maanantai 14. lokakuuta 2013

Black Leather

Viime aikoina olen innostunut pukeutumisessa vaatteista ja asusteista joita en olisi vielä vuosi sitten voinut kuvitellakkaan käyttäväni. On hankittu leopardihousut, biker-bootsit ja nyt tekonahkahousut! Tässä näytille asuani, joka vilahtikin aiemmassa postauksessa, kuvattuna Helsingin upealla Tuomiokirkolla, siellä saa rauhassa kuvailla muiden turistien seassa ;)


trenssi Stradivarius - huivi Burberry - laukku Mulberry - käsineet ja housut H&M
biker-nilkkurit ASOS - korvakorut Pieces - aurinkolasit Ray-Ban

Rohkenin yhdistää bikerit ja nahkapöksyt samaan asuun, eivätkä mielestäni riitele yhtään klassisen trenssin ja Burberryn huivin kanssa, päinvastoin vastakohdat täydentävät toisiaan! Heitin asuun vielä uuden Mulberryn Lilyn ja niittikäsineet, kaikki ovat sulassa sovussa keskenään. Takin alla oli ihan vain valkoinen pusero, joka kevensi muuten itselleni hyvinkin harvinaista mustanpuhuvaa asua. Uuden trenssin hankinta on muuten väistämättä keväällä edessä, sillä trenssini on jäänyt vähän turhan reiluksi, onneksi vyöllä saa köytettyä tiukemmalle, hih. Tekonahkahousut tilasin H&M:ltä, kun liikkeestä paikan päältä ei tuntunut millään löytyvän haluamistani housuista kokoja. Niitilliset nahkakäsineet sen sijaan löysin ihan myymälästä, istuivat niin hyvin käsiin, että oli pakko käydä ne mukaan nappaamassa.

Mitäs sanotte asustani, onko jo liikaa nahkaa yhdessä?

16 kommenttia:

  1. Vitsit kuinka kiva asu! Itsekin epäilisin yhdistää noin rajuja juttuja keskenään, mutta toimii kyllä tosi hyvin ja asu on ehdottomasti klassinen eikä liian rokki :) P.S. pitää varmaan itsekin käydä H&M:ssä nahkahousu + hansikasostoksilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne! :) Ihan mahtia kuulla sinun suustasi tällainen kommentti. Hieman hirvitti noiden bikereiden ja nahkahousujen yhdistelmä, mutta kiva, jos sinustakaan ei ole liian raju :)
      Varsinkin nuo käsineet ovat ihan älyttömän upeat mielestäni, olisi kiva nähdä ne sullakin, joten kipin kapin Hennesille! ;)

      Poista
  2. Toi Stradin trenssi on kyllä ihan paras. Ostin syksyllä Tallinnasta itellee just ton beigen värisen, ehkä keväällä vois myös tumman sinisenä hankkii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen tykännyt siitä, harmi kun on nykyisin kokoa liian iso :( En viitsinyt vielä nyt syksyllä uutta takkia etsiä, mahtuupahan tuonne alle ainakin vaatteita :D Mulla on to sama takki myös t.sinisenäkin, mutta kyllä tuota beigeä on enemmin tullut käytettyä. Seuraavaksi kyllä haluan trenssin vähän jämäkämmässä matskussa!

      Poista
  3. Hyvä yhdistelmä! Kaikki rajut sekaisin vaan, se on mun motto! :) Ja hyvä tulee! Nahkahousut kävi myös mulla kokeilussa viime talvena, mutta ei-ei.. Ne kyseiset ei istuneet, vaikka muuten sellaiset himottaisi kovasti!! Hih, ollaan muuten taas kuvailtu asujamme samassa paikassa lauantaina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mun motto taitaa sitten olla, mitä tylsempi sen parempi :D Tosin nykyään monet vaatteet tuntuvat vähän liiankin tylsiltä ja välillä on kiva räväyttää :) Mä itse asiassa katselin liikkeessä yhtiä toisia housuja, tilasin ne ja toiset kotiin testiin, lopulta pidin ne toiset, super mukavat ja venyvät! :) Ihan varmasti säkin läydät istuvat nahkapöksyt, jos haluat :)
      Hah, eikä, Lilinkin kanssa oltiin oltu samoilla huudeilla :D Harmi kun ei törmätty!

      Poista
  4. Hyvältä näyttää, mullekin on tulossa hennesiltä nahkahousut, toivottavasti istuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Toivotaan parasta, tule sitten kertomaan miten kävi ;)

      Poista
  5. Sinä se vaan osaat ;) niin magee asu että! noi hanskat on tosi hienot, itsekin kävin kokeilemassa noita,mutta jotenkin ne ei istunut mun käsiin sitten ollenkaan, s kokokin oli jotenkin iso mulle :/ on kyllä mielettömät kuvausmaisemat, helsinki on kyllä ihana paikka :)
    -tuulikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, voi kiitos! :) Kumma muuten ettei noita käsineitä ollut XS-koossa, olisin varmasti valinnut ne sillä nahkahan tunnetusti vielä käytössä venyy.

      Poista
  6. Todella hienot pöksyt! Eikä todellakaan ole liikaa. Itse olen myös haaveillut (teko)nahkahousuista, mutta sopivia ei ole vielä tullut vastaan. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyy koittaa kuvailla ne ensi kerralla ilman takkia :) Varmasti sinäkin vielä löydät hyvät nahkapöksyt, jos haluat :) Mulla on myös tekonahka hame ja nyt syksyn myötä sillekkin on alkanut käyttöä löytyä.

      Poista
  7. Minulla kiinnittyi huomio heti ihaniin hiuksiisi! Vautsi, ne ovat kasvaneet jo tosi pitkiksi!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, voi kiitos, tuo lämmitti mieltä, sillä malttamatomana odotan hiusten kasvavan :D Tosin maanantain kävin taas kampaajalla vähän siistimässä latvoja ja väriä, sitä mukaan pitää leikata kun kasvaa :D

      Poista
  8. Jollei kokonaisuudessa olisi mukana magee laukku, upeat hanskat sekä coolit bikerit, en olisi katsonut pidempään. Eli ei ole liikaa. Tekevät asusta mielenkiintoisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, makuasioita tosiaan :) Itselleni tässä oli ehkä jo hieman liikaa kaikkea, mutta välillä on kiva räväyttää, kiva että sinun silmää miellytti :)

      Poista