yksityiskohdat, ne tuovat siihen tiettyä juhlallisuutta :)

      Nostan hattua heille, jotka laukkuja käytettynä löytävät! Mutta tarkkana siinä täytyy varmasti olla! Ikinä ei voi olla varma mitä saamansa pitää ja saako koko laukkua ikinä perille asti, mua ainakin hirvittäisi maksaa sellaisia summia kenen vain tilille! Hassua, mutta itse en osaa "kiintyä" laukkuun samalla tavalla, jos se on ollut jollain muulla jo :D

      Poista
    5. Jos olet suuntaamassa Tallinnaan niin suosittelen kysymään Sudasta esim. Facebookissa, josko heiltä vielä löytyisi! Jos "vanhassa" nahassa löytyy, niin sitten on se vanha hintakin ;)

      Poista
    6. Paljonko Elina maksoit siitä Lilystä Tallinnassa bonusalennuksen kera? :)

      Poista
    7. Sain laukusta 10% alennuksen :)

      Poista
  6. Vitsit, että oon ollut saamaton! Äkkäsin vasta viikonloppuna, että en ole lueskellut Nannen blogikirjoituksia aikoihin! No syyksi paljastui se, etten ollut muistanut päivittää sun uutta blogiosoitetta! Ärrr! Joskus silloin, kun olit vasta siirtynyt, oli sen kanssa joitain ongelmia ja se vain jäi ja jäi. Nyt mulla onkin hiukan kirittävää lukemisten suhteen... :D Auts!

    Aurinkoista syksyä!

    VastaaPoista